E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Καβγάς στα μπουζούκια με αφορμή έναν λογαριασμό

Κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα για μηνύσεις

Δημοσίευση 14/1/2020 | 13:41

Θεσσαλονίκη: Καβγάς στα μπουζούκια με αφορμή έναν λογαριασμό

Μετρ νυχτερινού μαγαζιού υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε από πελάτες που με τη σειρά τους τον κατηγορούν για τραυματισμό γυναίκας

Οι διαφωνίες, οι αψιμαχίες και ενίοτε οι καβγάδες στα μπουζούκια όταν έρχεται η «λυπητερή» θεωρείται σύνηθες φαινόμενο εδώ και χρόνια. Λίγο το ποτό, κάτι η κακιά στιγμή, ε δε θέλει και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση.

Κάτι ανάλογο συνέβη και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης αν και στη προκειμένη περίπτωση τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν από κάθε όριο, τουλάχιστον με βάση τα όσα περιέγραψε ενώπιον του Αξιωματικού Υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ο μετρ του μαγαζιού.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε κατά δυο πελατών, ο μετρ ενώ εργαζόταν ειδοποιήθηκε από έναν σερβιτόρο του καταστήματος πως μια παρέα θαμώνων του μαγαζιού αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των μελών της παρέας, το ύψος του λογαριασμού ανήλθε στα 1.000 ευρώ για δυο μπουκάλια αλκοόλ και λουλούδια που είχαν πετάξει, κάτι που δεν δέχονταν εκφράζοντας αντιρρήσεις.

«Αμέσως θέλοντας να δω τι ακριβώς συμβαίνει τους προσέγγισα στο τραπέζι όπου κάθονταν και τους ρώτησα σχετικά με τα όσα μου είχε αναφέρει ο σερβιτόρος» αναφέρει στην κατάθεση του ο μετρ του μαγαζιού και συνεχίζει: «εκεί είδα μια παρέα επτά ατόμων, απλά γνωστοί προς εμένα και η πρώτη τους αντίδραση ήταν να μου πει ένας εξ αυτών “φύγε από εδώ”. Η παρέα ήταν γνωστή στο μαγαζί και μάλιστα πρόκειται για τακτικούς πελάτες, οι οποίοι αρνούνταν να πληρώσουν τον λογαριασμό».

«Κάποια στιγμή, ένας εξ αυτών, αφού με εξύβρισε, μου όρμησε και άρχισε να με χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και στο στήθος και αμέσως τον συνέδραμε και ένα άλλο μέλος από την παρέα τους, ενώ και οι δυο με εξύβριζαν και με απειλούσαν, προκαλώντας μου πανικό και ανησυχία» σημειώνει στην κατάθεσή του ο μετρ του νυχτερινού μαγαζιού.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο θερμόαιμοι θαμώνες δεν σταμάτησαν εκεί. «Ο ένας εκ των δυο με χτύπησε με γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι, ενώ ο άλλος με είχε πιασμένο από το κεφάλι με λαβή κεφαλοκλειδώματος χωρίς να μπορώ να αντιδράσω για να προστατευτώ. Από την φασαρία που προκλήθηκε παρασύρθηκαν άλλα τρία τραπέζια και ενοχλήθηκαν άλλες τρεις παρέες και άμεσα με την συνδρομή υπαλλήλων του καταστήματος και άλλων θαμώνων, μας χώρισαν και εγώ ειδοποίησα την Αστυνομία, ενώ, επειδή δεν αισθανόμουν καλά, πήγα στο εφημερεύον νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος προκειμένου να μου παρέχουν τις πρώτες βοήθειες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση φέρονται να κατέθεσαν και τα μέλη της παρέας που φέρονται να ξυλοκόπησαν τον μετρ, ισχυριζόμενα ότι τραυματίστηκε με δική του υπαιτιότητα μια έγκυος γυναίκα που καθόταν μαζί τους.

