E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο

Πρόκειται για μία 20χρονη από την Γεωργία

Δημοσίευση 18/12/2019 | 13:12

Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η μητέρα που, πέταξε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, το νεογέννητο μωρό της σε κάδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 20χρονη, υπήκοο Γεωργίας η οποία είχε φέρει πριν από έξι ημέρες στον κόσμο το βρέφος.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που είδαν νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας για το βρέφος που εντοπίστηκε σε υπόγειο κάδο στη συμβολή των οδών Κανάρη και Αριστοτέλους από μία γυναίκα που σήμερα το πρωί, περί τις 6:40, πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της.

Ή ίδια άκουσε το κλάμα του μωρού που βρισκόταν μέσα σε μια κλειστή χάρτινη σακούλα καταστήματος βρεφικών ειδών και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Όπως έχει προκύψει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο κάδος δεν ήταν γεμάτος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια γυναίκα που μένει στην περιοχή άκουσε δυο γυναίκες δίπλα στον κάδο να συνομιλούν, με τη μια, όπως είπε, να λέει «δε μπορώ να το κάνω, δε μπορώ να το κάνω».

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, μιλώντας στον Alpha, τόνισε πως το βρέφος στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του καθώς σήμερα το απορριμματοφόρο άργησε να περάσει από το σημείο λόγω βλάβης!

«Ήταν τυχερό στην ατυχία του. Η συγκεκριμένη περιοχή “σηκώνεται”από τις 5 το πρωί. Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν. Επίσης να πω ότι τα απορριμματοφόρα δεν μεταφέρουν, συμπιέζουν τα απορρίμματα», δήλωσε.

Σε καλή κατάσταση είναι το βρέφος, λέει ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας

Το βρέφος διακομίστηκεστο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και νοσηλεύεται σύμφωνα με τον διοικητή σε καλή κατάσταση στην παιδιατρική κλινική.

Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7:50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σεκαλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης.

Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται. Αναμένονται τααποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παναθηναϊκός – Μπέτις 1‑0: Ηρωική νίκη με 10 παίκτες και προβάδισμα πρόκρισης στο Europa League

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ταμπόρδα έσκορε από πέναλτι στο 88` και έδωσε στον Παναθηναϊκό το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς με τη Μπέτις για τη φάση των «16».

Αυτοκίνητο «πέταξε» πάνω από δρόμο και καρφώθηκε σε σκαλωσιές στη Νέα Υόρκη – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Κόσμος Χτες
Από καθαρή τύχη το όχημα δεν χτύπησε τρεις ανθρώπους που στέκονταν στη νησίδα εκείνη τη στιγμή

Χάος σε αεροδρόμιο στη Ρώμη – Ασπρισαν οι πίστες από το χαλάζι και οι οροφές μετατράπηκαν σε «καταρράκτες»

Κόσμος Χτες
Εργαζόμενοι και επιβάτες απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας

Εμμανουήλ Καραλής: Με το «Ferto» του Akylas έγινε η παρουσίασή του «Μανόλο» ‑ Δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Η παρουσίαση του Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ της Ουψάλα έγινε με το τραγούδι «Ferto» του Akylas.

Σύλληψη Πολωνού για κατασκοπεία στη βάση της Σούδας

Κόσμος Χτες
Οι κινήσεις του παρακολουθούνταν διακριτικά από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΥΠ πριν τη σύλληψη

Φρίκη! Γυναίκα κρατούσε σκλάβα άλλη γυναίκα για 25 χρόνια – Της έριχνε υγρό πιάτων και χλωρίνη στο πρόσωπο

Κόσμος Χτες
Η αστυνομία είπε ότι η δράστις «αποανθρωποποίησε» πλήρως το θύμα

Πέθανε ο Γιάννης Ευθυμίου του θρυλικού συγκροτήματος OPA

Ελλάδα Χτες
Ο Γιώργος Γκικοδήμας, επίσης μέλος των O.P.A., με ανάρτηση στο Facebook αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του

Καιρός: Το «Super El Niño» έρχεται το φετινό καλοκαίρι ‑ Πώς θα επηρεαστεί η Ελλάδα

Καιρός Χτες
Η μεγάλη μετάβαση που ξεκινά τώρα - Τι δείχνουν οι χάρτες του ECMWF

Θρίλερ με τον θάνατο 2 αδελφών από πυρκαγιά σε σπίτι στο Χόλιγουντ ‑ Ύποπτος κατά συρροή εμπρηστής

Κόσμος Χτες
Ο καθ`υποψίαν δράστης κατηγορείται για δύο ανθρωποκτονίες και 11 κατηγορίες κακουργηματικού εμπρησμού - Φέρεται να έβαλε άλλες δέκα φωτιές στο Χόλιγουντ

Αναστάσιος Γκόνης: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Ελλάδα Χτες
«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με σεβασμό τον πρώην Βουλευτή Επικρατείας και Επίτιμο Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου» αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Φρίκη στην Τουρκία: Σκότωσε την κόρη του και δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές

Κόσμος Χτες
Δύο ημέρες μετά την υποτιθέμενη εξαφάνιση της 13χρονης κόρης του, έβαλε τέλος στη ζωή του