E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H ύποπτη επένδυση του γαμπρού του Ερντογάν

Πόσο αθώες είναι οι επιχειρηματικές του κινήσεις;

Δημοσίευση 21/1/2020 | 11:19

H ύποπτη επένδυση του γαμπρού του Ερντογάν

Απαντήσεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γαμπρού του, ο οποίος τυγχάνει να είναι και υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας καλείται να δώσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τζουμχουριέτ, ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ φέρεται να έχει αγοράσει πολύ μεγάλη έκταση γης (13 στρέμματα) κατά μήκος της διαδρομής του σχεδιαζόμενου καναλιού της Κωνσταντινούπολης, έργο που ο Ερντογάν θεωρεί κομβικό για το μέλλον της Πόλης.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Αλμπαϊράκ αγόρασε γεωργική γη σε μία περιοχή όμως που μετά την αποπεράτωση του έργου (εφόσον βέβαια προχωρήσει διότι υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, ακόμα και από το δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου) θα πάρει πολύ μεγάλη αξία.

Στην ίδια περιοχή έχουν αγοράσει μεγάλες εκτάσεις γης επενδυτές από τις χώρες του Κόλπου και ιδιαίτερα από το Κατάρ, προσδοκώντας προφανώς ανάλογα κέρδη.

Οι επενδυτικές δραστηριότητες μελών της κυβέρνησης του Ερντογάν αλλά και μελών της οικογένειάς του δεν απασχολούν γι πρώτη φορά τον τουρκικό τύπο. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά για τους γιους του αλλά και τον Αλμπαϊράκ ο οποίος έχει παντρευτεί την κόρη του Τούρκου προέδρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα 27.03.2026
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα 27.03.2026
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος 27.03.2026
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος 27.03.2026
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα 27.03.2026
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα 27.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα 27.03.2026
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα 27.03.2026
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»