E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Εξέδιδε την ανήλικη ξαδέρφη της

Είχε μετατρέψει βαγόνι του ΟΣΕ σε οίκο ανοχής

Δημοσίευση 21/1/2020 | 12:58

Πάτρα: Εξέδιδε την ανήλικη ξαδέρφη της

Με τη βία ανάγκαζε τη 17χρονη ξαδέρφη της, να εκδίδεται έναντι αμοιβής στην Πάτρα, μια 27χρονη Ρουμάνα η οποία κάθισε τη Δευτέρα στο εδώλιοο του κατηγορουμένου.

Ένοχη για δεύτερη φορά κρίθηκε η 27χρονη, για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Η ποινή ήταν μειωμένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση (12 χρόνια κάθειρξη και 65.000 ευρώ πρόστιμο) αφού της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Η ανήλικη Ρουμάνα είχε καταγγείλει ότι συνευρίσκονταν παρά τη θέλησή της, με 12 περίπου άνδρες την ημέρα, ραντεβού τα οποία κανόνιζε η μεγάλη της εξαδέλφη, η οποία μοιράζονταν, με τον σύζυγό της αλλά και τον σύντροφο της 17χρονης, τα χρήματα που έδιναν οι πελάτες.

Η 27χρονη είχε μετατρέψει βαγόνι του ΟΣΕ σε οίκο ανοχής

Ενα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ στον Αγιο Διονύσιο της Πάτρας, είχε μετατραπεί σε παράνομο οίκο ανοχής και σε τόπο όπου η ανήλικη κακοποιείτο καθημερινά, αναγκαζόμενη να δέχεται «πελάτες». Στο σημείο αυτό τον Φεβρουάριο του 2017 οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 27χρονη, υποδυόμενοι τους πελάτες και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, η κατηγορούμενη για την τέλεση των εpωτικών συνευρέσεων, είχε διαμορφώσει κατάλληλα, το βαγόνι του ΟΣΕ, όπου είχε τοποθετήσει κλινοσκεπάσματα.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, η μεγάλη εξαδέλφη με την χρήση απατηλών υποσχέσεων βελτίωσης της ζωής της ανήλικης, την είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξωθεί στην πορνεία, μαζί με τους άλλους δύο συντρόφους τους.

Το διαβατήριο της ανήλικης Ρουμάνας βρέθηκε μέσα στην τσάντα της 27χρονης, γεγονός που επιβεβαίωνε τα όσα ανέφερε η 17χρονη για παράνομη κράτησή της.

Στο χθεσινό δικαστήριο, η 27χρονη Ρουμάνα αρνήθηκε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε και η ίδια, θύμα του συζύγου της, ο οποίος την ώθησε στην πορνεία καθώς τα χρήματα από τα φανάρια που «έβγαζε» ήταν ελάχιστα. Τα χρήματα όπως ανέφερε τα μοιράζονταν ο σύζυγός της, ο οποίος τα έστελνε στον πατέρα του στη Ρουμανία, με τον σύντροφο της 17χρονης, ενώ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της ανήλικης Ρουμάνας ότι τη χτυπούσε, αν και πολλές φορές είχαν λογομαχήσει.

Για χαρακτηριστική περίπτωση σωματεμπορίας μίλησε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε την ενοχή της 27χρονης, πρόταση την οποία έκανε δεκτή το δικαστήριο, στέλνοντάς την πάλι πίσω στη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος 13.12.2025
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος 13.12.2025
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα 13.12.2025
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Ελλάδα 13.12.2025
Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.

Μερτς: «Αν ο Πούτιν κατακτούσε την Ουκρανία, θα έβαζε στο στόχαστρο την ΕΕ»

Κόσμος 13.12.2025
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς έκανε λόγο για «πραγματική τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας».

Θεσσαλονίκη: Δίχρονο παιδί περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους – Συνελήφθη ο θείος που το άφησε μόνο

Ελλάδα 13.12.2025
Στη Θεσσαλονίκη, περαστικοί βρήκαν ένα ανήλικο παιδί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, προκαλώντας σοκ με το αδιανόητο περιστατικό

Η τεταμένη στιγμή ανάμεσα στον Τζέικομπ Ελόρντι και φωτογράφο: Μου το κάνετε πραγματικά πολύ δύσκολο να ζήσω

Αθλητικά Νέα 13.12.2025
«Τζέικομπ, σε αγαπάμε», είπε παπαράτσι στον ηθοποιό με εκείνον να απαντά «Εγώ δεν σας αγαπώ»

Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος

Κόσμος 13.12.2025
Πώς εξηγείται η δημοφιλία του δανέζικου ή λεγόμενου «σπέρματος των Βίκινγκ» και χρειάζεται τελικά αυστηρότερος έλεγχος του κλάδου, αναρωτιέται το BBC

Αγρια επεισόδια στην Ινδία: Οπαδοί τα έκαναν γης μαδιάμ επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε μόνο για λίγα λεπτά

Κόσμος 13.12.2025
Καταγγέλλουν ότι είχαν πληρώσει έναν μισθό για να δουν τον Αργεντίνο σταρ που έμεινε μόνο για 20 λεπτά στο γήπεδο

Καιρός ‑ Τσατραφύλλιας: «Σκληρό καρύδι ο αντικυκλώνας»

Καιρός 13.12.2025
Τι προβλέπει για τα Χριστούγεννα