E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τον έδειρε γιατί η γυναίκα του τίναξε το τραπεζομάντηλο στο αυτοκίνητό του

Ο δράστης υποστήριξε στο δικαστήριο του Βόλου πως εκτός ψίχουλα υπήρχαν και γόπες

Δημοσίευση 19/1/2020 | 18:07

Τον έδειρε γιατί η γυναίκα του τίναξε το τραπεζομάντηλο στο αυτοκίνητό του

Μειώθηκε η ποινή ενός 39χρονου Βολιώτη, για επικίνδυνη σωματική βλάβη που προκάλεσε σε έναν 48χρονο άνδρα, στέλνοντάς τον στο Νοσοκομείο, διότι η γυναίκα του τίναξε το τραπεζομάντηλο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να πέσουν σκουπίδια και γόπες τσιγάρων στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί αρχικά σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που εκδίκασε την υπόθεση κατ’ έφεση, η ποινή του μειώθηκε στους 15 μήνες με τριετή αναστολή.

Ο κατηγορούμενος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στο Βόλο, το πρωί στις 13 Μαΐου 2013, προκειμένου να πάει με τον άρρωστο πατέρα του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τη στιγμή εκείνη μια γυναίκα τίναξε το τραπεζομάντηλο από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στο αυτοκίνητο ψίχουλα και γόπες τσιγάρων. Τότε ο 38χρονος έβρισε τη γυναίκα και αναχώρησε με τον πατέρα του.

Όταν επέστρεψε στο Βόλο, στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας, βρήκε να τον περιμένει, στην είσοδο της πολυκατοικίας, ο 49χρονος σύζυγος της γυναίκας που του ζήτησε το λόγο γιατί έβρισε τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, ο κατηγορούμενος τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και του κατάφερε χτύπημα με το γόνατο στα πλευρά και στη συνέχεια, όταν έπεσε στο έδαφος τον χτυπούσε με τις γροθιές στο κεφάλι, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα. Το θύμα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο για επτά ημέρες.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του φέρεται να υποστήριξε ότι στο τραπεζομάντηλο που τίναξε η γυναίκα του κατηγορούμενου υπήρχαν σκουπίδια και αναμμένα τσιγάρα, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να του κάψει την κουκούλα του αυτοκινήτου του. Επίσης παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε, αν και ο κατηγορούμενος άρχισε να τον βρίζει, τον έσπρωξε και σκόνταψε στο πλατύσκαλο της πολυκατοικίας και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και στα πλευρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πύραυλοι και drones του Ιράν χτύπησαν αεροδρόμιο στο Αζερμπαϊτζάν

Κόσμος 05.03.2026
Εκρήξεις ακούστηκαν στην Ντόχα και τη Μανάμα

Χτύπησαν αμερικανικό πετρελαιοφόρο οι Φρουροί της Επανάστασης, σύμφωνα με Ιρανικά ΜΜΕ

Κόσμος 05.03.2026
Το IRGC είχε δηλώσει προηγουμένως ότι διατηρεί τον πλήρη έλεγχο των Στενών του Ορμούζ και ότι το έχει κλείσει για τις εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου

Επαναπατρίστηκαν οι πρώτοι 162 Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί σε Ισραήλ, ΗΑΕ και Ομάν

Ελλάδα 05.03.2026
Με ειδική πτήση της Aegean και οδικώς ο απεγκλωβισμός τους

Αγιος Παντελεήμονας: Δύο συλλήψεις ανηλίκων για την επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο μαθητή

Ελλάδα 05.03.2026
Σε βίντεο ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έχει καταγραφεί η στιγμή που οι δράστες σπεύδουν να εξαφανιστούν από το σημείο μετά την επίθεση

Θρίλερ με 28χρονο γιο Ουκρανού μαφιόζου στο Μπαλί

Κόσμος 05.03.2026
Η απαγωγή, το μήνυμα στους γονείς του και ένα αποκεφαλισμένο πτώμα

Το Ιράν αρνείται την εκτόξευση πυραύλου προς την Τουρκία

Κόσμος 05.03.2026
«Σεβόμαστε την εθνική της κυριαρχία»

Το Ιράν απειλεί τις ΗΠΑ ότι «θα μετανιώσουν πικρά» για τη βύθιση της φρεγάτας στη Σρι Λάνκα

Κόσμος 05.03.2026
Ανάρτηση στο Χ έκανε το πρωί της Πέμπτος ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν

Κατέβασαν ταχύτητα οι αγοραπωλησίες ακινήτων

Οικονομία 05.03.2026
Σταθερά σε ανοδική τροχιά οι γονικές παροχές

Νέα παραλλαγή του ιού της γρίπης με αυξημένη μεταδοτικότητα – Τι δείχνουν τα πρώτα δεδομένα

Κόσμος 05.03.2026
Καταγράφεται ήδη σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και της Ασίας