E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Καβγάς στα μπουζούκια με αφορμή έναν λογαριασμό

Κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα για μηνύσεις

Δημοσίευση 14/1/2020 | 13:41

Θεσσαλονίκη: Καβγάς στα μπουζούκια με αφορμή έναν λογαριασμό

Μετρ νυχτερινού μαγαζιού υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε από πελάτες που με τη σειρά τους τον κατηγορούν για τραυματισμό γυναίκας

Οι διαφωνίες, οι αψιμαχίες και ενίοτε οι καβγάδες στα μπουζούκια όταν έρχεται η «λυπητερή» θεωρείται σύνηθες φαινόμενο εδώ και χρόνια. Λίγο το ποτό, κάτι η κακιά στιγμή, ε δε θέλει και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση.

Κάτι ανάλογο συνέβη και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης αν και στη προκειμένη περίπτωση τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν από κάθε όριο, τουλάχιστον με βάση τα όσα περιέγραψε ενώπιον του Αξιωματικού Υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ο μετρ του μαγαζιού.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε κατά δυο πελατών, ο μετρ ενώ εργαζόταν ειδοποιήθηκε από έναν σερβιτόρο του καταστήματος πως μια παρέα θαμώνων του μαγαζιού αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των μελών της παρέας, το ύψος του λογαριασμού ανήλθε στα 1.000 ευρώ για δυο μπουκάλια αλκοόλ και λουλούδια που είχαν πετάξει, κάτι που δεν δέχονταν εκφράζοντας αντιρρήσεις.

«Αμέσως θέλοντας να δω τι ακριβώς συμβαίνει τους προσέγγισα στο τραπέζι όπου κάθονταν και τους ρώτησα σχετικά με τα όσα μου είχε αναφέρει ο σερβιτόρος» αναφέρει στην κατάθεση του ο μετρ του μαγαζιού και συνεχίζει: «εκεί είδα μια παρέα επτά ατόμων, απλά γνωστοί προς εμένα και η πρώτη τους αντίδραση ήταν να μου πει ένας εξ αυτών “φύγε από εδώ”. Η παρέα ήταν γνωστή στο μαγαζί και μάλιστα πρόκειται για τακτικούς πελάτες, οι οποίοι αρνούνταν να πληρώσουν τον λογαριασμό».

«Κάποια στιγμή, ένας εξ αυτών, αφού με εξύβρισε, μου όρμησε και άρχισε να με χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και στο στήθος και αμέσως τον συνέδραμε και ένα άλλο μέλος από την παρέα τους, ενώ και οι δυο με εξύβριζαν και με απειλούσαν, προκαλώντας μου πανικό και ανησυχία» σημειώνει στην κατάθεσή του ο μετρ του νυχτερινού μαγαζιού.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο θερμόαιμοι θαμώνες δεν σταμάτησαν εκεί. «Ο ένας εκ των δυο με χτύπησε με γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι, ενώ ο άλλος με είχε πιασμένο από το κεφάλι με λαβή κεφαλοκλειδώματος χωρίς να μπορώ να αντιδράσω για να προστατευτώ. Από την φασαρία που προκλήθηκε παρασύρθηκαν άλλα τρία τραπέζια και ενοχλήθηκαν άλλες τρεις παρέες και άμεσα με την συνδρομή υπαλλήλων του καταστήματος και άλλων θαμώνων, μας χώρισαν και εγώ ειδοποίησα την Αστυνομία, ενώ, επειδή δεν αισθανόμουν καλά, πήγα στο εφημερεύον νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος προκειμένου να μου παρέχουν τις πρώτες βοήθειες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση φέρονται να κατέθεσαν και τα μέλη της παρέας που φέρονται να ξυλοκόπησαν τον μετρ, ισχυριζόμενα ότι τραυματίστηκε με δική του υπαιτιότητα μια έγκυος γυναίκα που καθόταν μαζί τους.

