E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Μόνη της προσήλθε στην τροχαία η συνοδηγός της μαύρης Corvette

Η γυναίκα ενημερώθηκε ότι θα καταθέσει στα πλαίσια της προανακριτικής έρευνας του εισαγγελέα και αποχώρησε από την Τροχαία

Δημοσίευση 24/2/2020 | 13:49

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Μόνη της προσήλθε στην τροχαία η συνοδηγός της μαύρης Corvette

Στην τροχαία Ελληνικού παρουσιάστηκε την Δευτέρα η συνοδηγός του 40χρονου Κυριάκου Κουκουλομάτη στη μαύρη Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου Νάσου Καρανίκα στη Γλυφάδα.

Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε, ενημερώθηκε ότι θα δώσει κατάθεση στα πλαίσια της προανακριτικής έρευνας που διεξάγει εισαγγελέας και αποχώρησε, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν και τι είπε στους αστυνομικούς για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 40χρονος επιχειρηματίας εγκατέλειψε το όχημά του μετά το τροχαίο, μπήκε σε αυτοκίνητο φίλου του που ακολουθούσε και εγκατέλειψε το σημείο.

Επιπλέον, οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνές τους στον εντοπισμό του φίλου του 40χρονου που ακολουθούσε τη μαύρη Corvette, τον «μάζεψε» από το σημείο και τον εξαφάνισε.

Τα ερωτήματα που ζητούν επίμονα απαντήσεις αγγίζουν και το 1ο Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, το οποίο, αν και γνώριζε από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του οδηγού, τη διεύθυνση κατοικίας και εργασίας του, δεν κατάφερε ποτέ να τον συλλάβει αφού ο 40χρονος παραδόθηκε μόνος του, τέσσερις ημέρες μετά, συνοδεία της δικηγόρου του. Αξίζει δε να επισημανθεί ότι από το υπουργείο, αν και ζητήθηκε άμεσα η διερεύνηση της υπόθεσης καθώς ήταν μια ιστορία που άγγιξε την κοινή γνώμη, υπήρξαν από την πλευρά της Τροχαίας σοβαρές αστοχίες.

Η υπόθεση, λένε ανώτατοι αξιωματικοί, θα ψαχτεί μέχρι τέλους έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες στον οδηγό της Corvette αλλά και σε αυτούς που τον βοήθησαν καθώς είναι αδιανόητο το 2020, στην καρδιά της πρωτεύουσας να λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές αφορούν όχι μόνο στην ανωμοτί κατάθεση του Κουκουλομάτη, αλλά και σε υλικό απο βίντεο και κάμερες που κατέγραψαν το σκηνικό και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.

Όμως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε άμεσα -όπως θα έπρεπε- ο υπαίτιος αυτής της τραγωδίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης έχει ως αποτέλεσμα να μην μάθουμε ποτέ αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το επόμενο στάδιο αφορά στις ποινικές διώξεις που θα ασκήσει ο εισαγγελέας σε βάρος του οδηγού, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί ως κατηγορούμενος στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτός ελέγχου καθηγητής σε γυμνάσιο: Αρπαξε μαθητή από την μπλούζα και τον πέταξε στο θρανίο γιατί τον αποκάλεσε «μπρο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 56χρονο εκπαιδευτικό να αρπάζει από τον λαιμό τον έφηβο

Δολοφονία 27χρονης συγκλονίζει το Μεξικό: Πεθερά γάζωσε την νύφη της και είπε στον γιο της «είσαι δικός μου, σε έκλεψε»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από το περιστατικό δείχνει την πεθερά να ακολουθεί τη νύφη ενώ στη συνέχεια ακούγονται κραυγές

«Τρέμει» η γη στο Λασίθι – Σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 50 σεισμοί

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές

Στη φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν σημαία με τον βυζαντινό αετό στην Αγιά Σοφιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Ελληνικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί στενά την υπόθεση

Πειραματικά σχολεία: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση ‑ Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Σαββατοκύριακο, οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα, Δημόσια Ωνάσεια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά σχολεία

Δίκη Τέμπη: Ένταση όταν παρουσιάστηκε ανακοίνωση σωματείου αντί για πιστοποιητικό θανάτου

Ελλάδα Χτες
Αντιδράσεις από τους συγγενείς για την ενέργεια του νομικού συμβούλου - Διεκόπη για λίγο η δίκη

Η Meta κλείνει συμφωνία πολλών δισ. δολαρίων για τη χρήση τσιπ της Amazon σε υπηρεσίες ΑΙ

Tech + Science Χτες
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, δήλωσε πρόσφατα ότι ο τομέας ημιαγωγών της εταιρείας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 20 δισ. δολαρίων σε ετήσια βάση

Κεφαλονιά: «Η γυναίκα μου φταίει που πέθανε η Μυρτώ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ξεσπά ο πατέρας της Μυρτώς για τα κρυφά SMS

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επιθεωρητές εργασίας κατέληξαν στο ΑΤ Ομονοίας μετά από καταγγελία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έλεγχαν υπόθεση υπαλλήλου της Πλεύσης Ελευθερίας

Αποσύρονται 130 λεωφορεία του ΟΑΣΘ ‑ Τι συνέβη

Ελλάδα Χτες
Είχαν καλύψει 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα το κάθε ένα!