E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Ξύλο, απειλές και ύβρεις για ένα τραπεζομάντηλο

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστέλλουσα δύναμη επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 39χρονο Βολιώτη

Δημοσίευση 20/1/2020 | 09:57

Βόλος: Ξύλο, απειλές και ύβρεις για ένα τραπεζομάντηλο

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστέλλουσα δύναμη επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 39χρονο Βολιώτη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για την επίθεση και τον τραυματισμό 49χρονου, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία και η σύζυγος του οποίου τίναξε το τραπεζομάντιλο στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής, όπου ο 39χρονος είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του.

Το επεισόδιο σημειώθηκε τον Μάιο του 2013 σε πολυκατοικία στον Βόλο και η υπόθεση έφτασε ενώπιον της δικαιοσύνης. Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, ενώ την περασμένη Παρασκευή (17-01-2020) εκδικάστηκε η έφεσή του.

Μετά το τίναγμα του τραπεζομάντιλου, ο κατηγορούμενος φέρεται να εξύβρισε τη σύζυγο του 49χρονου και να την απείλησε. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο σύζυγος της γυναίκας, συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο και το πατέρα του κατηγορουμένου, παρουσία του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Ενώ συζητούσαν για την κίνηση της νοικοκυράς που άναψε τα αίματα, ο 39χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον 49χρονο με γροθιά στο πρόσωπο και γονατιά στα αριστερά πλευρά και όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος συνέχιζε να τον χτυπά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά, έχοντας υποστεί κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Από την πλευρά του ο 39χρονος υποστήριξε ότι ο 49χρονος ήταν εκείνος που επιτέθηκε στον πατέρα του με γροθιές. «Τον έπιασα για να τον ηρεμήσω, όμως εκείνος επιτέθηκε και πάλι, ενώ στράφηκε και εναντίον μου», ισχυρίστηκε και στη συνέχεια είπε ότι εκείνος δεν τον χτύπησε αλλά ότι ο παθών έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε από μόνος του.

Ο κατηγορούμενος είπε ακόμη ότι η σύζυγος του μηνυτή τίναξε το τραπεζομάντιλο της κουζίνας στην πιλοτή, όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα το ΙΧ να γεμίζει με σκουπίδια και τσιγάρα και μία φορά να καεί η κουκούλα του αυτοκινήτου του.

Υποστήριξε ακόμη ότι εξαιτίας της συμπεριφοράς της ο διαχειριστής αναρτούσε ανακοινώσεις στην είσοδο της πολυκατοικίας για να μην απορρίπτονται σκουπίδια στην πιλοτή.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου και ζήτησε να καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ακόμη, ζήτησε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον παθόντα. Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία‑Πράσινο Ακρωτήρι 0‑0: «Γκέλα» στην πρεμιέρα για τους «φούριας ρόχας» – Αήττητος ο 40χρονος Βοζίνια

Αθλητικά Νέα Χτες
Δοκάρι για την Ισπανία – Ιστορικός πρώτος βαθμός σε Μουντιάλ για το Πράσινο Ακρωτήρι

Κίνα: Χιλιάδες κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ισχυρές βροχοπτώσεις στο νότιο τμήμα της χώρας έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές

Ένοχος για σeξουαλική κακοποίηση και δολοφονία του θετού βρέφους του ο ομοφυλόφιλος δάσκαλος: «Σκοτώστε με…»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σαράντα τραύματα στον 13 μηνών Πρέστον και καταδίκη και για τους δύο συντρόφους

Μπόνι Τάιλερ: Εξήλθε από το τεχνητό κώμα – Η κατάστασή της παραμένει σοβαρή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η τραγουδίστρια, 75 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης

Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας κάλεσε την αστυνομία

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Με ταξί αποχώρησε από το σπίτι του και επέστρεψε στη φυλακή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο «Λάμπρος» της 17Ν επιστρέφει στο σωφρονιστικό κατάστημα

Η απόφαση του Παναθηναϊκού για τον Αταμάν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Βρετανία: Σύλληψη 44χρονου οκτώ χρόνια αφού έσπρωξε γυναίκα μπροστά σε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Συνελήφθη ένας άνδρας που κατηγορείται ότι πριν οκτώ χρόνια παρά λίγο να τραυματίσει σοβαρά μία γυναίκα την οποία έσπρωξε μέσα στον δρόμο

Πάτρα: Ανδρας έσπασε την πόρτα και επιτέθηκε στη μητέρα του ‑ Την περιέλουσε με οινόπνευμα

Ελλάδα Χτες
Ο 56χρονος κρατείται στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής

Το Ιράν «έχασε» τον πόλεμο αλλά κερδίζει στις διαπραγματεύσεις: Τα παγωμένα asset, τα 300 δισ. ανοικοδόμησης και τα διόδια

Κόσμος Χτες
ΗΠΑ και Ιράν κατέληξαν σε προκαταρκτική συμφωνία για παύση των εχθροπραξιών, άνοιγμα του Ορμούζ και 60ήμερες διαπραγματεύσεις

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Ελλάδα Χτες
Ο Αρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση για αποφυλάκιση του πολυϊσοβίτη