E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καιρός: Οι βροχές θα συνεχιστούν και το Σάββατο

Αναλυτικά η πρόγνωση

Δημοσίευση 27/3/2020 | 17:42

Καιρός: Οι βροχές θα συνεχιστούν και το Σάββατο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια της χώρας, θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 8 βαθμούς), 8 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 5 έως 12 βαθμούς), 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη, 11 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως από το μεσημέρι, αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξασθένηση.

Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΛΤΑ: Αυτά είναι τα πρώτα 46 καταστήματα που κλείνουν τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου

Ελλάδα 02.11.2025
Ξεκινά η πρώτη φάση αναστολή της λειτουργίας καταστημάτων των ΕΛΤΑ στα αστικά κέντρα

Νέα εμφάνιση λύκου στη Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα 02.11.2025
Κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την παρουσία του άγριου ζώου και κατέγραψε τον λύκο να κινείται σε δρόμο του οικισμού κοντά σε κάδους απορριμμάτων αναζητώντας τροφή

Βορίζια: Τι έδειξε η vεκρoψία ‑ vεκρoτoμή στη σoρό του 39χρονου

Ελλάδα 02.11.2025
Ο 39χρονος δέχθηκε 4 πυροβολισμούς από δύο διαφορετικά όπλα

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Οι πρώτες ώρες στην Ελλάδα – Οι επόμενες υποχρεώσεις μετά τη δεξίωση και τη γνωριμία με τον Νίκο Δένδια

Ελλάδα 02.11.2025
Την Τρίτη θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο

Βεντέτα στα Βορίζια: Ταυτοποιήθηκαν οι 5 καταζητούμενοι για το μακελειo

Ελλάδα 02.11.2025
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τα Βορίζια, έχουν κάνει ελέγχους σε 10 σπίτια και εκτιμούν ότι όσοι συμμετείχαν στο μακελειό ακόμα και τώρα προσπαθούν να ξεφορτωθούν οπλισμό

Αλλάζει ο καιρός: Η ημέρα που θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία

Καιρός 02.11.2025
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός αυτή την εβδομάδα - Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο: Όσα έγιναν στα εγκαίνια ‑ Φαραωνικό θέαμα στο Κάιρο

Κόσμος 02.11.2025
Το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο αφιερωμένο σε έναν μόνο πολιτισμό

Νεκρός ο Γιάννης Λάλας, που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία Καραϊβάζ ‑ Τον σκότωσαν με καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο στην Αράχωβα

Ελλάδα Χτες
Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, που διενεργούν έρευνα για τους δράστες

Καλαμάτα: Μεμονωμένη στιγμή, λέει ο γιος του 76χρονου για την επίθεση του ροτβάιλερ

Ελλάδα Χτες
Η ανάρτηση του γιου του 76χρονου που τον δάγκωσε το ροτβάιλερ

Κορωπί: Συγκλονίζει φίλη της 40χρονης – «Δεν ξέρει ότι η κανονική αγάπη δεν πονάει, θα τον αθωώσει πανηγυρικά»

Ελλάδα Χτες
«Και αυτό που λέει ότι δεν θυμάται, ψεύδεται. Είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα»