E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ντοκουμέντο: Η παράσυρση του 25χρονου στη Γλυφάδα και η έκκληση των φίλων του

Μαρτυρίες για παρουσία γυναίκας μαζί με τον οδηγό της μαύρης Corvette

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/2/2020 | 20:33

Ντοκουμέντο: Η παράσυρση του 25χρονου στη Γλυφάδα και η έκκληση των φίλων του

«Σας παρακαλώ βρείτε τον». Οι φίλοι του άτυχου Νάσου Καρανίκα, του 25χρονου μοτοσυκλετιστή που παρασύρθηκε και εγκαταλήφθηκε από τον οδηγό μιας μαύρης Corvette συγκλονίζουν καθώς απευθύνουν έκκληση για να βρεθεί ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής του φίλου τους. Ο Νάσος είχε μιλήσει μαζί τους λίγο πριν από το δυστύχημα: «Ερχομαι σε μισή ώρα...», τους είχε πει.

Την ίδια ώρα, στο κεντρικό δελτίο του Alpha παρουσιάστηκε βίντεο- ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, με το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η Corvette μαύρου χρώματος ταυτοποιήθηκε από την Τροχαία ως το όχημα που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφαδα. 

Στο ρεπορτάζ του Alpha αναφέρεται ότι υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι το αυτοκίνητο έκανε σφήνες στο σημείο. Για αυτό το λόγο οι Αρχές ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε και δεύτερο όχημα. Επιπλέον, μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας μετά απο προσεκτική ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού κατάφεραν να φθάσουν στην μαύρη Corvette και αυτό που μένει είναι να διαπιστωθεί αν ο ανδρας στου οποίου το όνομα βρίσκεται το πολυτελες οχημα ήταν ο οδηγός ή κάποιος άλλος το οδηγούσε το μοιραίο ξημέρωμα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα. Ο οδηγός της μαύρης Corvette κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν φέρεται να έχασε τον έλεγχο, να συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος και στη συνέχεια να προσκρούει στη μοτοσικλέτα του 25χρονου - ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο - για να καταλήξει σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Ωστόσο, αντί να παραμείνει στο σημείο εξαφανίστηκε.

«Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε, είπε ο τραγικός πατέρας του 25χρονου Νάσου και πρόσθεσε: «Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες "τι έχω κάνει;". Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε, έτσι κατάλαβα τώρα στη Βούλα. Στο νοσοκομείο που με φώναξαν και πήγα πρέπει να ζούσε δηλαδή το παιδί, από ό,τι μπορείς να καταλάβεις σε αυτές τις καταστάσεις». Ο πατέρας απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει ή έχει δει κάτι, «να μας το πει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξαφάνιση Λόρας: Ανήλικοι εντόπισαν τη 16χρονη στην Αθήνα

Ελλάδα 14.01.2026
Βρέθηκε στίγμα του wifi της στην Ομόνοια

Αυτό είναι το κτίριο της «σούπερ‑πρεσβείας» της Κίνας στο Λονδίνο – Αντιδράσεις από ειδικούς στην ασφάλεια

Κόσμος 14.01.2026
Από εδώ το Πεκίνο «θα μπορούσε να κατασκοπεύει ολόκληρη την Ευρώπη» λένε οι επικριτές του σχεδίου

Η στιγμή της έκρηξης drone στο ελληνόκτητο τάνκερ «Delta Harmony» στη Μαύρη Θάλασσα: Βίντεο στο Telegram

Κόσμος 14.01.2026
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Telegram φέρεται να αποτυπώνεται η στιγμή που μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκρήγνυται πάνω στο κατάστρωμα του «Delta Harmony»

Θλίψη στην ΕΡΤ: Πέθανε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μητσιώνης ‑ Με λυγμούς η ανακοίνωση από τη Δουβαρά

Ελλάδα 14.01.2026
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του Δημήτρη Μητσιώνη ούτε το αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας

Σκάνδαλο στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας – Τι κρύβει το πόρισμα για το FIR

Ελλάδα 14.01.2026
Τι αναφέρει το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που διερευνούσε τα αίτια

Συναγερμός στην Ελλάδα: Κύμα γρίπης απειλεί έως 2 εκατομμύρια πολίτες

Ελλάδα 14.01.2026
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον εμβολιασμό. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 2.700.000 πολίτες έχουν ήδη εμβολιαστεί, αριθμός σημαντικός αλλά όχι επαρκής

Καταργείται το ΣΔΟΕ – Η νέα υπηρεσία που έρχεται να «ταράξει τα νερά»

Ελλάδα 14.01.2026
Νέα εποχή στους ελέγχους: Τι αλλάζει με την κατάργηση του ΣΔΟΕ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 22χρονος έτρεχε με 167 χιλιόμετρα στη Μουδανιών

Ελλάδα 14.01.2026
Ρίσκαρε ζωές για την αδρεναλίνη – Το ανώτατο όριο στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τα 90 χιλιόμετρα

Σαρωτικές αλλαγές στις κληρονομιές ‑ Ποιοι ευνοούνται και ποιοι χάνουν

Ελλάδα 14.01.2026
Κληρονομιές χωρίς χρέη, συγκρούσεις και κατακερματισμό

Μεσολόγγι: Νεκρός 70χρονος οδηγός τρακτέρ ‑ Το όχημά του ανετράπη σε ρέμα

Ελλάδα 14.01.2026
Το αγροτικό μηχάνημα ανετράπη σε δύσβατο σημείο και τα διασωστικά συνεργεία επιχείρησαν για την ανάσυρση του οδηγού, ο οποίος εντοπίστηκε δίχως τις αισθήσεις του

Νέα κυβερνητική σύσκεψη με αγρότες σήμερα – Κάθοδο με τρακτέρ στην Αθήνα βάζει στο τραπέζι το μπλόκο της Νίκαιας

Ελλάδα 14.01.2026
Στο επίκεντρο της συνάντησης προβλήματα που έχουν ανακύψει από την υποχρεωτική εφαρμογή ρυθμίσεων, όπως τα ΑΤΑΚ και τα ΚΑΕΚ