E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εντυπωσιάζουν οι μισθοί στην Ανταρκτική

Μόνο το bonus είναι 60.000!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/12/2019 | 13:38

Εντυπωσιάζουν οι μισθοί στην Ανταρκτική

Δουλειά για ένα χρόνο στην Ανταρκτική. Στο άκουσμα και μόνο της πρότασης αυτής, χωρίς να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες, το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου θα ήταν αρνητικό...

Αν όμως άκουγε τα οικονομικά στοιχεία, ενδεχομένως να έκανε δεύτερες σκέψεις και να έμπαινε στην διαδικασία να δει αν θα μπορούσε να αντέξει για μία σεζόν σε αυτές τις extreme καιρικές συνθήκες.

Το Αυστραλιανό Τμήμα Ανταρκτικής ψάχνει αργαζόμενους για διάφορες ειδικότητες, έχοντας να καλύψει περίπου 150 θέσεις στο κομμάτι αυτό, η χρονική διάρκεια των οποίων ξεκινάει από τους 4 μήνες και μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 15. Κάτι που σημαίνει οτι οι... τυχεροί θα περάσουν εκεί τον δύσκολο χειμώνα.

Όσον αφορά τις ειδικότητες τώρα, αναζητούνται σεφ, ξυλουργοί, υπεύθυνοι υλικοτεχνικής προμήθειας, γιατροί, αξιωματούχοι πληροφορικής, συγκολλητές, μηχανικοί, ειδικοί στα σκυροδέματα, υδραυλικοί κ.α.

Όπως θα φαντάζεστε η διαμονή εκεί είναι εξασφαλισμένη και δωρεάν, όπως και η διατροφή. Φυσικά δεν μιλαμε για κανένα εκλεκτό φαγητό, αλλά όταν τελειώνεις από την δουλειά σου δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για το ποιος θα το φτιάξει. Εκτός βέβαια και αν είσαι ο σεφ.

Εκτός από αυτά λοιπόν, οι τυχεροί ανεξάρτητα από τον μισθό τους, θα λάβουν για κάθε χρόνο ένα μπόνους της τάξεως των 60,974 δολαρίων Αυστραλία που αντιστοιχούν περίπου σε 37.500 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα το καθαρά μισθολογικό κομμάτι, αυτό εξαρτάται από την δουλειά που θα κάνεις. Ο μισθός ενός γιατρούς ξεκινάει περίπου από τα 100.000 ευρώ, ενώ αυτές των θέσεων εργασίας που έχουν τον χαμηλότερο μισθό, ξεκινούν από τις 33.000 ευρώ.

Άρα, το μίνιμουμ που μπορεί να βγάλει κάποιος που θα πάει εκεί, είναι 70.000 τον χρόνο.

Αρκεί βέβαια να την παλέψει με τις extreme καιρικές συνθήκες, την απομόνωση και την έλλειψη κοινωνικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: Συγκίνηση κατά την έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη – Δείτε βίντεο

Ελλάδα 21.11.2025
Πραγματοποιήθηκε η επίσημη έπαρση της εθνικής σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Τα νέα δρομολόγια του Προαστιακού στην Αθήνα

Ελλάδα 21.11.2025
Όλα όσα αλλάζουν από αύριο

«Καμπανάκι» από τους ειδικούς για τη νέα παραλλαγή του ιού της γρίπης Α

Ελλάδα 21.11.2025
Τονίζουν πως ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος

Το IRIS γίνεται υποχρεωτικό ‑ Αλλάζει ο τρόπος πληρωμών και αποδείξεων

Οικονομία 21.11.2025
Tι πρέπει να έχουν έτοιμο οι επιχειρήσεις

Σας παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο από την Πολωνία; Γιατί δεν πρέπει να το σηκώσετε

Ελλάδα 21.11.2025
Τι δεν πρέπει να κάνετε αν δείτε κλήσεις από +48 και +3197

Νέα ταυτότητα: Οι κρίσιμες ενημερώσεις που δεν πρέπει να αμελήσεις

Ελλάδα 21.11.2025
Η έγκαιρη ενημέρωση είναι απαραίτητη

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικης από συνομήλικές της

Ελλάδα 21.11.2025
Προβληματισμό προκαλεί το μένος με το οποίο χτυπούν με χέρια και πόδια τα τέσσερα κορίτσια το θύμα τους

Τραγωδία στο Βόλο: Ένοχος μόνο για πλημμελήματα ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε παππού και βρέφος

Ελλάδα 21.11.2025
Το δικαστήριο τον απάλλαξε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»