E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον ιδιοκτήτη fast food

Τι τον οδήγησε στο έγκλημα

Δημοσίευση 24/2/2020 | 08:20

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον ιδιοκτήτη fast food

Παρουσιάστηκε στις αρχές και παραδόθηκε ο 32χρονος ντελιβεράς. Το Σάββατο το βράδυ είχε μπει στο fast food από το οποίο είχε απολυθεί και μαχαίρωσε ξανά και ξανά τον ιδιοκτήτη του. Συνεργοί του τα 3 αδέρφια του, 2 από τα οποία έχουν ήδη συλληφθεί.

Παραδόθηκε τελικά στις αρχές ο 32χρονος ντελιβεράς που το βράδυ του Σαββάτου σκότωσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος fast food που τον είχε απολύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τους συνεργούς του οι οποίοι είναι τα αδέρφια του.

Μάλιστα το ένα από αυτά είναι ανήλικο (17 χρονών) ενώ τα άλλα 2 είναι 20 και 37 χρονών. Εκτός από τον 37χρονο, οι άλλοι 3 έχουν πλέον συλληφθεί.

Συγκεκριμένα ο 20χρονος συνελήφθη στην Τούμπα και ο 17χρονος στην Αθήνα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο ντελιβεράς που πριν από λίγο διάστημα είχε απολυθεί, μπήκε στο ταχυφαγείο με τους τρεις συνεργούς του και περικύκλωσαν τον άτυχο επιχειρηματία. Τα χτυπήματα με μαχαίρι αποδείχθηκαν μοιραία για τον άτυχο πατέρα.

Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 13 και 15 ετών. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος τονίζει: «Η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα, ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου, συντετριμμένη από την αναπάντεχη, προμελετημένη και εν ψυχρώ δολοφονία του, τελεσθείσα από κοινού από 4 δράστες, επιθυμεί να γίνει αποδεκτή η αυτονόητη απολύτως ανθρώπινη επιθυμία της για ιδιωτικότητα στις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος.”

Όπως αποκαλύπτεται ο 32χρονος ντελιβεράς εργαζόταν παλιότερα στο συγκεκριμένο κατάστημα και πριν από δύο εβδομάδες απολύθηκε. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, να εκτιμούν ότι η δολοφονική επίθεση, ήταν η “εκδίκησή” του.

Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ (22-02-2020) μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου, που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παλιότερα είχε εργαστεί στο fast food και ένας ακόμη από τους δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις Aρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το FBI προειδοποιεί: Μην εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές στα κινητά σας

Tech + Science 07.04.2026
Η Κίνα πρώτη στη λίστα των επικίνδυνων εφαρμογών

Βόλος: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν 54χρονο για ζημιά σε υδρορροή ύψους 150 ευρώ

Ελλάδα 07.04.2026
O 50χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Ιράν: Το καθεστώς σχηματίζει «ανθρώπινες αλυσίδες» σε γέφυρες ‑ Βίντεο

Κόσμος 07.04.2026
Πολίτες κάθε ηλικίας, κρατώντας σημαίες και απλώνοντας ένα τεράστιο εθνικό σύμβολο κατά μήκος του οδοστρώματος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την προστασία των κρίσιμων υποδομών της χώρας

Fuel Pass 2026: Ποιοι θα πληρωθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα και ποιοι όχι

Οικονομία 07.04.2026
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ΑΦΜ – Οι δικαιούχοι και η διαδικασία

Ασχημα νέα για Λουτσέσκου: Πολλαπλά εγκεφαλικά και πνευμονική θρομβοεμβολή

Αθλητικά Νέα 07.04.2026
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου που έρχονται από τη Ρουμανία – Τα δυσάρεστα που «έδειξε» η αξονική στην οποία υποβλήθηκε.

Tι αλλάζει στα ταξίδια από και προς την Ευρώπη από τις 10 Απριλίου

Κόσμος 07.04.2026
Το νέο Σύστημα Εισόδου/Εξόδου (EES) θα τεθεί πλήρως σε λειτουργία από τις 10 Απριλίου 2026

Artemis II: Η πρώτη φωτογραφία της Γης από την αθέατη πλευρά του φεγγαριού

Tech + Science 07.04.2026
Το πλήρωμα του Artemis II έγραψε ιστορία φτάνοντας μακρύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο

Τραμπ: «Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε»

Κόσμος 07.04.2026
Εκατέρωθεν απειλές όσο το τελεσίγραφο του Τραμπ πλησιάζει στη λήξη του

Υποκλοπές: Στον Αρειο Πάγο βασικό κομμάτι της δικογραφίας

Ελλάδα 07.04.2026
Μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου

Πατέρας στη Θεσσαλονίκη επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή εκείνη ξύπνησε το παιδί

Ελλάδα 07.04.2026
Στο δικαστήριο η σύζυγός του ζήτησε από την έδρα να μην τον τιμωρήσει - Ο άνδρας καταδικάστηκε και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή

Οι 3 λόγοι που φέτος πληρώνουμε ακριβότερα το φετινό πασχαλινό τραπέζι

Οικονομία 07.04.2026
Συνεχείς ανατιμήσεις λίγο πριν την Κυριακή του Πάσχα