E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο

Η νέα καμπάνια υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/1/2020 | 17:27

Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο

Τη δέσμευση της Lidl Ελλάς για ένα καλύτερο αύριο έρχεται να επιβεβαιώσει η νέα 360ο καμπάνια εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρίας, αποτυπώνοντας δημιουργικά δύο βασικές θεματικές βιώσιμης ανάπτυξης της Lidl Ελλάς – τη μείωση του πλαστικού και τη μείωση της σπατάλης των τροφίμων.

Σε αυτές βασίζεται και η νέα τηλεοπτική ταινία της εταιρίας, με τίτλο «Το αγόρι που αρνείται να μεγαλώσει» και πρωταγωνιστή έναν μικρό ήρωα, αλλά και όλους εμάς, που παίρνουμε από αυτόν τη σκυτάλη και προχωράμε στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Σε έναν κόσμο που καθημερινά ρυπαίνει, σπαταλά και αδιαφορεί για το που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, ένα παιδί αντιδρά, ορθώνει το ανάστημά του και αρνείται να μεγαλώσει. Το παιδί δεν μένει στα λόγια, αλλά πραγματικά σταματάει να μεγαλώνει. Και σιγά-σιγά δεν είναι μόνο του καθώς και άλλα παιδιά ακολουθούν τον δικό του δρόμο.

Η καμπάνια αναδεικνύει την ανησυχία των παιδιών αλλά και αφυπνίζει τη συνείδηση των ενηλίκων, για προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αύριο αλλά και με το σήμερα. Μια καμπάνια που κλείνει αισιόδοξα καθώς η αρχή έχει ήδη γίνει από τη Lidl Ελλάς, η οποία κάθε μέρα πραγματοποιεί καινοτόμες ενέργειες και πρωτοποριακές δράσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η καμπάνια απλώνεται σε όλα τα παραδοσιακά και νέα διαφημιστικά μέσα και για την υλοποίησή της χρειάστηκε συντονισμός πολλών ομάδων: οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς με τη στρατηγική επικοινωνίας, οι άνθρωποι της διαφημιστικής εταιρίας The Newtons Laboratory με τη δυνατή ιδέα, οι άνθρωποι της Filmiki Productions με σκηνοθέτη τον Augusto Fraga και διευθυντή φωτογραφίας τον Ευθύμη Μπακατάκη. Η μουσική του Νίκου Πορτοκάλογλου δίνει στην ταινία τον ρυθμό και την ενέργεια για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα #kaliteroavrio.

Aπολαύστε την:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος, μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Ελλάδα 03.02.2026
Συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε» ‑ «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

Πολιτική 03.02.2026
Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε»

FT: Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ συμφώνησαν σε σχέδιο για επιβολή εκεχειρίας με τη Ρωσία – Η τριπλή αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης

Κόσμος 03.02.2026
Το σχέδιο συζητήθηκε μεταξύ Ουκρανών, Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων και προβλέπει πολυεπίπεδη αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης μιας ενδεχόμενης ανακωχής

Επέστρεψε σπίτι του ο 5χρονος Λίαμ που είχε συλλάβει η ICE

Κόσμος 03.02.2026
Πατέρας και γιος φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί έξω από το σπίτι τους με μια πινακίδα που έγραψε «ευχαριστούμε για τις προσευχές σας»

Τέλος στις κρυφές λαβές στις πόρτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Auto + Moto 03.02.2026
Το σύστημα που έγινε δημοφιλές από τα Tesla του Έλον Μασκ βρίσκεται στο επίκεντρο ελέγχων έπειτα από μία σειρά θανατηφόρων συμβάντων

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Σίνδο, απεγκλωβίστηκε σώος ο οδηγός

Ελλάδα 03.02.2026
Kατευθυνόταν προς την έναρξη του δρομολογίου του

Χωρίς ταξί για δύο μέρες η Αττική

Ελλάδα 03.02.2026
Ξεκίνησε η απεργία του ΣΑΤΑ

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Δεν είχε πειράξει κανέναν»

Ελλάδα 03.02.2026
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την απαγωγή και τη δολοφονία 27χρονου επιχειρηματία - Η μητέρα του ζητά δικαιοσύνη και απαντήσεις για το έγκλημα

Καιρός εβδομάδας: Καταιγίδες, λασποβροχές, αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός 03.02.2026
4-6 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά -για την εποχή- επίπεδα