E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παραδόθηκε και ο τέταρτος αδελφός για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ταχυφαγείου

Πρόκειται για τον τέταρτο κατηγορούμενο που αναζητούσαν οι Αρχές

Δημοσίευση 25/2/2020 | 14:20

Παραδόθηκε και ο τέταρτος αδελφός για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ταχυφαγείου

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ο τέταρτος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, ο 37χρονος μετέβη το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου παραδόθηκε οικειοθελώς. Εκτελώντας το σχετικό ένταλμα που εξέδωσε προηγουμένως η ανακρίτρια, αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν.

Ήδη, τα τρία αδέλφια του, που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση (ηλικίας 32, 17 και 20 ετών), συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών. Εις βάρος όλων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού. Επιπλέον, ο 20χρονος, ο οποίος -κατά τη δικογραφία- φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον άτυχο επιχειρηματία, κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όλοι τους παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 4η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και πήραν προθεσμία για αύριο, ενώ παραμένουν υπό κράτηση.

Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι ο 32χρονος εργαζόταν ως ντελιβεράς στο ψητοπωλείο, απ' όπου, όμως, φαίνεται να απολύθηκε, όταν τις τελευταίες μέρες δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του, επικαλούμενος ατύχημα που υπέστη. Υπό τις συνθήκες αυτές και καθώς μεσολάβησαν εκατέρωθεν μηνύματα μέσω κινητού που -σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα- ήταν σε έντονο ύψος, ο 32χρονος απολυθείς μετέβη, συνοδεία των αδελφών του, στο ψητοπωλείο για να ζητήσει το λόγο από το πρώην αφεντικό του.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, οι τέσσερις δράστες κατηγορούνται ότι «επιτέθηκαν συντονισμένα με χρήση βίας» στο θύμα τους, ενώ ο 20χρονος φέρεται να τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στον θώρακα και την κοιλιά.

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να διαβιβαστεί στην ανακρίτρια, ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών έφερε αλλεπάλληλες επιφανειακές μαχαιριές σε όλο του το σώμα, ενώ ο θάνατός του φέρεται να προήλθε από τρώση του μυοκαρδίου με νήσον και τέμνον όργανο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκλαβενίτης: Ανοίγει καταστήματα με έτοιμα γεύματα ‑ 26 Μαρτίου εγκαινιάζεται το πρώτο

Ελλάδα 23.03.2026
Η πιλοτική εκκίνηση του concept θα γίνει στις 26 Μαρτίου με ένα κατάστημα στο Σύνταγμα της Αθήνας

Τα τέσσερα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – Fuel Pass και επιδοτήσεις

Ελλάδα 23.03.2026
Η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα οικονομικής στήριξης της κοινωνίας από τις επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Καρυστιανού δίκη Τεμπών: «Ντροπή και απαξίωση το δικαστήριο – Είμαστε σαν σαρδέλες»

Ελλάδα 23.03.2026
«Και φυσικά θα καταγγείλουμε την πρόθεσή τους να βγάλουν τους δημοσιογράφους και τους ρεπόρτερ έξω»

Καιρός: Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή ‑ Πότε υποχωρεί το κρύο

Καιρός 23.03.2026
Οι εκτιμήσεις του Γιώργου Τσατραφύλλια για το πότε «μαλακώνει» ο καιρός - Η πρόγνωση του Meteo για σήμερα

Carrie Anne Fleming: Πέθανε η ηθοποιός του Supernatural

Κόσμος 23.03.2026
Ο θάνατός της οφείλεται σε επιπλοκές από καρκίνο του μαστού

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!» ‑ Ξέσπασε κατά του διαιτητή

Αθλητικά Νέα 23.03.2026
Eίχε μια από τις χειρότερες βραδιές της καριέρας του

Θρίλερ στις Σέρρες: Σοβαρό τροχαίο με νεαρό να δίνει μάχη για την ζωή του

Ελλάδα 23.03.2026
Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τέμπη: Ξεκίνησε η δίκη για τους 57 νεκρούς ‑ Ένταση στην αίθουσα με συγγενείς θυμάτων

Ελλάδα 23.03.2026
Ένταση σημειώθηκε μέσα στη δικαστική αίθουσα κατά την είσοδο του κατηγορούμενου πρώην προέδρου του ΟΣΕ, Σπύρου Πατέρα.

25η Μαρτίου: Παρέλαση με «άρωμα» Belharra και αναβαθμισμένα G3 – Τι θα δούμε πρώτη φορά

Ελλάδα 23.03.2026
Η φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα σηματοδοτεί την επιχειρησιακή αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων

Νέα εκκαθαριστικά με διαγραφή του ΕΝΦΙΑ 2026 ‑ Ποιοι είναι οι κερδισμένοι

Οικονομία 23.03.2026
Οι διορθώσεις στο φόρο-λογαριασμό γίνονται με βάση τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών.

ΕΛΑΣ: Από Τρίτη τα αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Ελλάδα 23.03.2026
Τα μέτρα εντάσσονται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και περιλαμβάνουν πλήρη και συνεχή δραστηριοποίηση όλων των Υπηρεσιών Τροχαίας.

25η Μαρτίου: «Αλμυρός» ο μπακαλιάρος ‑ Φτάνει έως και τα 27 ευρώ το κιλό

Ελλάδα 23.03.2026
Ποιες είναι οι πιο οικονομικές λύσεις