Ωστόσο, αρκετές ώρες μετά, η κατάσταση φαίνεται να εκτονώθηκε αφού δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις. Σύμφωνα με τις δικηγόρους των θαμώνων που φέρονται να πρωταγωνίστησαν στο συμβάν με τον ξυλοδαρμό του μετρ, Ανθούλα Ανάσογλου και Βασιλική-Μαρία Νικολάου, «είναι γεγονός ότι υπήρξε ένα περιστατικό μέσα στο μαγαζί το οποίο οφείλεται καθαρά σε παρεξήγηση και τίποτα άλλο. Δημιουργήθηκε ένα φραστικό επεισόδιο και μόνο αυτό χωρίς άλλες ιδιαυτερες επιπλοκές για τα μέρη, ανάμεσα στις δυο πλευρές αναφορικά με το ύψος του λογαριασμού, το οφειλόμενο ποσο και τις παροχές και όλα λύθηκαν με συμβιβαστικό τρόπο. Στη δικηγορία πάντα λέμε ότι ο χειρότερος συμβιβασμός είναι η καλύτερη δικαστική απόφαση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιστορική πτήση στο διάστημα: Γυναίκα ταξίδεψε με αναπηρικό αμαξίδιο σε πύραυλο του Τζεφ Μπέζος

Κόσμος Χτες
Η απογείωση έγινε από το δυτικό Τέξας, με τη Μικαέλα Μπέντχαους, Γερμανίδα μηχανικό αεροδιαστημικής που έμεινε παραπληγική έπειτα από ατύχημα, να επιβαίνει σε πύραυλο της Blue Origin, της διαστημικής εταιρείας του Τζεφ Μπέζος

Guardian για την υπόθεση Έπσταϊν: «Θάψιμο της υπόθεσης Έπσταϊν με δόσεις» – «Πώς θόλωσαν τις σχέσεις με τον Τραμπ»

Κόσμος Χτες
Επιλεκτικές αποκαλύψεις και νέος γύρος πολιτικής σύγκρουσης στις ΗΠΑ

Γιορτές στα μπλόκα με ανοιχτά διόδια – Με δικογραφία απαντά η κυβέρνηση

Ελλάδα Χτες
Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις με ανοιχτά διόδια για τις γιορτές, ενώ η κυβέρνηση απαντά με εισαγγελικές παρεμβάσεις και δικογραφίες, εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ρωσικό drone στην Τουρκία

Κόσμος Χτες
Ρωσικό drone συνετρίβη στο Μπαλικεσίρ

Κραυγή αγωνίας από εμπόρους, ξενοδόχους και εστίαση για την τεράστια ζημιά από τα αγροτικά μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια για τις απανωτές ακυρώσεις και κάλεσμα προς τους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο και να ανοίξουν τους δρόμους

Βασάνιζαν όσους δεν υπάκουαν εντολές, συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης σε σχολεία της Αττικής

Ελλάδα Χτες
Δείτε βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ - Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και έξι ανήλικοι

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε σε σπίτι Τούρκων

Ελλάδα Χτες
Στο σπίτι των Τούρκων βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών - Συνολικά, προσήχθησαν τέσσερα άτομα

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Κλαούντια Ντελμέρ, έδωσε για ένα χρόνο σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας

Ελλάδα Χτες
Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και ζούσε στη Μεσσηνία – Πώς περιέγραφε η ίδια τη μάχη της με την ασθένεια - Η συνεργασία της με τον Μίμη Πλέσσα και η αγάπη της για την Ελλάδα

Ο Σπανούλης ήταν μόνος του στη συνέντευξη Τύπου της Μονακο: «Καλησπέρα στον κανέναν», δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Έλληνας τεχνικός το γεγονός ότι δεν υπήρχε ούτε ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μονακό – Μπάγερν

Σεισμός 2 Ρίχτερ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ελλάδα Χτες
O σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική

Έξαρση ιώσεων στις γιορτές με ιδιαίτερα μεταδοτική υποπαραλλαγή της γρίπης Α

Ελλάδα Χτες
Ανοσοκατεσταλμένοι και ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο - Τα μέτρα προστασίας

Χανιά: Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου ‑ «Πήγαινε σε ένα καφέ για διάβασμα»

Ελλάδα Χτες
Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου αγνοουμένου γιατρού