E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Το ύπουλο σχέδιο της καφετζούς ξάφρισε τον απελπισμένο άντρα

Σαν ταινία η υπόθεση!

Δημοσίευση 24/12/2019 | 12:58

Ρόδος: Το ύπουλο σχέδιο της καφετζούς ξάφρισε τον απελπισμένο άντρα

Πήγε σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες για να του φέρουν πίσω την αγαπημένη του αλλά αυτά που έζησε δεν περιγράφονται.

Ροδίτης που χώρισε το 2016 στην απελπισία του επάνω πήγε σε μια καφετζού για να μάθει αν θα τα ξαναβρεί με την πρώην αγαπημένη του. Όμως εκείνη είχε άλλα σχέδια και έτσι η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια. Ο κάτοικος Αρχαγγέλου προσέφυγε στην δικαιοσύνη κατά μιας συντοπίτισσάς του, που λειτουργεί γραφείο χαρτομαντείας και καφεμαντείας στο σπίτι της και κατά παντός άλλου υπευθύνου με έγκληση για απάτη.

Όπως αναφέρει στην μήνυσή του η καφετζού προκειμένου να του πάρει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε τον έπεισε ότι εκείνη και μια συνεργάτης της θα έλυναν το πρόβλημά του. Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2016. Ο ανυποψίαστος Ροδίτης χώρισε και βυθισμένος στην απελπισία του έπεσε στα δίχτυα της γυναίκας αυτής.

Την επισκέφθηκε, όπως λέει περίπου δεκαπέντε φορές μέσα σε ένα μήνα και εκείνη του έδινε ελπίδες. Στις αρχές Οκτωβρίου 2016 τον κάλεσε σπίτι της και του είπε ότι για να λυθεί το πρόβλημά του πρέπει η ίδια να ζητήσει την από μια γνωστή της «μάγισσα», κατοίκου Τουρκίας, και πρέπει να της δώσει 3.000 ευρώ. Του είπε μάλιστα ότι η «μάγισσα» με βότανα, «διάβασμα» ευχών και ξότρκια κατά την διάρκεια της νύχτας σε υπόγειες τοποθεσίες σε βάθος σαράντα μέτρων, θα κατάφερνε να λύσει το πρόβλημά του.

Του ασκούσε τέτοια επιρροή που όπως λέει ο ίδιος έβλεπε στο πρόσωπό της τον μοναδικό άνθρωπο που θα μπορούσε να τον βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολή φάση της ζωής του και να δώσει τέλος στο πόνο που βίωνε, ενώ έδειχνε να ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνον και να συμμερίζεται την ψυχική του δοκιμασία.

Στα τέλη ίδιου μήνα, μόλις πήρε από την δουλειά του τον μισθό του, τα ετήσια επιδόματα και δώρα, τα έδωσε όλα στην καφετζού κι αυτή ανέλαβε να επικοινωνήσει με την συνεργάτιδά της.

Αρχές Νοεμβρίου του 2016, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και της ζήτησε να συνομιλήσει με την συνεργάτιδά της προκειμένου να του εξηγήσει τις ενέργειές της και ενώ αυτή αρχικά του αρνήθηκε, μια ώρα αργότερα τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο μια άγνωστη γυναίκα, η οποία παριστάνοντας την συνεργάτιδά της, επιβεβαίωσε όλα αυτά που η εγκαλούμενη του είχε πει.

Η καφετζού προσπαθούσε όπως λέει ο ίδιος να τον απομονώσει από τους συγγενείς και τους φίλους του. Τον Δεκέμβριο του 2016 η καφετζού του είπε ότι λόγω του δύσκολου χαρακτήρα της αγαπημένης του δυσκολευόταν να την πείσει και χρειαζόταν άλλες 4.000 ευρώ.

Ο Ροδίτης άρχισε να πουλάει ότι είχε και δεν είχε για να βρει τα λεφτά. Μέσα σε τρεις μήνες πούλησε μέχρι και ένα οικόπεδο και της έδωσε 4.000 ευρώ.

Όμως, η καφετζού είχε βρει χρυσωρυχείο. Του ζήτησε άλλα 15.000 ευρώ για να συνεχίσει τα «μάγια» και τον έπεισε, εφόσον γνώριζε ότι δεν διέθετε χρήματα, να της μεταβιβάσει, την κυριότητα του δεύτερου ακινήτου του.

Τελικά η πρώην αγαπημένη του του άνοιξε τα μάτια και τον επανέφερε στην πραγματικότητα. Του είπε ότι είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης και έφτασε ο Νοέμβριος του 2019 όταν του
κοινοποιήθηκε απόφαση του Ειρηνοδικείου Ρόδου, όπου με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσε ότι η καφετζού απέκτησε κατά πλήρη κυριότητα με χρησικτησία το ακίνητό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουκρανία: Καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορική μονή Λαύρας των Σπηλαίων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Για έγκλημα κατά του χριστιανικού πολιτισμού κάνει λόγο ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Κάλυμνος: Νεκρός 56χρονος από έκρηξη δυναμίτη σε γαμήλια εκδήλωση

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Ο άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα τραύματά του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος Βούλγαρος για κατασκοπεία

Ελλάδα 15.06.2026
Τι εντοπίστηκε στη μνήμη του drone του 35χρονου

Ένοχος για βiασμό ο γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση

Προφυλακίστηκαν δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Δασκαλάκη – Τι αποφασίστηκε για τον πατέρα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Οι τρεις άνδρες απολογήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Μουντιάλ 2026: Η Ακτή Ελεφαντοστού «πάγωσε» το Εκουαδόρ στο 90ό λεπτό

Αθλητικά Νέα 15.06.2026
Νίκη με 1-0 για την Ακτή Ελεφαντοστού επί του Εκουαδόρ, με γκολ του Ντιαλό στο τελευταίο λεπτό

Ολλανδία – Ιαπωνία: Σοκ στους «οράνιε» και ισοπαλία στο ντέρμπι του 6ου ομίλου του Μουντιάλ 2026

Αθλητικά Νέα 15.06.2026
Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν χρειάστηκε 12 λεπτά στο δεύτερο μέρος για να σκοράρει δύο φορές

Ομόνοια: Κατάστημα τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στο σημείο έσπευσαν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα

Φωτιά στο Μενίδι: Πυρκαγιά σε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα επιχειρούν άμεσα στο σημείο

Ανακαίνιση Κατοικίας: Ξεκίνησε ο έλεγχος επιλεξιμότητας – Ποιοι μπορούν να πάρουν έως 36.000 ευρώ

Οικονομία 15.06.2026
Επιδότηση που αγγίζει το 95% για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών

Ο Κυρανάκης για το Athens Pride στο Μετρό: «Πρέπει ντε και καλά να μπουν αφίσες;»

Πολιτική 15.06.2026
Ο γραμματέας της ΝΔ αναρωτήθηκε δημόσια αν είναι «υποχρεωτικό» να διαφημίζεται το Pride στο Μετρό, αποφεύγοντας να σχολιάσει ουσιαστικά την καταγγελία του Athens Pride κατά της ΣΤΑΣΥ.

Η τραγική ιστορία των αδερφών που απανθρακώθηκαν στην Κόνιτσα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Τέσσερις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά μέσα στο κοντέινερ που κατοικούσαν από τον καταστροφικό σεισμό της Κόνιτσας το 1996.