E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Ξύλο, απειλές και ύβρεις για ένα τραπεζομάντηλο

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστέλλουσα δύναμη επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 39χρονο Βολιώτη

Δημοσίευση 20/1/2020 | 09:57

Βόλος: Ξύλο, απειλές και ύβρεις για ένα τραπεζομάντηλο

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστέλλουσα δύναμη επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 39χρονο Βολιώτη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για την επίθεση και τον τραυματισμό 49χρονου, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία και η σύζυγος του οποίου τίναξε το τραπεζομάντιλο στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής, όπου ο 39χρονος είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του.

Το επεισόδιο σημειώθηκε τον Μάιο του 2013 σε πολυκατοικία στον Βόλο και η υπόθεση έφτασε ενώπιον της δικαιοσύνης. Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, ενώ την περασμένη Παρασκευή (17-01-2020) εκδικάστηκε η έφεσή του.

Μετά το τίναγμα του τραπεζομάντιλου, ο κατηγορούμενος φέρεται να εξύβρισε τη σύζυγο του 49χρονου και να την απείλησε. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο σύζυγος της γυναίκας, συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο και το πατέρα του κατηγορουμένου, παρουσία του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Ενώ συζητούσαν για την κίνηση της νοικοκυράς που άναψε τα αίματα, ο 39χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον 49χρονο με γροθιά στο πρόσωπο και γονατιά στα αριστερά πλευρά και όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος συνέχιζε να τον χτυπά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά, έχοντας υποστεί κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Από την πλευρά του ο 39χρονος υποστήριξε ότι ο 49χρονος ήταν εκείνος που επιτέθηκε στον πατέρα του με γροθιές. «Τον έπιασα για να τον ηρεμήσω, όμως εκείνος επιτέθηκε και πάλι, ενώ στράφηκε και εναντίον μου», ισχυρίστηκε και στη συνέχεια είπε ότι εκείνος δεν τον χτύπησε αλλά ότι ο παθών έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε από μόνος του.

Ο κατηγορούμενος είπε ακόμη ότι η σύζυγος του μηνυτή τίναξε το τραπεζομάντιλο της κουζίνας στην πιλοτή, όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα το ΙΧ να γεμίζει με σκουπίδια και τσιγάρα και μία φορά να καεί η κουκούλα του αυτοκινήτου του.

Υποστήριξε ακόμη ότι εξαιτίας της συμπεριφοράς της ο διαχειριστής αναρτούσε ανακοινώσεις στην είσοδο της πολυκατοικίας για να μην απορρίπτονται σκουπίδια στην πιλοτή.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου και ζήτησε να καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ακόμη, ζήτησε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον παθόντα. Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πετράλωνα: Απομακρύνονται τα μπάζα από την πολυκατοικία που κατέρρευσε

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Δήμος Αθηναίων αναμένεται να αναλάβει τον συντονισμό με εισαγγελική παραγγελία, ενώ οι εργασίες θα γίνουν με ιδιαίτερη προσοχή για να μη χαθούν κρίσιμα στοιχεία για τα αίτια της κατάρρευσης.

Γλυφάδα: Τι συμβαίνει με τους ψεκασμούς που ξεκίνησαν από τις 6 το πρωί – Δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα ενεργοποίησε άμεσα τις αρχές, με προληπτικούς ψεκασμούς σε κεντρικές οδούς της περιοχής.

Ποια δημοσιογράφος έδινε ζωντανό ρεπορτάζ με μια κατσαρίδα πάνω της ‑ και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η Ρέιτσελ Μένιτοφ του KTLA διατήρησε την ψυχραιμία της ενώ ένα έντομο περπατούσε στο στέρνο και τον λαιμό της κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης.

Super League: Ποιος αναλαμβάνει πρόεδρος και τι είπε ο Μαρινάκης για όσα συνέβησαν

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Αλαφούζος και Μαρινάκης θα εναλλάσσονται στην προεδρία της Super League μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στην τρίτη συνεδρίαση του ΔΣ.

Νέο τραγικό δυστύχημα στη Λέσβο: Ανατράπηκε ΙΧ, ανασύρθηκαν νεκρές δύο γυναίκες ‑ Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί πρόσφατα δύο νέοι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη και ανετράπη στο δρόμο Παναγιούδας – Μόριας, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου πριν από λίγες εβδομάδες είχαν σκοτωθεί ένας 16χρονος και ένας 18χρονος

Πού ξέσπασε φωτιά σε επιχείρηση τροφίμων τα ξημερώματα – Δείτε την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο επιχείρησης τροφίμων και κρεάτων στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, με άμεση διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο.

Αγγλία – Αργεντινή 1‑2: Ανατροπή‑έπος στο 90’+2’ και τελικός για το back‑to‑back!

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Η Αλμπισελέστε ανέτρεψε το 0-1 με δύο γκολ στο 85` και στο 90`+2` και κλείνει ραντεβού στον τελικό με την Ισπανία για το back-to-back.

Πέθανε ο Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας

Κως: Ανήλικη νεκρή έπειτα από ανατροπή τζετ σκι κοντά στο Μποντρούμ

Ελλάδα Χτες
Το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε η ανήλικη ανετράπη κοντά στο Μποντρούμ της Τουρκίας - το κορίτσι ανασύρθηκε νεκρό

Τρεις νεκροί από το σοβαρό τροχαίο στη Χαλκιδική: Έφυγε και ο πατέρας της οικογένειας, λίγο μετά τη σύζυγο και το βρέφος τους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το όχημα με πινακίδες Μολδαβίας συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου - Αγίου Νικολάου

Μάρω Κοντού: Την Παρασκευή στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της, η τελευταία της επιθυμία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών, έχοντας αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στον κινηματογράφο και το θέατρο