E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Aυτή η πανίσχυρη γυναίκα αγόρασε το θρυλικό Ritz του Λονδίνου

Μια εντυπωσιακή γυναίκα με πτυχίο κοινωνιολογίας και σύζυγος πρώην εμίρη

Δημοσίευση 6/4/2020 | 12:07

Aυτή η πανίσχυρη γυναίκα αγόρασε το θρυλικό Ritz του Λονδίνου

Στη σύζυγο πρώην εμίρη του Κατάρ πουλήθηκε το θρυλικό ξενοδοχείο Ritz του Λονδίνου σε τιμή που αγγίζει το 1 δισ. ευρώ

«Είναι προνόμιο να γίνεις ο νέος ιδιοκτήτης του εμβληματικού ξενοδοχείου Ritz και να έχεις την ευκαιρία να συνεχίσεις το στυλ και τις παραδόσεις του», δήλωσε εκπρόσωπος αγοραστή, σε μήνυμα που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Macfarlanes την Παρασκευή. Η Σεΐχα Μόζα είναι η νέα ιδιοκτήρια του ξενοδοχείου. Η δεύτερη σύζυγος του πρώην Εμίρη του Κατάρ είναι παντρεμένη μαζί του από το 1977 και έχουν αποκτήσει τα 7 από τα 28 παιδιά του. Η Σεΐχα Μόζα μπιντ Νάσερ η ισχυρότερη γυναίκα στο Κατάρ έγινε σύμβολο του Εμιράτου στον έξω κόσμο.

Η 61χρονη σήμερα Σεΐχα Μόζα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα με πτυχίο κοινωνιολογίας, αλλά και ιδιαίτερα δραστήρια. Θεωρείται η κινητήρια δύναμη πίσω από τον θρόνο του Κατάρ, ενώ είναι η μόνη από τις συζύγους του πρώην Εμίρη που τον συνοδεύει στα ταξίδια του αλλά και στις συναντήσεις του με τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κόσμου. Παντρεύτηκε τον εμίρη Χαμάντ Μπιν Χαλίφα αλ Θάνι το 1977, όταν ακόμα σπούδαζε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Κατάρ σε ηλικία 18 ετών. Η ίδια ταξιδεύει ανά τον κόσμο, δίνει διαλέξεις σε Ευρώπη και Αμερική, κατέχει ήδη μια θέση στη λίστα του «Forbes» με τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Ritz London (@theritzlondon) στις

Το Ritz, το οποίο βρίσκεται στο Πικαντίλι, στην καρδιά του Λονδίνου, είναι ένα από τα σπουδαιότερα κτήρια της βρετανικής πρωτεύουσας. Έχει 130 δωμάτια, με τη διανυκτέρευση να ξεκινά από τις 650 στερλίνες και να ξεπερνά τις 6.000 στερλίνες για τη μεγαλύτερη σουίτα. Ο εκπρόσωπος εξηγεί ότι προτεραιότητα της νέας ιδιοκτησίας είναι να βοηθήσει το προσωπικό των 450 εργαζομένων του ξενοδοχείου, που ιδρύθηκε το 1906, και να ανοίξει εκ νέου τις πύλες του το συντομότερο δυνατό αφού περάσει η πανδημία του κορονοϊού. Η βρετανική οικογένεια Μπάρκλεϊ προσπαθούσε εδώ και μήνες να πουλήσει το ξενοδοχείο που απέκτησε το 1995 αντί 75 εκατομμυρίων στερλινών.

Η πώληση του ξενοδοχείου έφερε στο φως τη διαφωνία των δίδυμων αδελφών Ντέιβιντ και Φρέντερικ, οι οποίοι δεν συμφωνούσαν στην τιμή πώλησης, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SheikhaMozahFashion (@sheikhamozahfashion) στις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα Χτες
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα Χτες
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα Χτες
Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο

Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη, έχει τα χέρια του λερωμένα με αίμα

Κόσμος Χτες
Αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις, υποστήριξε ότι ομάδες ανθρώπων «με πρόθεση την καταστροφή» προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια της χώρας, με στόχο να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Κόσμος Χτες
Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.