E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τον έδειρε γιατί η γυναίκα του τίναξε το τραπεζομάντηλο στο αυτοκίνητό του

Ο δράστης υποστήριξε στο δικαστήριο του Βόλου πως εκτός ψίχουλα υπήρχαν και γόπες

Δημοσίευση 19/1/2020 | 18:07

Τον έδειρε γιατί η γυναίκα του τίναξε το τραπεζομάντηλο στο αυτοκίνητό του

Μειώθηκε η ποινή ενός 39χρονου Βολιώτη, για επικίνδυνη σωματική βλάβη που προκάλεσε σε έναν 48χρονο άνδρα, στέλνοντάς τον στο Νοσοκομείο, διότι η γυναίκα του τίναξε το τραπεζομάντηλο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να πέσουν σκουπίδια και γόπες τσιγάρων στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί αρχικά σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που εκδίκασε την υπόθεση κατ’ έφεση, η ποινή του μειώθηκε στους 15 μήνες με τριετή αναστολή.

Ο κατηγορούμενος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στο Βόλο, το πρωί στις 13 Μαΐου 2013, προκειμένου να πάει με τον άρρωστο πατέρα του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τη στιγμή εκείνη μια γυναίκα τίναξε το τραπεζομάντηλο από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στο αυτοκίνητο ψίχουλα και γόπες τσιγάρων. Τότε ο 38χρονος έβρισε τη γυναίκα και αναχώρησε με τον πατέρα του.

Όταν επέστρεψε στο Βόλο, στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας, βρήκε να τον περιμένει, στην είσοδο της πολυκατοικίας, ο 49χρονος σύζυγος της γυναίκας που του ζήτησε το λόγο γιατί έβρισε τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, ο κατηγορούμενος τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και του κατάφερε χτύπημα με το γόνατο στα πλευρά και στη συνέχεια, όταν έπεσε στο έδαφος τον χτυπούσε με τις γροθιές στο κεφάλι, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα. Το θύμα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο για επτά ημέρες.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του φέρεται να υποστήριξε ότι στο τραπεζομάντηλο που τίναξε η γυναίκα του κατηγορούμενου υπήρχαν σκουπίδια και αναμμένα τσιγάρα, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να του κάψει την κουκούλα του αυτοκινήτου του. Επίσης παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε, αν και ο κατηγορούμενος άρχισε να τον βρίζει, τον έσπρωξε και σκόνταψε στο πλατύσκαλο της πολυκατοικίας και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και στα πλευρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα Χτες
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα Χτες
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα Χτες
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος Χτες
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα Χτες
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα Χτες
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα Χτες
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος Χτες
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»