E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς πέρασε τα Χριστούγεννα ο μικρός Παναγιώτης ‑ Ραφαήλ

Χριστούγεννα ελπίδας για τον μικρό ήρωα στη Βοστώνη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/12/2019 | 13:22

Πώς πέρασε τα Χριστούγεννα ο μικρός Παναγιώτης ‑ Ραφαήλ

Χριστούγεννα γεμάτα ελπίδα αλλά και θέληση για ζωή είναι αυτά που διανύουμε για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, που δίνει τη δική του μάχη στη Βοστώνη.

Οι γονείς του μίλησαν στο Open για τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αλλά και για τη μάχη που δίνει καθημερινά ο μικρός ήρωας.

Έναν μήνα μετά τη γονιδιακή θεραπεία που έλαβε στη Βοστώνη, ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ δείχνει σημάδια εξέλιξης. Αυτές οι γιορτές είναι εντελώς διαφορετικές για τον μικρό και τους γονείς του. Την ημέρα των Χριστουγέννων την πέρασαν στη Βοστώνη εκεί όπου βρίσκονται εδώ και έναν μήνα.

«Είναι Χριστούγεννα που περνούν το μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς», λέει η μητέρα του στο Open και συνεχίζει σημειώνοντας πως «βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν. Είναι η μοναδική ημέρα που δεν έχουμε νοσοκομείο γιατί όλες τις άλλες μέρες έχουμε να επισκεφθούμε γιατρούς για θεραπείες».

Είναι γεγονός ότι γιατροί στη Βοστώνη παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του μικρού. «Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και εμείς ακόμα περισσότερο γιατί βλέπουμε το παιδί μας, μέρα με τη μέρα να δυναμώνει» αναφέρει στο Open o πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ. Στο μεταξύ, Έλληνες από κάθε πλευρά της Γης έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους για τον μικρό ήρωα που δίνει καθημερινή μάχη με τη σπάνιας μορφής ασθένεια.

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, του στέλνουν πολλά δώρα, που τον γεμίζουν με χαρά. «Θέλουμε να έρθει η μέρα που το παιδί μας θα μπορεί να αγκαλιάζει συγγενείς, φίλους, παιδιά και να παίζει μαζί τους. Πλησιάζει αυτή η μέρα» δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ο πατέρας του μικρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραιτήθηκε η Ξενογιαννακοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ ‑ «Η συγκρότηση της ΕΛΑΣ δημιουργεί διέξοδο»

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να υπάρξει ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και στην ΕΛΑΣ», ανέφερε υπενθυμίζοντας ομιλία της στην πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι εισπράττουν πρώτοι τα 150 και ποιοι πρέπει να περιμένουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε δύο φάσεις - έως 30 Ιουνίου και έως 31 Αυγούστου - η καταβολή του εφάπαξ ποσού των 150 ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.

Δολοφονία στα Εξάρχεια: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οςποίος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης της δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου στα Εξάρχεια προχώρησαν οι Αρχές, το πρωί της Δευτέρας

Πέθανε η Πενέλοπε Κιθ

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η σπουδαία ηθοποιός της βρετανικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή στα 86 της χρόνια στο σπίτι της στο Σάρεϊ, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο

«Φρένο» στα ηλεκτρικά πατίνια: Έρχονται ηλικιακό όριο, υποχρεωτική ασφάλιση και «τσουχτερά» πρόστιμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νέο νομοθετικό πλαίσιο κατατίθεται στη Βουλή με απαγορεύσεις, υποχρεωτική ασφάλιση και πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για τα ηλεκτρικά πατίνια.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανοίγει έρανο για τα θύματα του σεισμού στη Βενεζουέλα

Ελλάδα 29.06.2026
«Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα στηρίξουν την τιτάνια προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού της Βενεζουέλας για τους πληγέντες»

Ποιοι έστησαν το «Μουντιάλ» μέσα στα ερείπια της Γάζας και γιατί παίζουν ξυπόλητοι

Αθλητικά Νέα 29.06.2026
Νεαροί Παλαιστίνιοι στη Χαν Γιουνίς διοργανώνουν αυτοσχέδιο τουρνουά ποδοσφαίρου σε αλάνα με άμμο, αναζητώντας μια ανάσα κανονικότητας μέσα στον πόλεμο.

Λήμνος: Το Λιμενικό διέσωσε 5χρονο που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του - οι γονείς του τέθηκαν υπό κράτηση

Κομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ‑ Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Ελλάδα 29.06.2026
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής.

Συνελήφθη 65χρονος στη Φθιώτιδα για υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου

Ελλάδα 29.06.2026
Τον παρέσυρε στο όχημά του και τον οδήγησε σε ερημικό μέρος, κλείδωσε την πόρτα και τον ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις