E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα λόγω ζήλειας

Συχνοί οι καβγάδες του ζευγαριού λόγω ζήλειας του 54χρονου

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 22/12/2019 | 09:56

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα λόγω ζήλειας

Ο δράστης φέρεται ότι πυροβόλησε την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους

Νεκρή από τα σκάγια καραμπίνας έπεσε μια γυναίκα 33 ετών, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, στην οδο Ηροδότου στο Ηράκλειο.

Το παιδί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας - Ο 54χρονος την πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και στον θώρακα - Το ζευγάρι πριν την τραγωδία διασκέδαζε με φίλους - Συχνοί οι καβγάδες του ζευγαριού λόγω ζήλειας του 54χρονου - Κάλεσε ο ίδιος την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του

Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε στη χθεσινή όμορφη βραδιά. Η άτυχη 33χρονη Α. Α. μητέρα ενός μικρού παιδιού έπεσε νεκρή, τα ξημερώματα από τα σκάγια της καραμπίνας, όταν την πυροβόλησε δύο φορές ο σύζυγός της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, την ώρα της δολοφονίας το 4χρονο παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι μετά από διασκέδαση με φίλους άρχισε να καυγαδίζει έντονα. Τότε, ο 54χρονος σύζυγός της άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και την πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και στον θώρακα με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 54χρονος κάλεσε την αστυνομία, ενώ φέρεται να είπε στις αστυνομικές Αρχές: «Σκότωσα τη γυναίκα μου».

Αμέσως μετά τους μοιραίους πυροβολισμούς, ο άνδρας έφυγε από το σπίτι, ενώ κατόπιν διαπραγματεύσεων με την Αστυνομία, περίπου μία ώρα μετά παραδόθηκε.

Ο δράστης και σύζυγος της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στις ενώ κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία τη σκότωσε.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο 54χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εναντίον του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στα Πατήσια: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή

«Εμφύλιος» και άγριο ξύλο μεταξύ Αργεντίνων οπαδών στην Ατλάντα πριν από τον ημιτελικό με την Αγγλία

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Μέλη αντίπαλων ultras από τις ομάδες της Αργεντινής Σαν Λορέντζο και Ουρακάν συγκρούστηκαν στους δρόμους της Ατλάντα το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ρωσία: Σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις του ναυτικού ‑ Παίρνουν θέση στους ωκεανούς

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, ανακοίνωσε από τη Μόσχα στις 15 Ιουλίου 2026 ότι ο στρατηγικός πυρηνικός στόλος της χώρας βρίσκεται σε απόλυτο συναγερμό επιχειρώντας στους παγκόσμιους ωκεανούς

Κρητικό χωριό καταργεί το αλκοόλ στα γλέντια για να σταματήσει τα τροχαία

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Πολιτιστικός Σύλλογος στο Ρέθυμνο καταργεί πλήρως το αλκοόλ στις εκδηλώσεις-πανηγύρια του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη.

Μητσοτάκης από την Εύβοια: Εκλογές την άνοιξη 2027 ‑ Σας θέλω ετοιμοπόλεμους, στις επάλξεις

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Στο τέλος της τετραετίας θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.