E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Μαρτύριο για 17χρονη σε βαγόνι τρένου

Οι νύχτες κόλαση με 12 άντρες και η μεγάλη παγίδα

Δημοσίευση 22/1/2020 | 09:34

Πάτρα: Μαρτύριο για 17χρονη σε βαγόνι τρένου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, βρέθηκε χθες (21-01-2020) μια 27χρονη Ρουμάνα, η οποία ανάγκαζε με τη βία, την 17χρονη ξαδέλφη της, να εκδίδεται έναντι αμοιβής στην Πάτρα.

Κρίθηκε ένοχη για δεύτερη φορά, για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Η ποινή ήταν μειωμένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση (12 χρόνια κάθειρξη και 65.000 ευρώ πρόστιμο) αφού της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Η ανήλικη Ρουμάνα είχε καταγγείλει ότι συνευρίσκονταν παρά τη θέλησή της, με 12 περίπου άνδρες την ημέρα, ραντεβού τα οποία κανόνιζε η μεγάλη της ξαδέλφη, η οποία μοιράζονταν, με τον σύζυγό της αλλά και τον σύντροφο της 17χρονης, τα χρήματα που έδιναν οι πελάτες.

Ενα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ στον Αγιο Διονύσιο της Πάτρας, είχε μετατραπεί σε παράνομο οίκο ανοχής και σε τόπο όπου η ανήλικη κακοποιείτο καθημερινά, αναγκαζόμενη να δέχεται «πελάτες». Στο σημείο αυτό τον Φεβρουάριο του 2017 οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 27χρονη, υποδυόμενοι τους πελάτες και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, η κατηγορούμενη για την τέλεση των ερωtικών συνευρέσεων, είχε διαμορφώσει κατάλληλα, το βαγόνι του ΟΣΕ, όπου είχε τοποθετήσει κλινοσκεπάσματα.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, η μεγάλη ξαδέλφη με την χρήση απατηλών υποσχέσεων βελτίωσης της ζωής της ανήλικης, την είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξωθεί στην πορνεία.

Το διαβατήριο της ανήλικης Ρουμάνας βρέθηκε μέσα στην τσάντα της 27χρονης, γεγονός που επιβεβαίωνε τα όσα ανέφερε η 17χρονη για παράνομη κράτησή της.

Στο χθεσινό δικαστήριο, η 27χρονη Ρουμάνα αρνήθηκε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε και η ίδια, θύμα του συζύγου της, ο οποίος την ώθησε στην πορνεία καθώς τα χρήματα από τα φανάρια που «έβγαζε» ήταν ελάχιστα.

Τα χρήματα όπως ανέφερε τα μοιράζονταν ο σύζυγός της, ο οποίος τα έστελνε στον πατέρα του στη Ρουμανία, με τον σύντροφο της 17χρονης, ενώ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της ανήλικης Ρουμάνας ότι τη χτυπούσε, αν και πολλές φορές είχαν λογομαχήσει.

Για χαρακτηριστική περίπτωση σωματεμπορίας μίλησε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε την ενοχή της 27χρονης, πρόταση την οποία έκανε δεκτή το δικαστήριο, στέλνοντάς την πάλι πίσω στη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόσα δισεκατομμύρια θα δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία, αν εγκριθεί το δάνειο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ελλάδα 08.12.2025
Η Κομισιόν παρουσίασε τα συνολικά ποσά στους διπλωμάτες

Αγρότης κατά αστυνομικού με την... κατσούνα ‑ Η φωτογραφία από τα Χανιά που έγινε viral

Ελλάδα 08.12.2025
Επεισόδια σημειώθηκαν και στο αεροδρόμιο Χανίων

Χολαργός: Επίθεση με επτά μαχαιριές σε 14χρονο ‑ Είχε κλείσει ραντεβού με μία 20χρονη

Ελλάδα 08.12.2025
Είχε κλείσει ραντεβού με νεαρό κορίτσι και του έστησαν καρτέρι

Λάρισα: Σκληραίνουν και άλλο τη στάση τους αγρότες ‑Κλειστές οι παρακαμπτήριες στη Νίκαια

Ελλάδα 08.12.2025
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις του οι αγρότες στη Νίκαια Λάρισας

Πολάκης προς Μητσοτάκη: Πλήρωσε τους αγρότες και προκήρυξε εκλογές!

Ελλάδα 08.12.2025
Σε πιο επιθετική «γραμμή» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω νέας κρίσης εσωστρέφειας σε όλη την κεντροαριστερά

Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ

Κόσμος 08.12.2025
Τρομακτικός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Καματερό: Ανδρας κυνηγούσε μαθήτριες με την απειλή μαχαιριού για 20 ολόκληρα λεπτά

Ελλάδα 08.12.2025
Ο ίδιος τις κυνηγούσε με μαχαίρι μήκους 22,5 εκατοστών με στόχο να τις παρενοχλήσει

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας

Ελλάδα 08.12.2025
Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν