E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορωνοϊός: Αρνητικό ρεκόρ για την Ελλάδα ‑ 10 νεκροί σε ένα 24ωρο

Τέσσερις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/4/2020 | 08:31

Κορωνοϊός: Αρνητικό ρεκόρ για την Ελλάδα ‑ 10 νεκροί σε ένα 24ωρο

Ένα αρνητικό ρεκόρ κατέγραψαν οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς την Παρασκευή 03.04.2020, καταγράφηκαν συνολικά 10 νέοι θάνατοι μέσα σε ένα 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πια σε 63.

Μέχρι τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα, είχαμε 6 θανάτους και μέσα σε λίγες ώρες ανακοινώθηκαν άλλοι τρεις. Τα τρία θύματα ήταν ένας 68χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο Αττικόν και δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Εορδαία Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα.

Αργότερα το βράδυ της Παρασκευής, ένας 44χρονος άνδρας που είχε προσβληθεί από την νόσο Covid-19 που προκαλεί ο νέο κορονοϊός και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχασε την μάχη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα, λέμφωμα και αρχικά νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείου όπου και φέρεται να κόλλησε τον ιό. 

Ο άνδρας εδώ και μέρες ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θετική στον ιό έχει διαγνωστεί και η σύζυγός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τον φοβόμουν μη με βαρέσει»: Τι κατέθεσε στις Αρχές ο 13χρονος που έδωσε 370.000 ευρώ στον 34χρονο που τον εκβίαζε

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Τον απειλούσαν και για την οικογένειά του, ότι θα έχει προβλήματα αν το μάθουν ότι είχε ρίξει ένα βεγγαλικό σε προαύλιο εκκλησίας

Αγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συνομήλικό του σε πανηγύρι στα Τρίκαλα: Του έλεγε «θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;»

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με απώλεια μνήμης, διάσειση και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με κάταγμα και μώλωπες στο μέτωπο

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο

Χανιά: Πώς «έσπασε» ο 43χρονος και ομολόγησε τη δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Οι αστυνομικοί τον είχαν κρίνει από την πρώτη στιγμή ως τον βασικό ύποπτο και σήμερα (21/06) ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της 45χρονης στα Χανιά.

Νέο Ηράκλειο: Εμπορος έπαιρνε προκαταβολές για αμάξια και μετά γινόταν καπνός

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
«Δεν το έχουμε πάρει ποτέ στα χέρια μας, το ίδιο αμάξι το έχει πουλήσει 3 φορές» ανέφερε ένα από τα φερόμενα θύματα του εμπόρου.

«Απελαθήκαμε από το Ισραήλ» λένε Έλληνες συνδικαλιστές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει η Γιώτα Λαζαροπούλου που απελάθηκε από το Ισραήλ μαζί με άλλους συνδικαλιστές ενώ επιχειρούσαν να φτάσουν στη Ραμάλα. Η απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ημαθία: Τι συνέβη σε σούπερ μάρκετ εν ώρα λειτουργίας ‑ «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τμήμα οροφής κατέρρευσε πάνω από τα ταμεία καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πελάτη και την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων.

ΗΠΑ ‑ Ιράν: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρώτος γύρος των τεχνικών συνομιλιών στο Μπούργκενστοκ ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες, με την ιρανική αντιπροσωπεία να υποβάλλει διαμαρτυρία για τις απειλές Τραμπ.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γαλλία λόγω καύσωνα ‑ Κλείνουν σχολεία, απαγορεύεται το αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κύμα “σφοδρού καύσωνα διαρκείας” πλήττει τη Γαλλία με τις Αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Επηρεάζεται και ο ιστορικός θεσμός “Fête de la Musique”.

Κύπρος: Νεκρός ο 22χρονος φοιτητής που είχε απαχθεί ‑ Συνελήφθη συνομήλικος που υπέδειξε τον τόπο ταφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα τελευταία βήματα του φοιτητή, τα μηνύματα λύτρων και η σύλληψη του υπόπτου

Κορωπί: Ανήλικος ποδηλάτης χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Βίντεο ντοκουμέντο

Ελλάδα Χτες
Το παιδί στάθηκε εξαιρετικά τυχερό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Θρίλερ στη Λήμνο: Τουρίστες ανακάλυψαν ανθρώπινο κρανίο και οστά στη θαλάσσια περιοχή του Φαναρακίου

Ελλάδα Χτες
Τα οστά που περισυλλέχθηκαν παρελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού Μούδρου και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λήμνου