E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Μαρτύριο για 17χρονη σε βαγόνι τρένου

Οι νύχτες κόλαση με 12 άντρες και η μεγάλη παγίδα

Δημοσίευση 22/1/2020 | 09:34

Πάτρα: Μαρτύριο για 17χρονη σε βαγόνι τρένου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, βρέθηκε χθες (21-01-2020) μια 27χρονη Ρουμάνα, η οποία ανάγκαζε με τη βία, την 17χρονη ξαδέλφη της, να εκδίδεται έναντι αμοιβής στην Πάτρα.

Κρίθηκε ένοχη για δεύτερη φορά, για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Η ποινή ήταν μειωμένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση (12 χρόνια κάθειρξη και 65.000 ευρώ πρόστιμο) αφού της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Η ανήλικη Ρουμάνα είχε καταγγείλει ότι συνευρίσκονταν παρά τη θέλησή της, με 12 περίπου άνδρες την ημέρα, ραντεβού τα οποία κανόνιζε η μεγάλη της ξαδέλφη, η οποία μοιράζονταν, με τον σύζυγό της αλλά και τον σύντροφο της 17χρονης, τα χρήματα που έδιναν οι πελάτες.

Ενα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ στον Αγιο Διονύσιο της Πάτρας, είχε μετατραπεί σε παράνομο οίκο ανοχής και σε τόπο όπου η ανήλικη κακοποιείτο καθημερινά, αναγκαζόμενη να δέχεται «πελάτες». Στο σημείο αυτό τον Φεβρουάριο του 2017 οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 27χρονη, υποδυόμενοι τους πελάτες και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, η κατηγορούμενη για την τέλεση των ερωtικών συνευρέσεων, είχε διαμορφώσει κατάλληλα, το βαγόνι του ΟΣΕ, όπου είχε τοποθετήσει κλινοσκεπάσματα.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, η μεγάλη ξαδέλφη με την χρήση απατηλών υποσχέσεων βελτίωσης της ζωής της ανήλικης, την είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξωθεί στην πορνεία.

Το διαβατήριο της ανήλικης Ρουμάνας βρέθηκε μέσα στην τσάντα της 27χρονης, γεγονός που επιβεβαίωνε τα όσα ανέφερε η 17χρονη για παράνομη κράτησή της.

Στο χθεσινό δικαστήριο, η 27χρονη Ρουμάνα αρνήθηκε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε και η ίδια, θύμα του συζύγου της, ο οποίος την ώθησε στην πορνεία καθώς τα χρήματα από τα φανάρια που «έβγαζε» ήταν ελάχιστα.

Τα χρήματα όπως ανέφερε τα μοιράζονταν ο σύζυγός της, ο οποίος τα έστελνε στον πατέρα του στη Ρουμανία, με τον σύντροφο της 17χρονης, ενώ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της ανήλικης Ρουμάνας ότι τη χτυπούσε, αν και πολλές φορές είχαν λογομαχήσει.

Για χαρακτηριστική περίπτωση σωματεμπορίας μίλησε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε την ενοχή της 27χρονης, πρόταση την οποία έκανε δεκτή το δικαστήριο, στέλνοντάς την πάλι πίσω στη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Νίκος Λαζαρίδης, ιδρυτής του ομώνυμου γνωστού οινοποιείου

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της

«Βούλιαξε» από Αϊ‑Βασίληδες η Αθήνα για το Santa Run ‑ Πάνω από 1000 συμμετοχές

Ελλάδα Χτες
​Το σύνθημα για την εκκίνηση έδωσε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών ‑ Η αντίδραση της Καρυστιανού

Ελλάδα Χτες
«Πόσοι φορολογικοί έλεγχοι και με ποια ευρήματα έκλεισαν όταν σκόνταψαν σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;»

Αγνοούμενη στις ΗΠΑ εμφανίστηκε 40 χρόνια μετά, δεν γνώριζε ότι την είχε απαγάγει η μητέρα της όταν ήταν 3 ετών

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστική υπόθεση από τις ΗΠΑ, με μητέρα που κατηγορείται για απαγωγή, αλλαγή ταυτότητας και μια οικογενειακή επανένωση έπειτα από τέσσερις δεκαετίες

Πέθανε η Ντόρα Γιαννακοπούλου

Ελλάδα Χτες
Έφυγε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας

Τέλος τα ποδήλατα: H ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που απαγορεύει τη χρήση τους σε πεζόδρομους

Κόσμος Χτες
Pεριορίζουν ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ στην κεντρική πεζοδρομημένη ζώνη από το 2026

«Ήταν κόλαση»: Καθαρίστρια μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου gamer μετά από δύο χρόνια

Κόσμος Χτες
Ένοικος έμεινε σχεδόν δύο χρόνια σε ξενοδοχείο για gamers στην Κίνα χωρίς να βγαίνει. Όταν έφυγε, το προσωπικό βρέθηκε μπροστά σε εικόνες σοκ και «κόλασης»

Συγκίνησε ο Ανδρέας Τεττέη: Ξέσπασε σε κλάματα on air κι αποχώρησε από συνέντευξη ‑ Βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ανδρέας Τεττέη αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Κηφισιά, στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Χάρτης κινητοποιήσεων των αγροτών – Όλα τα μπλόκα πανελλαδικά

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες διατηρούν ενεργά τα μπλόκα σε κομβικά σημεία της χώρας, προχωρώντας σε ανοίγματα διοδίων

Μαρία Καρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται ‑ Σχεδιάζουμε επιτροπή «σοφών» για τη σωτηρία της χώρας

Ελλάδα Χτες
Τις τελευταίες εβδομάδες, η κυρία Καρυστιανού δέχεται πολλαπλά αιτήματα από πολίτες που ζητούν την οργάνωση ενός συλλογικού εγχειρήματος