E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Καβγάς στα μπουζούκια με αφορμή έναν λογαριασμό

Κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα για μηνύσεις

Δημοσίευση 14/1/2020 | 13:41

Θεσσαλονίκη: Καβγάς στα μπουζούκια με αφορμή έναν λογαριασμό

Μετρ νυχτερινού μαγαζιού υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε από πελάτες που με τη σειρά τους τον κατηγορούν για τραυματισμό γυναίκας

Οι διαφωνίες, οι αψιμαχίες και ενίοτε οι καβγάδες στα μπουζούκια όταν έρχεται η «λυπητερή» θεωρείται σύνηθες φαινόμενο εδώ και χρόνια. Λίγο το ποτό, κάτι η κακιά στιγμή, ε δε θέλει και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση.

Κάτι ανάλογο συνέβη και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης αν και στη προκειμένη περίπτωση τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν από κάθε όριο, τουλάχιστον με βάση τα όσα περιέγραψε ενώπιον του Αξιωματικού Υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ο μετρ του μαγαζιού.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε κατά δυο πελατών, ο μετρ ενώ εργαζόταν ειδοποιήθηκε από έναν σερβιτόρο του καταστήματος πως μια παρέα θαμώνων του μαγαζιού αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των μελών της παρέας, το ύψος του λογαριασμού ανήλθε στα 1.000 ευρώ για δυο μπουκάλια αλκοόλ και λουλούδια που είχαν πετάξει, κάτι που δεν δέχονταν εκφράζοντας αντιρρήσεις.

«Αμέσως θέλοντας να δω τι ακριβώς συμβαίνει τους προσέγγισα στο τραπέζι όπου κάθονταν και τους ρώτησα σχετικά με τα όσα μου είχε αναφέρει ο σερβιτόρος» αναφέρει στην κατάθεση του ο μετρ του μαγαζιού και συνεχίζει: «εκεί είδα μια παρέα επτά ατόμων, απλά γνωστοί προς εμένα και η πρώτη τους αντίδραση ήταν να μου πει ένας εξ αυτών “φύγε από εδώ”. Η παρέα ήταν γνωστή στο μαγαζί και μάλιστα πρόκειται για τακτικούς πελάτες, οι οποίοι αρνούνταν να πληρώσουν τον λογαριασμό».

«Κάποια στιγμή, ένας εξ αυτών, αφού με εξύβρισε, μου όρμησε και άρχισε να με χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και στο στήθος και αμέσως τον συνέδραμε και ένα άλλο μέλος από την παρέα τους, ενώ και οι δυο με εξύβριζαν και με απειλούσαν, προκαλώντας μου πανικό και ανησυχία» σημειώνει στην κατάθεσή του ο μετρ του νυχτερινού μαγαζιού.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο θερμόαιμοι θαμώνες δεν σταμάτησαν εκεί. «Ο ένας εκ των δυο με χτύπησε με γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι, ενώ ο άλλος με είχε πιασμένο από το κεφάλι με λαβή κεφαλοκλειδώματος χωρίς να μπορώ να αντιδράσω για να προστατευτώ. Από την φασαρία που προκλήθηκε παρασύρθηκαν άλλα τρία τραπέζια και ενοχλήθηκαν άλλες τρεις παρέες και άμεσα με την συνδρομή υπαλλήλων του καταστήματος και άλλων θαμώνων, μας χώρισαν και εγώ ειδοποίησα την Αστυνομία, ενώ, επειδή δεν αισθανόμουν καλά, πήγα στο εφημερεύον νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος προκειμένου να μου παρέχουν τις πρώτες βοήθειες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση φέρονται να κατέθεσαν και τα μέλη της παρέας που φέρονται να ξυλοκόπησαν τον μετρ, ισχυριζόμενα ότι τραυματίστηκε με δική του υπαιτιότητα μια έγκυος γυναίκα που καθόταν μαζί τους.

Ωστόσο, αρκετές ώρες μετά, η κατάσταση φαίνεται να εκτονώθηκε αφού δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις. Σύμφωνα με τις δικηγόρους των θαμώνων που φέρονται να πρωταγωνίστησαν στο συμβάν με τον ξυλοδαρμό του μετρ, Ανθούλα Ανάσογλου και Βασιλική-Μαρία Νικολάου, «είναι γεγονός ότι υπήρξε ένα περιστατικό μέσα στο μαγαζί το οποίο οφείλεται καθαρά σε παρεξήγηση και τίποτα άλλο. Δημιουργήθηκε ένα φραστικό επεισόδιο και μόνο αυτό χωρίς άλλες ιδιαυτερες επιπλοκές για τα μέρη, ανάμεσα στις δυο πλευρές αναφορικά με το ύψος του λογαριασμού, το οφειλόμενο ποσο και τις παροχές και όλα λύθηκαν με συμβιβαστικό τρόπο. Στη δικηγορία πάντα λέμε ότι ο χειρότερος συμβιβασμός είναι η καλύτερη δικαστική απόφαση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Anthropic: Το Claude μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας

Tech + Science Χτες
Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες μπορούν να αναθέτουν εντολές στο Claude ακόμη και από το κινητό τους, με το σύστημα να αναλαμβάνει στη συνέχεια να ολοκληρώσει την εργασία στον υπολογιστή

Τα τροχαία στην Ελλάδα μειώθηκαν σύμφωνα με την Κομισιόν: Ο χαμηλότερος αριθμός από το 1963

Ελλάδα Χτες
Η Ελλάδα σημείωσε τη μεγαλύτερη μείωση θανάτων από τροχαία στην ιστορία της

Ροζ «θάλασσα» στη Βέροια: Χιλιάδες επισκέπτες στην Ημαθία για τις ανθισμένες ροδακινιές

Ελλάδα Χτες
Οι ανθισμένες ροδακινιές μεταμορφώνουν μια έκταση περίπου 170 τετραγωνικών χιλιομέτρων - Η ανθοφορία διαρκεί από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου

Ο Σαλάχ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Αιγύπτιος επιθετικός με βίντεο που «ανέβασε» στους λογαριασμούς του στα social media ανακοίνωσε το οριστικό του τέλος από τους «κόκκινους»

Σίριαλ η κόντρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς: Παρέμβαση υπέρ του από την Ένωση Παικτών του NBA

Αθλητικά Νέα Χτες
Δεν συμφωνεί να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν

Η Τουρκία στο χείλος νομισματικής κρίσης: Ο Ερντογάν «βάζει χέρι» στα αποθέματα χρυσού

Κόσμος Χτες
Η Τουρκία καίει δισ. για να σώσει τη λίρα, ενώ εξετάζει swaps και πιθανές πωλήσεις χρυσού εν μέσω πολέμου στο Ιράν και έκρηξης στις τιμές ενέργειας

Fuel Pass 2026: Νέα απάτη με μηνύματα

Ελλάδα Χτες
Τα μηνύματα καλούν τους πολίτες να επισκεφθούν συγκεκριμένο σύνδεσμο

Παραιτήθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Πολιτική Χτες
Διαβουλεύσεις για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Χαρίτση στη θέση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Βρέθηκαν βατραχοπέδιλο και φιάλη οξυγόνου στο «Πηγάδι του Θανάτου»

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές εξετάζουν για το εάν πρόκειται για αντικείμενα του 34χρονου δύτη που αγνοείται

Πότε θα έχουμε αλλαγή της ώρας

Ελλάδα Χτες
Δυστυχώς θα χάσουμε μία ώρα ύπνο