E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Εξέδιδε την ανήλικη ξαδέρφη της

Είχε μετατρέψει βαγόνι του ΟΣΕ σε οίκο ανοχής

Δημοσίευση 21/1/2020 | 12:58

Πάτρα: Εξέδιδε την ανήλικη ξαδέρφη της

Με τη βία ανάγκαζε τη 17χρονη ξαδέρφη της, να εκδίδεται έναντι αμοιβής στην Πάτρα, μια 27χρονη Ρουμάνα η οποία κάθισε τη Δευτέρα στο εδώλιοο του κατηγορουμένου.

Ένοχη για δεύτερη φορά κρίθηκε η 27χρονη, για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Η ποινή ήταν μειωμένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση (12 χρόνια κάθειρξη και 65.000 ευρώ πρόστιμο) αφού της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Η ανήλικη Ρουμάνα είχε καταγγείλει ότι συνευρίσκονταν παρά τη θέλησή της, με 12 περίπου άνδρες την ημέρα, ραντεβού τα οποία κανόνιζε η μεγάλη της εξαδέλφη, η οποία μοιράζονταν, με τον σύζυγό της αλλά και τον σύντροφο της 17χρονης, τα χρήματα που έδιναν οι πελάτες.

Η 27χρονη είχε μετατρέψει βαγόνι του ΟΣΕ σε οίκο ανοχής

Ενα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ στον Αγιο Διονύσιο της Πάτρας, είχε μετατραπεί σε παράνομο οίκο ανοχής και σε τόπο όπου η ανήλικη κακοποιείτο καθημερινά, αναγκαζόμενη να δέχεται «πελάτες». Στο σημείο αυτό τον Φεβρουάριο του 2017 οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 27χρονη, υποδυόμενοι τους πελάτες και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, η κατηγορούμενη για την τέλεση των εpωτικών συνευρέσεων, είχε διαμορφώσει κατάλληλα, το βαγόνι του ΟΣΕ, όπου είχε τοποθετήσει κλινοσκεπάσματα.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, η μεγάλη εξαδέλφη με την χρήση απατηλών υποσχέσεων βελτίωσης της ζωής της ανήλικης, την είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξωθεί στην πορνεία, μαζί με τους άλλους δύο συντρόφους τους.

Το διαβατήριο της ανήλικης Ρουμάνας βρέθηκε μέσα στην τσάντα της 27χρονης, γεγονός που επιβεβαίωνε τα όσα ανέφερε η 17χρονη για παράνομη κράτησή της.

Στο χθεσινό δικαστήριο, η 27χρονη Ρουμάνα αρνήθηκε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε και η ίδια, θύμα του συζύγου της, ο οποίος την ώθησε στην πορνεία καθώς τα χρήματα από τα φανάρια που «έβγαζε» ήταν ελάχιστα. Τα χρήματα όπως ανέφερε τα μοιράζονταν ο σύζυγός της, ο οποίος τα έστελνε στον πατέρα του στη Ρουμανία, με τον σύντροφο της 17χρονης, ενώ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της ανήλικης Ρουμάνας ότι τη χτυπούσε, αν και πολλές φορές είχαν λογομαχήσει.

Για χαρακτηριστική περίπτωση σωματεμπορίας μίλησε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε την ενοχή της 27χρονης, πρόταση την οποία έκανε δεκτή το δικαστήριο, στέλνοντάς την πάλι πίσω στη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ναυάγησε» η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό – Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για απόπειρα διάσπασης

Ελλάδα Χτες
«Παγώνει» ο διάλογος με ευθύνη της κυβέρνησης – Η στρατηγική των δύο ραντεβού δυναμίτισε το κλίμα, μιλούν για πολιτικό παιχνίδι με τα μπλόκα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον τραυματισμό γυναίκας από πτώση οροφής

Ελλάδα Χτες
Δικογραφία για παραβίαση κανόνων οικοδομικής και κοινώς επικίνδυνη βλάβη – Έλεγχοι σε όλα τα καταστήματα εστίασης

Fast track πόρισμα ζητά η κυβέρνηση για το μπλακ άουτ στο FIR

Ελλάδα Χτες
Σοβαρά ερωτήματα για τη βιασύνη της κυβέρνησης και την επιλογή να μη συμμετάσχει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ στη διερεύνηση

Μαρία Καρυστιανού: «Δεν θα ανεχθώ όποιον στηλιτεύει τον αγώνα μου» – Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στις εκλογές

Ελλάδα Χτες
Η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» δηλώνει έτοιμη να παραιτηθεί αν της ζητηθεί, απαντά στις εσωτερικές αντιδράσεις και επιβεβαιώνει τη δημιουργία πολιτικού κινήματος.

Μαρινάκης: Στόχος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη να αρθούν τα μπλόκα – «Δεν λειτουργούμε με τελεσίγραφα»

Ελλάδα Χτες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει ότι ο διάλογος με τους αγρότες θα γίνει χωρίς όρους και πιέσεις, με στόχο την αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στους δρόμους.

Σέρρες: «Δεν τον σκότωσα εγώ» επιμένει ο 16χρονος

Ελλάδα Χτες
Εμπλοκή δεύτερου ατόμου εξετάζουν οι Αρχές

Πέθανε ο θηλυκός χιμπατζής Ai σε ηλικία 49 ετών

Κόσμος Χτες
Χαρακτηρίστηκε «ιδιοφυΐα» λόγω υψηλού IQ

Βόλος: Θρίλερ με θάνατο βρέφους λίγο πριν τη γέννα ‑ Στο εδώλιο ο γιατρός

Ελλάδα Χτες
Ο γιατρός αρνείται οποιαδήποτε αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι ακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα ιατρικά πρωτόκολλα και προέβη σε όλες τις ενέργειες που όφειλε

Αγρια επίθεση καρχαρία σε γυναίκα στη Βραζιλία: «Ήξερα ότι με είχε δαγκώσει», δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Η επίθεση καταγράφηκε καρέ καρέ από υποβρύχια κάμερα με το θύμα τελικά να γλιτώνει με αρκετά ράμματα

Πιερία: Ξεκίνησε η δίκη της 34χρονης που σκότωσε κι έθαψε στην αυλή του σπιτιού της τον 58χρονο σύντροφό της

Ελλάδα Χτες
Για πέντε μήνες η 34χρονη προσποιούνταν πως τον αναζητούσε εναγωνίως, δίνοντας συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αγριος ελέφαντας σε αμόκ στην Ινδία: 20 νεκροί σε εννέα ημέρες, μεταξύ τους πατέρας με παιδιά 6 και 8 ετών

Κόσμος Χτες
Οι περισσότεροι θάνατοι συνέβησαν τη νύχτα, όταν οι κάτοικοι φυλάσσουν το ρύζι στα χωράφια και τις αποθήκες

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ελλάδα Χτες
Eμπορικοί σύλλογοι και ενώσεις καταναλωτών υπενθυμίζουν ότι οι εκπτώσεις πρέπει να είναι διαφανείς και αληθείς, με την αρχική και τη μειωμένη τιμή να αναγράφονται ξεκάθαρα στις ετικέτες, ώστε οι αγορές να είναι ασφαλείς και συμφέρουσες για όλους