E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσιτσιπάς: Ντράπηκα όταν είδα το χτύπημα στον πατέρα μου

«Αν είσαι τη μια μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς με τα συναισθήματά του, αυτό μπορεί να σου κοστίσει»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/1/2020 | 18:35

Τσιτσιπάς: Ντράπηκα όταν είδα το χτύπημα στον πατέρα μου

Για το επεισόδιο με θύμα τον πατέρα του τον οποίο πάνω στα νεύρα του χτύπησε με τη ρακέτα μίλησε στο Reuters ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή τον πρώτο του αγώνα στο Αυστραλιανό Open τη Δευτέρα.

«Ντράπηκα όταν είδα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση, κρατούσα τα πάντα και εξερράγην σε κάποια στιγμή» δήλωσε ο Τσιτσιπάς. Σύμφωνα με τον ίδιο η διαχείριση του εκνευρισμού είναι ένα από τα θέματα στα οποία δουλεύει για τη φετινή σεζόν. «Δουλεύω πάρα πολύ για αυτό. Πιστεύω ότι το να είμαι ισορροπημένος και να σκέφτομαι σωστά θα με βοηθήσει. Αν είσαι τη μια μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς με τα συναισθήματά του, αυτό μπορεί να σου κοστίσει» λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Reuters ο Στέφανος Τσιτσιπάς δουλεύει και στην αντίδρασή του όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται θετικά «ένα μάθημα που πήρε μετά την πρόωρη έξοδό του από το Montreal Masters τον Αύγουστο. «Σκέφτηκα "γιατί να είσαι τόσο στρεσαρισμένος;" δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε αυτό. Απλά ξεκίνα από την αρχή σε ένα καινούργιο τουρνουά, μην σκέφτεσαι τι συνέβη στο παρελθόν και προσπάθησε να παίξεις το καλύτερό σου παιχνίδι, να ανταγωνιστείς στο υψηλότερο επίπεδο».

«Αν σκέφτεσαι τόσο πολύ αυτό καταστρέφει το παιχνίδι σου» προσθέτει ο Έλληνας τενίστας. Το Νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις περιμένει με ενδιαφέρον να παίξει μπροστά στους «εκδηλωτικούς φίλους » του στη Μελβούρνη. «Έχω καταπληκτικές μνήμες από εδώ. Τα ημιτελικά, το όνειρο, το να παίζω με τόση αδρεναλίνη. Ευχαριστήθηκα πολύ τους οπαδούς και την ενέργεια που δίνουν εδώ» δηλώνει ο 21χρονος τενίστας στο Reuters.

O πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά τη Δευτέρα στο Αυστραλιανό Open είναι ο Ιταλός Σαλβατόρε Καρούζο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νύχτα βίας στη γαλλικό Φεστιβάλ «Fête de la Musique» με εκατοντάδες συλλήψεις

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Βιασμοί, μαχαιρώματα και επιθέσεις με ... σύριγγες σε γυναίκες

Τουρκία: Έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στο Κιρίκαλε ‑ Δύο νεκροί

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ισχυρή έκρηξη σε εγκατάσταση έρευνας και ανάπτυξης πυρομαχικών, διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος

Λευκάδα: Αγριος ξυλοδαρμός θαμώνα μπαρ ‑ Στο νοσοκομείο το θύμα, για μία γυναίκα έγινε η παρεξήγηση

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Οι Αρχές αναζητούν τρεις ακόμη εμπλεκόμενους για να τους συλλάβουν και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη

CNN: «Με απείλησε σμήνος από drones σε σχηματισμό μέδουσας» ‑ Τι είδε ο πιλότος του μαχητικού F‑15

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Τον Απρίλιο, η Τεχεράνη κατέρριψε ένα αμερικανικό μαχητικό F-15, το οποίο μετέφερε δύο άτομα - έναν πιλότο και έναν αξιωματικό οπλικών συστημάτων

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε άνδρα στο κέντρο της πόλης

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το αιματηρό επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σε ποια ομάδα μετακομίζει μετά τους Μπακς και τι προβλέπει το μυθικό συμβόλαιό του;

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ολοκληρώθηκε το trade του «Greek Freak» στους Μαϊάμι Χιτ, τερματίζοντας μια εποχή 13 ετών στο Μιλγουόκι, με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο να τον περιμένει.

Θεσσαλονίκη: Τοξικός ο καπνός από τη φωτιά στα Τσαΐρια

Ελλάδα 23.06.2026
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής προχωρούν σε επιχωματώσεις, έτσι ώστε οι μικρές εστίες να μην επεκταθούν και γίνει κάποια αναζωπύρωση

Αργολίδα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Επίδαυρο

Ελλάδα 23.06.2026
Δυστύχημα στην Αργολίδα με θύμα 49χρονο. Μάθετε περισσότερα για το περιστατικό στην Επίδαυρο. Ενημερωθείτε τώρα!

Η κορυφαία μαμά μπλόγκερ Jill Smokler έφυγε από τη ζωή στα 48 της από καρκίνο εγκεφάλου

Κόσμος 23.06.2026
Η Jill Smokler είχε ιδρύσει το Scary Mommy, μια πλατφόρμα που μιλούσε για τις καθημερινές δυσκολίες της μητρότητας με ειλικρίνεια και χιούμορ.