E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεταγραφική βόμβα από ΑΕΚ

Η μεγάλη επιστροφή

Δημοσίευση 17/1/2020 | 15:57

Μεταγραφική βόμβα από ΑΕΚ

Έτοιμη να κλείσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η ΑΕΚ, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νίκο Ζήση και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις!

Οι άνθρωποι της Ένωσης κινήθηκαν αθόρυβα τις τελευταίες ώρες και κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του έμπειρου γκαρντ, ο οποίος επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο 36χρονος playmaker ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Μπανταλόνα, ωστόσο μόλις προέκυψε η πρόταση από τον Μάκη Αγγελόπουλο, ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τους Καταλανούς.

Οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» ψάχνονταν τις τελευταίες ώρες για ένα μεταγραφικό μπαμ, προκειμένου να ζεστάνουν τον κόσμο της ομάδας, που είχε… παγώσει μετά τη φυγή του Σαντ-Ρος και τον τραυματισμό του Γκίκα. Και πέτυχαν διάνα, καθώς ο Ζήσης είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Από ‘κει και πέρα, ο 36χρονος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και κατά πάσα πιθανότητα θα κρεμάσει τα παπούτσια του στην ΑΕΚ, από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα (2000-05).

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια είχαν γίνει αρκετές κρούσεις από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ προς τον έμπειρο γκαρντ, ωστόσο δεν ευοδώθηκαν, κάτι που συνέβη τώρα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, μπαίνει στον… πάγο το όνομα του Κρίστον, ενώ θα γίνει μία ακόμα προσθήκη για ξένο παίκτη που θα καλύπτει τις θέσεις «2» και «3».

Τέλος, να θυμίσουμε ότι νωρίτερα στην ημέρα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος θα έχει ρόλο 7ου ξένου και θα αγωνίζεται μόνο στο Basketball Champions League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλειστό επ`αόριστον από τους αγρότες το τελωνείο του Προμαχώνα

Ελλάδα 04.12.2025
Οι αγρότες έχουν αποκλείσει και το τελωνείο των Ευζώνων

Η μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο ‑ Ενώνει τρεις ηπείρους και καλύπτει 20.000 χλμ

Κόσμος 04.12.2025
Η νέα πτήση της China Eastern Airlines θα διανύσει τη μισή περιφέρεια της Γης, από τη Σαγκάη μέχρι το Μπουένος Αιρες

Αγρότες: Να μπλοκάρουν το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εξετάζουν οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 04.12.2025
«Θέλουμε να κλείσουμε το αεροδρόμιο, αυτή είναι η απόφαση του κόσμου», επισημαίνουν αγροτοσυνδικαλιστές από τη Θεσσαλονίκη

Google Search 2025: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη αναζήτηση στην Ελλάδα για το 2025

Ελλάδα 04.12.2025
Τι κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στην αναζήτηση της Google;

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε λεωφορείο

Ελλάδα 04.12.2025
Ο 48χρονος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες

Ίλιον: 89χρονος θώπευσε ανήλικη σε παιδική χαρά και της πρότεινε να συνευρεθούν έναντι αμοιβής

Ελλάδα 04.12.2025
Συνελήφθη ο υπερήλικας που φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη που καθόταν σε παγκάκι

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Κόσμος 04.12.2025
Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Ελλάδα 04.12.2025
Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Οικονομία 04.12.2025
Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών ‑Σε ποιες περιοχές υπάρχουν μπλόκα, οι επόμενες κινήσεις τους

Ελλάδα 04.12.2025
Oι αγρότες συνεχίζουν να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Ελλάδα 04.12.2025
Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.