E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μανωλάδα: Γυρνούσε από τη βάφτιση του παιδιού του και σκοτώθηκε μαζί με τον κουμπάρο του

Δύο νεκροί και μία τραυματίας ο απολογισμός του τροχαίου στην ΕΟ Πατρών – Πύργου

Δημοσίευση 24/2/2020 | 14:11

Μανωλάδα: Γυρνούσε από τη βάφτιση του παιδιού του και σκοτώθηκε μαζί με τον κουμπάρο του

Δύο νεκροί και μία τραυματίας ο απολογισμός του τροχαίου στην ΕΟ Πατρών – Πύργου 

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ στην είσοδο της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι.

Όλα έγιναν στις δέκα το βράδυ όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ πάνω στα οποία έπεσαν δύο νταλίκες. Αποτέλεσμα ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο δύο άντρες και να τραυματιστεί μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο νεκροί είναι κάτοικοι της περιοχής και κουμπάροι: ο Νίκος Γιαννόπουλος από τη Βάρδα και ο Γιάννη Βαλογιάννης από τη Νέα Μανωλάδα. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Νίκος Γιαννόπουλος πέρυσι έχασε τον αδελφό του σε τροχαίο. Ωστόσο τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας δεν σταματούν εδώ αφού το πρωί της ίδιας ημέρας λίγο πριν κοπεί το νήμα της ζωής του, ο Γιάννης Βαλογιάννης βάφτισε το παιδί του!

«Αυτός ο δρόμος είναι δρόμος καρμανιόλα. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν σκοτωθεί 160 άνθρωποι και πάνω από 3.000 έχουν τραυματιστεί. Υπάρχει μεγάλη θλίψη και οδύνη για τα δύο παιδιά ήταν μόλις 25 χρονών. Ο ένας επέστρεφε από τη βάφτιση του παιδιού του και η γυναικά του είναι και πάλι έγκυος», λέει στο protothema.gr o δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

O κ. Λέντζας πρόσθεσε ακόμη πως πριν από περίπου 15 ημέρες στο ίδιο σημείο έχασαν σε τροχαίο τη ζωή τους δύο εκπαιδευτικοί και εξήγησε: «δυνητικά όσοι κυκλοφορούμε εκεί είμαστε υποψήφια θύματα δεν πληρεί καμία προϋπόθεση για να είναι εθνικός δρόμος. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Καλω τον κ. Καραμανλή αλλά και όλους τους να έρθουν εδώ να κάνουν τη διαδρομή και να το δουν με τα μάτια τους. Δεν μας νοιάζει αν το έργο θα γίνει με μία η με δέκα εργολαβίες μας νοιάζει ότι έπρεπε να είχε γίνει χθες».

Μάλιστα, την Τετάρτη στις 12:00 οι κάτοικοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα κλείσουν το δρόμο προκειμένου να πιέσουν για την άμεση υλοποίηση του έργου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.