E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός σε πτήση της Ryanair: Η καμπίνα γέμισε καπνούς αμέσως μετά την απογείωση

Για μικρό τεχνικό πρόβλημα μιλά η Ryanair

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 23/1/2020 | 09:24

Χαμός σε πτήση της Ryanair: Η καμπίνα γέμισε καπνούς αμέσως μετά την απογείωση

Στιγμές τρόμου έζησαν οι 169 επιβάτες πτήσης της Ryanair που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία με προορισμό το Στάνστεντ στη Βρετανία λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του αεροσκάφους.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media η καμπίνα των επιβατών γέμισε ξαφνικά με καπνούς υποχρεώνοντας τον πιλοτο να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Οτοπένι.

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε πτήση το πρωί της Τρίτης με το Boeing 737-800 που γέμισε καπνο να είναι το αεροσκάφος που χρησιμοποιήθηκε ως «αντικαταστάτης» του αρχικά προγραμματισμένου αεροπλάνου.

Ο καπνός άρχισε να εμφανίζεται όταν το αεροπλάνο έφτασε στα 5.000 πόδια με τους επιβάτες να πανικοβάλλονται και τον πιλότο να στέλνει σήμα «mayday» στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου του Βουκουρεστίου.

«Ήταν τραυματική εμπειρία. Δεν μπορούσα να δω δύο σειρές μπροστά από τη δική μου» περιέγραψε τις στιγμές ένας επιβάτης.

Άλλοι επιβάτες καταγγέλουν ότι δεν έπεσαν ποτέ οι μάσκες οξυγόνου με αποτέλεσμα πολλοί να καταφύγουν σε μαντίλια ή άλλα ρούχα για να καλύψουν τα στόματά τους.

Μετά την περιπετειάς τους 29 από τους επιβάτες αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο τρίτο αεροσκάφος το οποίο επιστράτευσε η Ryanair για την πτήση προς το Λονδίνο.

Η Ryanair σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ένα «μικρό τεχνικό πρόβλημα» με εκπρόσωπό της να δηλώνει στην Daily Mail ότι «η εκτίμηση που κάνουμε είναι ότι πρόκειται για υγρό αποπαγοποίησης που πέρασε στο σύστημα κλιματισμού του αεροσκάφους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισχυρισμός «βόμβα» από διάσημο συγγραφέα για τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε

Κόσμος 02.12.2025
«Ήταν μια τεράστια σταρ, και κατά κάποιον τρόπο το πέταξε στα σκουπίδια»

Έλληνες χόρεψαν χασάπικο κάτω από την Αγία Σοφία – Έντονη αντίδραση από τους Τούρκους

Ελλάδα 02.12.2025
«Το ζητούμενό μας δεν ήταν να κάνουμε κάποια προβοκάτσια, όπως είπαν κάποιοι»

Ανατροπή στη δολοφονία του Γιώργου Καριώτη: «Εγώ τον δολοφόνησα, ο γιος του είναι άδικα στη φυλακή»

Ελλάδα 02.12.2025
Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση της δολοφονίας του 75χρονου Γιώργου Καρυώτη τον Ιούνιο του 2022

Κριστιάνο εναντίον μηχανής: Πώς ο Ρονάλντο νίκησε το ανίκητο ρομπότ‑τερματοφύλακα

Αθλητικά Νέα 02.12.2025
Γνωστός Αμερικανός YouTuber – εφευρέτης προκάλεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τεθεί αντιμέτωπος με τον ανίκητο ρομποτικό τερματοφύλακά του και η «απάντηση» του Πορτογάλου θύμισε ότι το ρομπότ της μπάλας είναι... ο ίδιος!

Χριστουγεννιάτικα γλυκά: Τι θα πληρώσουμε φέτος για μελομακάρονα και κουραμπιέδες

Ελλάδα 02.12.2025
Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία ενόψει Χριστουγέννων

Τρόμος με γuμνό άνδρα έξω από δημοτικό σχολείο στο Αιγάλεω

Ελλάδα 02.12.2025
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

«Έτρωγα όπως τρώει ένας σκύλος, σου βάζουν αλυσίδες στα πόδια»

Κόσμος 02.12.2025
Ισραηλινός όμηρος περιγράφει τη φρίκη που έζησε στα χέρια της Χαμάς

Δημογλίδου για το τροχαίο στη Λούτσα: Ο 29χρονος δεν εξήγησε γιατί έχασε τον έλεγχο του οχήματος

Ελλάδα 02.12.2025
Σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών - Αύριο στον ανακριτή ο 29χρονος

Αγρότες «σφραγίζουν» την Αθηνών–Θεσσαλονίκης: Νέα τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας

Ελλάδα 02.12.2025
Η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια παραμένει κλειστή λόγω του αγροτικού μπλόκου, το οποίο ενισχύεται συνεχώς.

Σε ελεύθερη πτώση οι Μπακς παρά την επιστροφή του Αντετοκούνμπο: Ηττα 129‑126 από τους τελευταίους της Ανατολής, Γουίζαρντς

Αθλητικά Νέα 02.12.2025
Πλεον η ομάδα του Greek Freak είχε το ρεκόρ της να πέφτει στο 9-13 και να παραμείνει εκτός πρώτης 10άδας στην Ανατολή