E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγκλονιστική φωτογραφία από προπόνηση

Αποφασισμένος να «κυνηγήσει» μέχρι τέλους την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Δημοσίευση 18/2/2020 | 16:31

Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγκλονιστική φωτογραφία από προπόνηση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα δώσει “μάχη” στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης (20-23 Φεβρουαρίου) για την πρώτη από τις τρεις διαδοχικές νίκες που θα χρειαστεί, προκειμένου να παραμείνει… κύριος της τύχης του για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Τόσο στη Μελβούρνη, όσο και στα αντίστοιχα παγκόσμια κύπελλα που θα ακολουθήσουν στο Μπακού (12-15 Μαρτίου 2020) και στην Ντόχα (18-21 Μαρτίου 2020), ο Έλληνας πρωταθλητής θα στοχεύσει στο χρυσό μετάλλιο, ώστε να ισοφαρίσει τις τρεις νίκες που έχει ήδη ο Κινέζος Γιανγκ Λιου και να τον υποσκελίσει στην τελική ισοβαθμία στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Πετρούνιας θα κληθεί να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη 2η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των κρίκων, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε επίσης να τον στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε συνάρτηση με άλλους παράγοντες.

Ο προκριματικός των κρίκων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/02 (09:00-12:00 ώρα Ελλάδας), με τους οκτώ κορυφαίους να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/02 (09:00-12:00 ώρα Ελλάδας).

Ο “άρχοντας των κρίκων” βρίσκεται στη Μελβούρνη, έχοντας στο πλάι του τον προπονητή Δημήτρη Ράφτη, τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς και τον διεθνή κριτή Νίκο Προβιά. Την ελληνική αποστολή θα… συνοδεύσει κατά τις ημέρες των αγώνων και ο γιατρός της Ε.Γ.Ο. Οδυσσέας Παξινός.


Με αναρτήσεις του από τη Μελβούρνη (εμφανίζεται την ώρα της προπόνησης), ο Λευτέρης Πετρούνιας δηλώνει πανέτοιμος για την πρωτιά, που θα τον φέρει πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιράν: Εκκενώστε τις περιοχές γύρω από τα λιμάνια σε Αμπου Ντάμπι και Ντουμπάι»

Κόσμος 14.03.2026
«Αυτές οι περιοχές έχουν γίνει νόμιμοι στόχοι

Χειροτερεύει η υγεία της πριγκίπισσας της Νορβηγίας Μέτε ‑ Μάριτ: Χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση πνεύμονα

Κόσμος 14.03.2026
H ανάγκη για μεταμόσχευση πνεύμονα είναι πλέον επιτακτική

Ανακαλύφθηκε η χαμένη Αλεξάνδρεια του Τίγρη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Ιράκ

Tech + Science 14.03.2026
Το τεράστιο μέγεθός της εξέπληξε τους αρχαιολόγους

Ο «Νοστράδαμος της Κίνας» προβλέπει πώς θα τελειώσει ο πόλεμος ΗΠΑ–Ιράν

Κόσμος 14.03.2026
Ο Κινέζος-Καναδός καθηγητής και παρουσιαστής του δημοφιλούς καναλιού YouTube Predictive History, ο καθηγητής Xueqin Jiang, έχει γίνει viral για τις τρεις προβλέψεις που έκανε το 2024 – δύο εκ των οποίων έχουν ήδη επαληθευτεί με αξιοσημείωτη ακρίβεια

Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο στο Αμστερνταμ

Κόσμος 14.03.2026
Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας

Δημογλίδου για δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Τι αποκάλυψε ο κατηγορούμενος στην αστυνομία

Ελλάδα 14.03.2026
«Προφανώς υπάρχει κάτι μεταξύ τους που δεν έχει αναφερθεί ακόμη στην αστυνομία», σημείωσε η κ. Δημογλίδου

Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν έχει ηττηθεί, εκλιπαρεί για συμφωνία αλλά εγώ δεν τη θέλω

Κόσμος 14.03.2026
«Τα μέσα ενημέρωσης των ψευδών ειδήσεων απεχθάνονται να μεταδώσουν πόσο καλά τα έχει πάει ο αμερικανικός στρατός εναντίον του Ιράν, που είναι εντελώς ηττημένο και θέλει συμφωνία, αλλά όχι συμφωνία που θα αποδεχόμουν»

Axios: Το Ισραήλ σχεδιάζει μαζική χερσαία εισβολή στο Λίβανο ‑ Η κατάσταση θα θυμίσει Γάζα

Κόσμος 14.03.2026
Την ίδια ώρα, ο IDF στέλνει ενισχύσεις και κινητοποιεί επιπλέον εφεδρείες, προειδοποιώντας για σκηνικά που θα θυμίζουν τη Γάζα όσον αφορά την ισοπέδωση κτιρίων που χρησιμοποιούνται ως αποθήκες όπλων.

Τραμπ: «Εξαφανίσαμε κάθε στρατιωτικό στόχο στο νησί Χαργκ στο Ιράν»

Κόσμος 14.03.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε βίντεο από τους βομβαρδισμούς

Οι influencers γύρισαν την πλάτη στο Ντουμπάι: Αδειες οι παραλίες υπό το φόβο επιθέσεων από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Ο άλλοτε δημοφιλής και πολυτελής προορισμός μοιάει με πόλη – φάντασμα, σύμφωνα με τη Daily Mail