E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Εξέδιδε την ανήλικη ξαδέρφη της

Είχε μετατρέψει βαγόνι του ΟΣΕ σε οίκο ανοχής

Δημοσίευση 21/1/2020 | 12:58

Πάτρα: Εξέδιδε την ανήλικη ξαδέρφη της

Με τη βία ανάγκαζε τη 17χρονη ξαδέρφη της, να εκδίδεται έναντι αμοιβής στην Πάτρα, μια 27χρονη Ρουμάνα η οποία κάθισε τη Δευτέρα στο εδώλιοο του κατηγορουμένου.

Ένοχη για δεύτερη φορά κρίθηκε η 27χρονη, για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Η ποινή ήταν μειωμένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση (12 χρόνια κάθειρξη και 65.000 ευρώ πρόστιμο) αφού της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Η ανήλικη Ρουμάνα είχε καταγγείλει ότι συνευρίσκονταν παρά τη θέλησή της, με 12 περίπου άνδρες την ημέρα, ραντεβού τα οποία κανόνιζε η μεγάλη της εξαδέλφη, η οποία μοιράζονταν, με τον σύζυγό της αλλά και τον σύντροφο της 17χρονης, τα χρήματα που έδιναν οι πελάτες.

Η 27χρονη είχε μετατρέψει βαγόνι του ΟΣΕ σε οίκο ανοχής

Ενα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ στον Αγιο Διονύσιο της Πάτρας, είχε μετατραπεί σε παράνομο οίκο ανοχής και σε τόπο όπου η ανήλικη κακοποιείτο καθημερινά, αναγκαζόμενη να δέχεται «πελάτες». Στο σημείο αυτό τον Φεβρουάριο του 2017 οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 27χρονη, υποδυόμενοι τους πελάτες και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, η κατηγορούμενη για την τέλεση των εpωτικών συνευρέσεων, είχε διαμορφώσει κατάλληλα, το βαγόνι του ΟΣΕ, όπου είχε τοποθετήσει κλινοσκεπάσματα.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, η μεγάλη εξαδέλφη με την χρήση απατηλών υποσχέσεων βελτίωσης της ζωής της ανήλικης, την είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξωθεί στην πορνεία, μαζί με τους άλλους δύο συντρόφους τους.

Το διαβατήριο της ανήλικης Ρουμάνας βρέθηκε μέσα στην τσάντα της 27χρονης, γεγονός που επιβεβαίωνε τα όσα ανέφερε η 17χρονη για παράνομη κράτησή της.

Στο χθεσινό δικαστήριο, η 27χρονη Ρουμάνα αρνήθηκε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε και η ίδια, θύμα του συζύγου της, ο οποίος την ώθησε στην πορνεία καθώς τα χρήματα από τα φανάρια που «έβγαζε» ήταν ελάχιστα. Τα χρήματα όπως ανέφερε τα μοιράζονταν ο σύζυγός της, ο οποίος τα έστελνε στον πατέρα του στη Ρουμανία, με τον σύντροφο της 17χρονης, ενώ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της ανήλικης Ρουμάνας ότι τη χτυπούσε, αν και πολλές φορές είχαν λογομαχήσει.

Για χαρακτηριστική περίπτωση σωματεμπορίας μίλησε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε την ενοχή της 27χρονης, πρόταση την οποία έκανε δεκτή το δικαστήριο, στέλνοντάς την πάλι πίσω στη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οργή για τον αποκλεισμό μαθητή με αυτισμό από τη σημαιοφορία στη μαθητική παρέλαση – ΕΣΑμεΑ: «Να διερευνηθούν οι ευθύνες»

Ελλάδα 26.10.2025
«Ο αγώνας για ένα συμπεριληπτικό σχολείο που θα σέβεται και θα μορφώνει όλους τους μαθητές είναι συνεχής και αδιάκοπος»

Ληστές στη Βραζιλία σκότωσαν 18χρονο Έλληνα που εργαζόταν σε εστιατόριο – Θρήνος στη Ρόδο

Κόσμος 26.10.2025
Η οικογένεια του άτυχου Θεόδωρου είχε εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στη Βραζιλία αναζητώντας μια καλύτερη ζωή

Με business και χορευτικές φιγούρες σφράγισε ο Τραμπ την ειρήνη μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης

Κόσμος 26.10.2025
Ο Λευκός Οίκος ανάρτησε το στιγμιότυπο στα κοινωνικά δίκτυα με τη λεζάντα «TRUMP DANCE MALAYSIA VERSION»

Απίστευτα σκηνικά στη Super League 2: Οι παίκτες της Καβάλας «έστειλαν» τον τερματοφύλακά τους στην κερκίδα μετά τα τραγικά του λάθη

Αθλητικά Νέα 26.10.2025
Ο γκολκίπερ της Καβάλας, Γιάννης Ζωγράφος δέχθηκε την επίθεση των συμπαικτών του στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Αγροτικό παρέσυρε δύο μοτοσυκλέτες στην επαρχιακή οδό Ιτέας ‑ Αντιρρίου: Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματίας 37χρονος

Ελλάδα 26.10.2025
Το αγροτικό αυτοκίνητο επιχείρησε να στρίψει και παρέσυρε δύο μηχανές που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έξι οι προφυλακίσεις για τις παράνομες επιδοτήσεις

Ελλάδα 26.10.2025
Μεταξύ των κατηγορουμένων που απολογούνται είναι και μέλη της φερόμενης ως ηγετικής ομάδας

Λάρισα: Εξαιρετικά σοβαρή η κατάσταση του βρέφους που κάηκε από καυτό λάδι

Ελλάδα 26.10.2025
Εξετάζεται η μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο εγκαυμάτων, ενώ η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή

Μουσείο του Λούβρου: Δυο συλλήψεις για τη ληστεία, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης

Κόσμος 26.10.2025
Οι δύο άνδρες, περίπου 30 ετών, στο διαμέρισμα Σεν Ντενί, θεωρούνται ότι μετείχαν στην ομάδα των τεσσάρων δραστών

Η Αθήνα στριμώχνεται στο Μετρό: Εκρηκτική άνοδος των επιβατών πάνω από 13% την τελευταία διετία

Ελλάδα 26.10.2025
Την περασμένη Δευτέρα, η κυκλοφορία «έσπασε» τα κοντέρ και οι διελεύσεις επιβατών εκτινάχθηκαν στις 68.400

Βορίδης για την επίθεση σε εστιατόριο στο Ηράκλειο: Δεν με εκπλήσσουν, ούτε με φοβίζουν οι άθλιες πρακτικές τους

Ελλάδα 26.10.2025
Ο πρώην υπουργός δέχθηκε επίθεση με αβγά και συνθήματα το βράδυ του Σαββάτου -