E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός σε πτήση της Ryanair: Η καμπίνα γέμισε καπνούς αμέσως μετά την απογείωση

Για μικρό τεχνικό πρόβλημα μιλά η Ryanair

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 23/1/2020 | 09:24

Χαμός σε πτήση της Ryanair: Η καμπίνα γέμισε καπνούς αμέσως μετά την απογείωση

Στιγμές τρόμου έζησαν οι 169 επιβάτες πτήσης της Ryanair που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία με προορισμό το Στάνστεντ στη Βρετανία λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του αεροσκάφους.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media η καμπίνα των επιβατών γέμισε ξαφνικά με καπνούς υποχρεώνοντας τον πιλοτο να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Οτοπένι.

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε πτήση το πρωί της Τρίτης με το Boeing 737-800 που γέμισε καπνο να είναι το αεροσκάφος που χρησιμοποιήθηκε ως «αντικαταστάτης» του αρχικά προγραμματισμένου αεροπλάνου.

Ο καπνός άρχισε να εμφανίζεται όταν το αεροπλάνο έφτασε στα 5.000 πόδια με τους επιβάτες να πανικοβάλλονται και τον πιλότο να στέλνει σήμα «mayday» στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου του Βουκουρεστίου.

«Ήταν τραυματική εμπειρία. Δεν μπορούσα να δω δύο σειρές μπροστά από τη δική μου» περιέγραψε τις στιγμές ένας επιβάτης.

Άλλοι επιβάτες καταγγέλουν ότι δεν έπεσαν ποτέ οι μάσκες οξυγόνου με αποτέλεσμα πολλοί να καταφύγουν σε μαντίλια ή άλλα ρούχα για να καλύψουν τα στόματά τους.

Μετά την περιπετειάς τους 29 από τους επιβάτες αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο τρίτο αεροσκάφος το οποίο επιστράτευσε η Ryanair για την πτήση προς το Λονδίνο.

Η Ryanair σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ένα «μικρό τεχνικό πρόβλημα» με εκπρόσωπό της να δηλώνει στην Daily Mail ότι «η εκτίμηση που κάνουμε είναι ότι πρόκειται για υγρό αποπαγοποίησης που πέρασε στο σύστημα κλιματισμού του αεροσκάφους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άλμα στα 6,05μ.

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Τουρκία: Αιματηρός καυγάς δύο οικογενειών στη Χατάι – 3 νεκροί και 25 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Η σύρραξη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της γιορτής Eid al-Fitr και κλιμακώθηκε γρήγορα σε μάχη με πέτρες, μαχαίρια και πυροβόλα όπλα.

Ναύαρχος Παυλόπουλος: «Η αποβατική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν είναι ήδη σε εξέλιξη»

Κόσμος Χτες
Ο επίτιμος αρχηγός Στόλου εκτιμά ότι οι Αμερικανοί διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού μέσω στρατηγικής παραπλάνησης, ενώ αποκλείει πρακτικά κάθε κίνδυνο για την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά: Ακριβότερο το πετρέλαιο κίνησης από την αμόλυβδη

Οικονομία Χτες
Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε την αντίστοιχη της αμόλυβδης

Ισραήλ για Νατάνζ: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς» – Πληροφορίες για αμερικανικές βόμβες bunker buster

Κόσμος Χτες
Αξιωματούχοι του IDF αρνήθηκαν οποιαδήποτε ισραηλινή εμπλοκή στην επίθεση κατά της πυρηνικής εγκατάστασης, ενώ ισραηλινό δίκτυο επικαλείται πηγές που «δείχνουν» τις ΗΠΑ.

Καταγγελία από Λόλα Νταϊφά: «Ο Τσαγκαράκης πουλούσε τα κλεμμένα μου κοσμήματα στην εκπομπή του»

Ελλάδα Χτες
Η έφοδος του ελληνικού FBI στην αποθήκη του στο Ελληνικό αποκάλυψε εκτεταμένο κύκλωμα πλαστογράφησης έργων τέχνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και υπάλληλος της γκαλερί του.

Χαλκιδική: Εξελίξεις με το διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα ‑ «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή»

Ελλάδα Χτες
Πατέρας αγνοούμενης ισχυρίζεται πως η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με την κόρη του

Τρεις εβδομάδες πολέμου με αντιφατικά μηνύματα από Τραμπ: «Δεν θέλω εκεχειρία» αλλά… μείωση επιχειρήσεων

Κόσμος Χτες
Μόνο το 7% των Αμερικανών υποστηρίζουν την πραγματοποίηση χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν

Μερομήνια 2026: Τι προβλέπουν για το Πάσχα ‑ Πώς θα σουβλίσουμε φέτος

Καιρός Χτες
Η ψυχρή και ασταθής εκκίνηση της άνοιξης δημιουργεί ερωτήματα

7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο στη Βέροια

Ελλάδα Χτες
Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας» για τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη