E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ: 15χρονος βρέθηκε στη ντουλάπα υπόπτου για παιδική ποpνογραφία

Τον έψαχναν δύο χρόνια

Δημοσίευση 23/12/2019 | 15:09

Σοκ: 15χρονος βρέθηκε στη ντουλάπα υπόπτου για παιδική ποpνογραφία

Η κοινή γνώμη στη Γερμανία αναρωτιέται τι συνέβη αφού ένας έφηβος που αγνοείται εδώ και δύο χρόνια βρέθηκε κρυμμένος σε μια ντουλάπα στο σπίτι ενός παιδόφιλου. Η αστυνομία δεν γνωρίζει αν κρατείτο «παρά τη θέλησή» του, η μητέρα του ισχυρίζεται ότι «χειραγωγήθηκε».

Η αστυνομία εντόπισε κατά λάθος την Παρασκευή στο Ρέκλινγκχάουζεν, στη δυτική Γερμανία, ένα 15χρονο αγόρι, τον Μάρβιν, την ώρα που πραγματοποιούσε έρευνες στο σπίτι ενός 44χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται να διένειμε υλικό παιδικής ποpνογραφίας.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι το αγόρι βρισκόταν στο σπίτι αυτό παρά τη θέλησή του. Η υπόθεση αυτή φέρνει μνήμες από τη Νατάσα Κάμπους, μια νεαρή από την Αυστρία η οποία κρατούνταν επί οκτώ χρόνια όμηρος προτού καταφέρει να διαφύγει το 2006.

Το αγόρι αυτή τη στιγμή λαμβάνει ψυχιατρική βοήθεια, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο του 2017 αφού έφυγε από το κέντρο υποδοχής παιδιών όπου ζούσε μετά τον θάνατο του πατέρα του, ένα γεγονός που δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει.

«Θέλω να τον επισκεφθώ για τα Χριστούγεννα, για να γιορτάσω μαζί του», δήλωσε η μητέρα του, η 53χρονη Μανουέλα Μπ. μιλώντας στην εφημερίδα Bild.

Η απόφαση για το πότε ο Μάρβιν θα μπορέσει να επιστρέψει σπίτι του «εξαρτάται από τους γιατρούς, όχι την αστυνομία», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο dpa.

Ωστόσο πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα σε αυτή την υπόθεση, που τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης έχουν χαρακτηρίσει «χριστουγεννιάτικο θαύμα», κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο το αγόρι βρέθηκε στο διαμέρισμα και αν μπορούσε να φύγει από εκεί εφόσον το επιθυμούσε.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί «δεν έχουν εντοπίσει κανένα στοιχείο ότι κρατούνταν παρά τη θέλησή του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Όμως η μητέρα, η οποία μπόρεσε να δει για μικρό χρονικό διάστημα τον γιο της την Παρασκευή, ισχυρίστηκε ότι έχει αμφιβολίες επ’ αυτού.

«Ο άνδρας στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε πρέπει να τον χειραγωγούσε», εκτίμησε στη Bild, ενώ πρόσθεσε ότι κοντεύει «να τρελαθεί στη σκέψη του τι μπορεί να έχει συμβεί» στον γιο της.

Ο άνδρας στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε το αγόρι καταδικάστηκε το 2018 σε ποινή φυλάκισης με αναστολή επειδή είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής ποpνογραφίας. Το Σαββατοκύριακο τέθηκε υπό κράτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάος στο αεροδρόμιο Χίθροου: Αγνωστοι ψέκασαν ταξιδιώτες με σπρέι – Μία σύλληψη

Κόσμος 07.12.2025
Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Μεγάλης Βρετανίας, έπειτα από ειδοποίηση για βίαιο περιστατικό στον τερματικό σταθμό 3 – Μία σύλληψη

Η εξομολόγηση ενός δολοφόνου που σκότωσε την οικογένειά του: «Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα»

Ελλάδα 07.12.2025
Ένας 27χρονος από την Ουρουγουάη όχι μόνο αφάνισε την οικογένειά του αλλά δήλωσε ευθαρσώς στο δικαστήριο πως «τους μισούσα όλους»

Τα 8 σημεία της Αττικής που θα μπουν πιλοτικά κάμερες έως το τέλος του έτους

Ελλάδα 07.12.2025
Σκοπός του νέου νόμου για την οδική ασφάλεια είναι η αναβάθμιση, η καταγραφή, η βεβαίωση και η είσπραξη τροχονομικών παραβάσεων

Σκάφος του Λιμενικού προσέκρουσε σε βράχια στο λιμάνι του Βόλου

Ελλάδα 07.12.2025
Το σκάφος του Λιμενικού καρφώθηκε στον κυματοθραύστη, στα Πευκάκια του Βόλου

Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά ‑ Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ελλάδα 07.12.2025
Τι πρότεινε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας

Τρόμος για ηλικιωμένη στην Κόρινθο: Την ξυλοκόπησαν άγρια για λίγα κοσμήματα

Ελλάδα 07.12.2025
Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και αφού πήραν ότι βρήκαν εξαφανίστηκαν αφήνοντάς την δεμένη

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά κτηνοτρόφος τα 450 πρόβατά του, όλα ντόπιας ιστορικής φυλής

Ελλάδα Χτες
Εκατοντάδες ζώα της φυλής του Ρουμλουκίου θα θανατωθούν λόγω της ευλογιάς

Βρετανία: Διαδηλωτές πέταξαν φαγητό στο Αυτοκρατορικό Στέμμα του Κράτους‑ Tέσσερις συλλήψεις

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για το στέμμα που φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ καθώς έφευγε από την τελετή στέψης του το 2023

Οργή Μασκ μετά το πρόστιμο στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κόσμος Χτες
Tι έγραψε ο δισεκατομμυριούχος