E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήλιο: Στο νοσοκομείο 5χρονο κορίτσι μετά από επίθεση αλεπούς

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/12/2019 | 12:51

Πήλιο: Στο νοσοκομείο 5χρονο κορίτσι μετά από επίθεση αλεπούς

Λαχτάρισε μια οικογένεια που βρέθηκε στις Μηλιές Πηλίου ανήμερα τα Χριστούγεννα, όταν αλεπού επιτέθηκε στο πεντάχρονο κοριτσάκι τους και το δάγκωσε. Το μικρό παιδί διακομίστηκε αμέσως στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, όπου σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, το παιδάκι βρισκόταν μαζί με τους γονείς του μέσα στο αυτοκίνητό τους και μόλις είχαν σταθμεύσει στις Μηλιές. Το παιδάκι αμέριμνο επιχείρησε να αποβιβαστεί από το ΙΧ, όταν μπροστά του εμφανίστηκε η αλεπού, που πιθανολογείται πως ήταν κρυμμένη πίσω από πουρνάρια. Τότε η αλεπού δάγκωσε το χέρι της μικρής.

Οι γονείς σοκαρίστηκαν. Πήραν το παιδί τους και το διακόμισαν αμέσως στο Νοσοκομείο, καθώς η αλεπού του είχε καταφέρει δύο τραύματα στο χέρι. Αφού διαπιστώθηκε πως το παιδί ήταν εμβολιασμένο για τέτανο, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να του χορηγηθεί αντιλυσσικό εμβόλιο για προληπτικούς λόγους.

Μόλις έγινε η πρώτη δόση του εμβολίου το παιδί διακομίστηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο χέρι του, ενώ παράλληλα δόθηκαν περαιτέρω οδηγίες για τη θεραπεία του και επέστρεψε στην Παιδιατρική Κλινική του Αχιλλοπουλείου για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Υπογραμμίζεται πως όλα τα χρόνια λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Βόλου, γιατροί και νοσηλευτές δεν έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιο περιστατικό με αλεπού να έχει δαγκώσει παιδί. Πριν από δυόμιση περίπου χρόνια είχε πάλι σημάνει συναγερμός όταν διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο μικρό παιδί το οποίο είχε τραυματίσει νυχτερίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τούρκοι γεμίζουν λεωφορεία και έρχονται στην Ελλάδα για να αγοράσουν βασικά είδη διατροφής

Κόσμος 31.01.2026
Ο πληθωρισμός και η υποτίμηση της λίρας έχουν εκτοξεύσει της τιμές στην Τουρκία

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε 33χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος

Ελλάδα 31.01.2026
Μία τραγωδία χτύπησε τον ελληνικό αθλητισμό τις πρώτες ημέρες του 2026

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος με το «αντίο» στα άλλα πέντε «αετόπουλα»

Ελλάδα 31.01.2026
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο 28χρονος τραυματίας που χθες πήρε εξιτήριο από το «Παπαγεωργίου»

Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός 31.01.2026
Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Κεραμεικός: Παράτησε το όχημά του στις γραμμές του τρένου και έφυγε

Ελλάδα 31.01.2026
Για 1,5 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία

Μυστήριο με το νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στα Ψαχνά Ευβοίας: Βρέθηκε δοχείο με καύσιμο κοντά στις σορούς τους

Ελλάδα 31.01.2026
Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις γύρω από τις συνθήκες θανάτου του νεκρού ηλικιωμένου ζευγαριού στα Ψαχνά Ευβοίας

Οι επιστήμονες χτυπούν το «καμπανάκι» – Δύο νέοι ιοί η επόμενη μεγάλη απειλή

Tech + Science 31.01.2026
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι ιοί με ζωική προέλευση μπορούν να μεταλλαχθούν

«Παγώνουν» οι κλήσεις από τις οκτώ AI κάμερες στην Αττική – Ο λόγος

Ελλάδα 31.01.2026
Γιατί δεν είναι δυνατή η αυτοματοποιημένη βεβαίωση και αποστολή προστίμων μέσω ψηφιακών ειδοποιήσεων από τις κάμερες AI