E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Lena Headey: Συγκλονίζει η «Σέρσεϊ» με σκληρό video που ανέβασε για την Μόρια

Η "Σέρσει Λάνιστερ" του Game of Thrones διεθνοποιεί τις τραγικές καταστάσεις στην Μόρια.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/1/2020 | 09:57

Lena Headey: Συγκλονίζει η «Σέρσεϊ» με σκληρό video που ανέβασε για την Μόρια

Η ηθοποιός Lena Headey, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο της ως Σέρσεϊ Λάνιστερ στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, μοιράστηκε με τους 4.000.000 ακόλουθούς της στο Instagram ένα σκληρό video που αφορά τις συνθήκες στη Μόρια.

Στο video η διάσημη ηθοποιός είναι ένα ράκος και δακρυσμένη καθ’ όλη την διάρκειά του, απευθύνει ένα δριμύ κατηγορώ απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε κάθε υπεύθυνο για τις τραγικές καταστάσεις που καταγράφονται στην Μόρια.

Η Lena Headey τονίζει αρχικά πως είδε κάποια πλάνα που δείχνουν έναν άνθρωπο που κείτεται νεκρός στην Μόρια. Πλάνα που προφανώς και δεν μπορούν να δημοσιευθούν. Στην συνέχεια, με σκληρή γλώσσα, με δάκρυα στα μάτια, η Lena Headey ξεσπά! Για την αδιαφορία, για τις απάνθρωπες καταστάσεις που ζουν οι πρόσφυγες, για την λύση που είναι τόσο απλή, αλλά δεν δίνεται.

Η ίδια έχει βρεθεί στο παρελθόν στην Μόρια και για μια ακόμη φορά απευθύνει έκκληση “για να σταματήσει αυτή η τρέλα”!

Αναλυτικά η Lena Headey λέει στο βίντεο:

“Καλημέρα σε όλους. Μόλις είδα κάποια πολύ ενοχλητικά πλάνα από το προσφυγικό καμπ στην Μόρια. Ο φίλος μου Salam Aldeen το δημοσίευσε. Έχει απελαθεί επειδή βοηθούσε γυναίκες και παιδιά εκεί… Είναι ο μόνος λόγος που απελάθηκε: Η βοήθεια που έδινε σε ανθρώπους.

Λοιπόν, χθες βράδυ -κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο- ένας άνδρας πέθανε. Δολοφονήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και αφέθηκε να πεθάνει… Και όπως λέει ο φίλος μου, πρέπει να σταματήσουμε αυτή την τρέλα! Αυτό που δεν νοιάζεται κανείς και την αδιαφορία για τις γ@μ@@νες ανθρώπινες ζωές!

Γ@μ@@νη κυβέρνηση της Βρετανίας πρέπει να κάνεις κάτι γαμ@το και να πάρεις αυτά τα παιδιά και να τα φροντίζουμε. Δεν μπορείς να γυρνάς την πλάτη σου άλλο! Δεν μπορείς να πληρώνεις άλλες χώρες για να δέχονται ανθρώπους και να τους κακομεταχειρίζονται.

Πρέπει να το λύσουμε. Σε παγκόσμιο επίπεδο πρέπει να το λύσουμε. Είναι γ@μ@@να απλό! Το να δώσουμε χώρο και εκπαίδευση, υποδομές για να μην φτάνουν άνθρωποι σε χώρες με όλους τους ανθρώπους να τους μισούν χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι. Είναι κάτι εύκολο να λυθεί. Χρειάζεται χρήματα, που τα έχουμε…”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» στις 10:00 το πρωί

Ελλάδα 26.02.2026
Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση

Πύργος: 23χρονος έβαλε «ακουαφόρτε» στις τουαλέτες του πρώην σχολείου του

Ελλάδα 26.02.2026
Ο παλιός μαθητής έγινε αντιληπτός και φέρεται να απείλησε τους καθηγητές

Ζάκυνθος: Σε διαθεσιμότητα η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα

Ελλάδα 26.02.2026
Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων τίθεται η παιδίατρος

Μαρία Καρυστιανού: Μου έταξαν το υπουργείο Δικαιοσύνης

Πολιτική 26.02.2026
Επιμένει για τα δημοψηφίσματα

Σε αναστολή η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στο Ρίο

Ελλάδα Χτες
Διατάχθηκε ΕΔΕ για την εφημερία στο Νοσοκομείο Ζακύνθου – Σταθερή η κατάσταση του 5μηνου στη ΜΕΘ Πατρών

Πόρισμα ΕΜΠ για τη φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Διαβρωμένος σωλήνας χωρίς αντιδιαβρωτική προστασία

Ελλάδα Χτες
Το πόρισμα του ΕΜΠ παραδόθηκε στις δικαστικές Αρχές και θα χρησιμοποιηθεί στην ποινική διερεύνηση της υπόθεσης στα Τρίκαλα

Αντριου Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ: Το Παλάτι του απαγόρευσε να κάνει ιππασία στα βασιλικά κτήματα

Κόσμος Χτες
Το βρετανικό Παλάτι έχει έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη και την έρευνα σε βάρος του αδελφού του βασιλιά Καρόλου

Συναγερμός στη Λάρισα: Εξαφάνιση 38χρονου άνδρα στο Κιλελέρ

Ελλάδα Χτες
Tο αυτοκίνητο και το μπουφάν του βρέθηκαν στην περιοχή Αγιόκαμπου στις 24/02/2026