E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Μόνη της προσήλθε στην τροχαία η συνοδηγός της μαύρης Corvette

Η γυναίκα ενημερώθηκε ότι θα καταθέσει στα πλαίσια της προανακριτικής έρευνας του εισαγγελέα και αποχώρησε από την Τροχαία

Δημοσίευση 24/2/2020 | 13:49

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Μόνη της προσήλθε στην τροχαία η συνοδηγός της μαύρης Corvette

Στην τροχαία Ελληνικού παρουσιάστηκε την Δευτέρα η συνοδηγός του 40χρονου Κυριάκου Κουκουλομάτη στη μαύρη Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου Νάσου Καρανίκα στη Γλυφάδα.

Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε, ενημερώθηκε ότι θα δώσει κατάθεση στα πλαίσια της προανακριτικής έρευνας που διεξάγει εισαγγελέας και αποχώρησε, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν και τι είπε στους αστυνομικούς για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 40χρονος επιχειρηματίας εγκατέλειψε το όχημά του μετά το τροχαίο, μπήκε σε αυτοκίνητο φίλου του που ακολουθούσε και εγκατέλειψε το σημείο.

Επιπλέον, οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνές τους στον εντοπισμό του φίλου του 40χρονου που ακολουθούσε τη μαύρη Corvette, τον «μάζεψε» από το σημείο και τον εξαφάνισε.

Τα ερωτήματα που ζητούν επίμονα απαντήσεις αγγίζουν και το 1ο Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, το οποίο, αν και γνώριζε από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του οδηγού, τη διεύθυνση κατοικίας και εργασίας του, δεν κατάφερε ποτέ να τον συλλάβει αφού ο 40χρονος παραδόθηκε μόνος του, τέσσερις ημέρες μετά, συνοδεία της δικηγόρου του. Αξίζει δε να επισημανθεί ότι από το υπουργείο, αν και ζητήθηκε άμεσα η διερεύνηση της υπόθεσης καθώς ήταν μια ιστορία που άγγιξε την κοινή γνώμη, υπήρξαν από την πλευρά της Τροχαίας σοβαρές αστοχίες.

Η υπόθεση, λένε ανώτατοι αξιωματικοί, θα ψαχτεί μέχρι τέλους έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες στον οδηγό της Corvette αλλά και σε αυτούς που τον βοήθησαν καθώς είναι αδιανόητο το 2020, στην καρδιά της πρωτεύουσας να λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές αφορούν όχι μόνο στην ανωμοτί κατάθεση του Κουκουλομάτη, αλλά και σε υλικό απο βίντεο και κάμερες που κατέγραψαν το σκηνικό και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.

Όμως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε άμεσα -όπως θα έπρεπε- ο υπαίτιος αυτής της τραγωδίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης έχει ως αποτέλεσμα να μην μάθουμε ποτέ αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το επόμενο στάδιο αφορά στις ποινικές διώξεις που θα ασκήσει ο εισαγγελέας σε βάρος του οδηγού, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί ως κατηγορούμενος στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τοποθετήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα – Πότε θα φωταγωγηθεί

Ελλάδα 21.11.2025
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί το Σύνταγμα και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

Ο Καρέτσας ανανέωσε με την Γκενκ μέχρι το 2029

Αθλητικά Νέα 21.11.2025
Οι «μνηστήρες» του Έλληνα άσου πλέον θα χρειαστεί να δαπανήσουν ακόμα μεγαλύτερο ποσό για να τον κάνουν δικό τους

Ένοπλοι απήγαγαν 52 μαθητές από καθολικό σχολείο στη Νιγηρία

Κόσμος 21.11.2025
Οι επιθέσεις έχουν φέρει στο προσκήνιο την έλλειψη ασφάλειας στη χώρα

ΑΧΕΠΑ: Με οξεία ηπατική ανεπάρκεια ζευγάρι που έφαγε μανιτάρια

Ελλάδα 21.11.2025
Πάει στη Ρώμη για μεταμόσχευση η γυναίκα, θα μεταφερθεί και ο άνδρας

Νεκρό 13χρονο κοριτσάκι σε σχολείο στον Πειραιά: Πνίγηκε με την τροφή του

Ελλάδα 21.11.2025
Αρχικά το παιδί προσπάθησαν να σώσουν με ΚΑΡΠΑ οι επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου

«Σπιλώνει τη μνήμη του»: Η οικογένεια του 22χρονου που πνίγηκε με burger επιμένει ότι δεν ήταν challenge

Ελλάδα 21.11.2025
«Δεν ξέρω ποιος το έβγαλε από το μυαλό του» ξεσπά συγγενής του άτυχου 22χρονου

«Είναι ένας μελλοντικός βιαστής», έλεγε η δασκάλα στο Λουτράκι για τον 6χρονο μαθητή που την ακούμπησε

Ελλάδα 21.11.2025
«Η μητέρα ήταν πολύ σοκαρισμένη και μάλιστα έκλαιγε και ήθελε οπωσδήποτε να προβεί σε μήνυση»

Δεν θα παίρνει μπρος το αυτοκίνητο χωρίς αλκοτέστ και δεν θα ξεκινά η μηχανή αν δεν φορά ο οδηγός κράνος

Ελλάδα 21.11.2025
Ποια είναι τα νέα μέτρα για την οδική ασφάλεια που σχεδιάζει να εφαρμόσει η κυβέρνηση από τους πρώτους μήνες του 2026

Βορίζια: Στα δικαστήρια Ηρακλείου για να απολογηθεί ο αδελφός της Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη

Ελλάδα 21.11.2025
Πρόκειται για τον όγδοο συλληφθέντα για την υπόθεση και πατέρα των τεσσάρων προφυλακισμένων αδερφών

Τουρκία: Ουκρανός καταδίωξε τους ένοπλους ληστές του και τους σκότωσε με το αυτοκίνητό του

Κόσμος 21.11.2025
Κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει, τότε, και τη ληστεία με δράστες τους Μουράτ Ορχάν και Ελνούρ Μπεντούλντ και τη στιγμή που ο Τσούμπαν τους καταδίωξε και τους «κάρφωσε» σε έναν τοίχο με το αυτοκίνητό του