Ωστόσο, αρκετές ώρες μετά, η κατάσταση φαίνεται να εκτονώθηκε αφού δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις. Σύμφωνα με τις δικηγόρους των θαμώνων που φέρονται να πρωταγωνίστησαν στο συμβάν με τον ξυλοδαρμό του μετρ, Ανθούλα Ανάσογλου και Βασιλική-Μαρία Νικολάου, «είναι γεγονός ότι υπήρξε ένα περιστατικό μέσα στο μαγαζί το οποίο οφείλεται καθαρά σε παρεξήγηση και τίποτα άλλο. Δημιουργήθηκε ένα φραστικό επεισόδιο και μόνο αυτό χωρίς άλλες ιδιαυτερες επιπλοκές για τα μέρη, ανάμεσα στις δυο πλευρές αναφορικά με το ύψος του λογαριασμού, το οφειλόμενο ποσο και τις παροχές και όλα λύθηκαν με συμβιβαστικό τρόπο. Στη δικηγορία πάντα λέμε ότι ο χειρότερος συμβιβασμός είναι η καλύτερη δικαστική απόφαση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανείπωτη τραγωδία με 32χρονη μητέρα: Πέθανε από ανεύρισμα πέντε μήνες μετά την γέννηση της κόρης της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η άτυχη γυναίκα είχε, μόλις, ολοκληρώσει την προπόνησή της στο γυμναστήριο όταν συνέβη το τραγικό συμβάν

Χαλκιδική: Έκλεψαν ξαπλώστρες από beach bar με φορτηγό ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Διάρρηξη σε γνωστό beach bar στην Καλλιθέα Χαλκιδικής τα ξημερώματα της 6ης Μαΐου, με τους δράστες να αποχωρούν φορτωμένοι με ξαπλώστρες και εξοπλισμό.

Μπόνι Τάιλερ: Εσπευσμένα σε νοσοκομείο στην Πορτογαλία ‑ Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η τραγουδίστρια διαθέτει σπίτι στην Πορτογαλία από τις αρχές της δεκαετίας του 1980

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός σε φρεάτιο υπόγειου πάρκινγκ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Έκθεση αποκαλύπτει το πιθανό κίνητρο του δράστη της απόπειρας δολοφονίας Τραμπ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ύποπτος επέκρινε τις ενέργειες των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν σε πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χανταϊός: Έφτασαν στα Κανάρια οι πρώτοι ασθενείς από το Πράσινο Ακρωτήρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το αεροασθενοφόρο, η άφιξη του οποίου στο αρχιπέλαγος αυτό δεν είχε γνωστοποιηθεί προηγουμένως, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στα νότια της πόλης Λας Πάλμας γύρω στις 18.30

Θεσσαλονίκη ‑ Αεροδρόμιο Μακεδονία: Ενιαίο μέτωπο για το θέμα Ryanair και Fraport

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο» ζήτησαν Στ. Αγγελούδης και Κ. Γκιουλέκας

Reuters: Το Τελ Αβίβ προετοιμάζεται για κλιμάκωση με το Ιράν

Κόσμος Χτες
Στις 7 το απόγευμα συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ

Σκοτεινό το παρελθόν με τις«εξαφανίσεις» επιστημόνων ‑ Από τη δεκαετία 1940 μυστηριώδεις αυτοκτονίες

Ελλάδα Χτες
Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι εκατοντάδες τέτοιοι θάνατοι συνέβησαν όταν αναφέρθηκαν αρχικά θεάσεις UFO, και ότι παρουσιάστηκαν ως ατυχήματα ή αυτοκτονίες

Εφιαλτική συνάντηση για 8χρονο ‑ Λυσσασμένος κάστορας του όρμησε και τον δάγκωσε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ζώο είχε κάνει και άλλες επιθέσεις, πριν βρεθεί θετικό στη λύσσα - Οι αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει συναντήσει τον κάστορα να επικοινωνήσει μαζί τους

Χανταϊός: Πώς ζουν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου – Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του πλοίου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μάσκες, τήρηση των αποστάσεων και απαγόρευση των συγκεντρώσεων

Τραγωδία στη Σάμο: Νεκρός άνδρας έπειτα από ανατροπή μπετονιέρας

Ελλάδα Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε παραλιακό κρηπίδωμα στο Ηραίο, όταν το όχημα ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες