E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσιτσιπάς: Ντράπηκα όταν είδα το χτύπημα στον πατέρα μου

«Αν είσαι τη μια μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς με τα συναισθήματά του, αυτό μπορεί να σου κοστίσει»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/1/2020 | 18:35

Τσιτσιπάς: Ντράπηκα όταν είδα το χτύπημα στον πατέρα μου

Για το επεισόδιο με θύμα τον πατέρα του τον οποίο πάνω στα νεύρα του χτύπησε με τη ρακέτα μίλησε στο Reuters ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή τον πρώτο του αγώνα στο Αυστραλιανό Open τη Δευτέρα.

«Ντράπηκα όταν είδα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση, κρατούσα τα πάντα και εξερράγην σε κάποια στιγμή» δήλωσε ο Τσιτσιπάς. Σύμφωνα με τον ίδιο η διαχείριση του εκνευρισμού είναι ένα από τα θέματα στα οποία δουλεύει για τη φετινή σεζόν. «Δουλεύω πάρα πολύ για αυτό. Πιστεύω ότι το να είμαι ισορροπημένος και να σκέφτομαι σωστά θα με βοηθήσει. Αν είσαι τη μια μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς με τα συναισθήματά του, αυτό μπορεί να σου κοστίσει» λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Reuters ο Στέφανος Τσιτσιπάς δουλεύει και στην αντίδρασή του όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται θετικά «ένα μάθημα που πήρε μετά την πρόωρη έξοδό του από το Montreal Masters τον Αύγουστο. «Σκέφτηκα "γιατί να είσαι τόσο στρεσαρισμένος;" δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε αυτό. Απλά ξεκίνα από την αρχή σε ένα καινούργιο τουρνουά, μην σκέφτεσαι τι συνέβη στο παρελθόν και προσπάθησε να παίξεις το καλύτερό σου παιχνίδι, να ανταγωνιστείς στο υψηλότερο επίπεδο».

«Αν σκέφτεσαι τόσο πολύ αυτό καταστρέφει το παιχνίδι σου» προσθέτει ο Έλληνας τενίστας. Το Νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις περιμένει με ενδιαφέρον να παίξει μπροστά στους «εκδηλωτικούς φίλους » του στη Μελβούρνη. «Έχω καταπληκτικές μνήμες από εδώ. Τα ημιτελικά, το όνειρο, το να παίζω με τόση αδρεναλίνη. Ευχαριστήθηκα πολύ τους οπαδούς και την ενέργεια που δίνουν εδώ» δηλώνει ο 21χρονος τενίστας στο Reuters.

O πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά τη Δευτέρα στο Αυστραλιανό Open είναι ο Ιταλός Σαλβατόρε Καρούζο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα 17.01.2026
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη

Τρεις Ιεράρχες 2026: Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Ελλάδα 17.01.2026
Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν μέρος στον εκκλησιασμό.

Απίστευτο περιστατικό στους Αγ. Αναργύρους: Ρομά έκλεψε οστά και ζητούσε λύτρα για να τα επιστρέψει

Ελλάδα 17.01.2026
Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων έχει αναλάβει την προανάκριση.

Ολλανδία: Πρόσφυγες βίαζαν και κακοποιούσαν φοιτητές επί χρόνια

Κόσμος 17.01.2026
Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι η αστυνομία αδιαφόρησε

Μηνύσεις κατά παντός υπεύθυνου για το βίντεο με τα «γαλλικά», προανήγγειλε ο Ανεστίδης

Ελλάδα 17.01.2026
Με μηνύσεις ετοιμάζεται να απαντήσει ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης

Πιθανό ένα νέο black out στο FIR Αθηνών! Καμπανάκι κινδύνου από τον πρόεδρο των αεροελεγκτών

Ελλάδα 17.01.2026
Tο σύστημα είναι τόσο παλιό που δεν εγγυάται κάποιος τη λειτουργία του

Ψυχρή «εισβολή» από σήμερα – «Βουτιά» 8 βαθμών – Τα ύψη των χιονοπτώσεων

Καιρός 17.01.2026
Ραγδαία είναι η αλλαγή που θα παρουσιάσει από σήμερα, Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο καιρός.

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.