E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον ιδιοκτήτη fast food

Τι τον οδήγησε στο έγκλημα

Δημοσίευση 24/2/2020 | 08:20

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον ιδιοκτήτη fast food

Παρουσιάστηκε στις αρχές και παραδόθηκε ο 32χρονος ντελιβεράς. Το Σάββατο το βράδυ είχε μπει στο fast food από το οποίο είχε απολυθεί και μαχαίρωσε ξανά και ξανά τον ιδιοκτήτη του. Συνεργοί του τα 3 αδέρφια του, 2 από τα οποία έχουν ήδη συλληφθεί.

Παραδόθηκε τελικά στις αρχές ο 32χρονος ντελιβεράς που το βράδυ του Σαββάτου σκότωσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος fast food που τον είχε απολύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τους συνεργούς του οι οποίοι είναι τα αδέρφια του.

Μάλιστα το ένα από αυτά είναι ανήλικο (17 χρονών) ενώ τα άλλα 2 είναι 20 και 37 χρονών. Εκτός από τον 37χρονο, οι άλλοι 3 έχουν πλέον συλληφθεί.

Συγκεκριμένα ο 20χρονος συνελήφθη στην Τούμπα και ο 17χρονος στην Αθήνα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο ντελιβεράς που πριν από λίγο διάστημα είχε απολυθεί, μπήκε στο ταχυφαγείο με τους τρεις συνεργούς του και περικύκλωσαν τον άτυχο επιχειρηματία. Τα χτυπήματα με μαχαίρι αποδείχθηκαν μοιραία για τον άτυχο πατέρα.

Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 13 και 15 ετών. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος τονίζει: «Η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα, ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου, συντετριμμένη από την αναπάντεχη, προμελετημένη και εν ψυχρώ δολοφονία του, τελεσθείσα από κοινού από 4 δράστες, επιθυμεί να γίνει αποδεκτή η αυτονόητη απολύτως ανθρώπινη επιθυμία της για ιδιωτικότητα στις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος.”

Όπως αποκαλύπτεται ο 32χρονος ντελιβεράς εργαζόταν παλιότερα στο συγκεκριμένο κατάστημα και πριν από δύο εβδομάδες απολύθηκε. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, να εκτιμούν ότι η δολοφονική επίθεση, ήταν η “εκδίκησή” του.

Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ (22-02-2020) μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου, που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παλιότερα είχε εργαστεί στο fast food και ένας ακόμη από τους δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις Aρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόλος: Δύο αδέρφια χτύπησαν και εκβίαζαν 15χρονο για ένα «like» σε φωτογραφία μίας κοπέλας

Ελλάδα 27.02.2026
Ο... θιγμένος 17χρονος, φέρεται να επικοινώνησε με τον 15χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκεί τον περίμεναν, επίσης, ο 19χρονος και η 17χρονη

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας στο Λουτράκι ‑ Τον υπέδειξε ο 19χρονος

Ελλάδα 27.02.2026
Ο ανήλικος φέρεται να έχασε τη ζωή του καβγά με αφορμή έναν σπασμένο καθρέπτη μοτοσικλέτας

Ισπανία: Ειδοποιεί τον ΠΟΥ για μετάδοση παραλλαγής του ιού της γρίπης των χοίρων στους ανθρώπους

Κόσμος 27.02.2026
Σήμανε συναγερμό λόγω του δυνητικού πανδημίας του ιού της γρίπης των χοίρων στην Ισπανία

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά

Ελλάδα 27.02.2026
Μέσα στον Μάρτιο θα ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά. Αυτή είναι η μέρα που θα γίνει η αλλαγή ώρας.

Καιρός: Με αντικυκλωνικές συνθήκες κάνει «πρεμιέρα» ο Μάρτιος

Καιρός 27.02.2026
Πώς θα κυλήσει η πρώτη εβδομάδα

Κατέστρεψαν την Αγία Τράπεζα σε εκκλησία στη Φθιώτιδα για να βρουν… λίρες

Ελλάδα 27.02.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στο νεκροταφείο του Γαρδικίου

Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Ελλάδα 27.02.2026
Πώς θα κινηθούν Σιδηρόδρομος - Προαστιακός, μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ

Νέα κατάθεση της μητέρας της Λόρας: Δηλώνει ανακουφισμένη που εντοπίστηκε η κόρη της

Ελλάδα 27.02.2026
Η Λόρα δεν έχει επικοινωνία με κανέναν παρά μόνο με τους ψυχολόγους και τους υπεύθυνους της δομής ανηλίκων στο Βερολίνο

Ανοίγουν καταφύγια στη Μπερσεβά του Ισραήλ ‑ Κίνα και Καναδάς ζητούν από τους πολίτες τους να φύγουν από το Ιράν

Κόσμος 27.02.2026
Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από μη απαραίτητο προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών των Αμερικανών που σταθμεύουν στο Ισραήλ να εγκαταλείψουν τη χώρα

Υπουργός Εξωτερικών Πολωνίας: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο»

Κόσμος 27.02.2026
«Θα ζήσουμε όσα έζησαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας»