E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο

Πρόκειται για μία 20χρονη από την Γεωργία

Δημοσίευση 18/12/2019 | 13:12

Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η μητέρα που, πέταξε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, το νεογέννητο μωρό της σε κάδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 20χρονη, υπήκοο Γεωργίας η οποία είχε φέρει πριν από έξι ημέρες στον κόσμο το βρέφος.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που είδαν νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας για το βρέφος που εντοπίστηκε σε υπόγειο κάδο στη συμβολή των οδών Κανάρη και Αριστοτέλους από μία γυναίκα που σήμερα το πρωί, περί τις 6:40, πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της.

Ή ίδια άκουσε το κλάμα του μωρού που βρισκόταν μέσα σε μια κλειστή χάρτινη σακούλα καταστήματος βρεφικών ειδών και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Όπως έχει προκύψει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο κάδος δεν ήταν γεμάτος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια γυναίκα που μένει στην περιοχή άκουσε δυο γυναίκες δίπλα στον κάδο να συνομιλούν, με τη μια, όπως είπε, να λέει «δε μπορώ να το κάνω, δε μπορώ να το κάνω».

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, μιλώντας στον Alpha, τόνισε πως το βρέφος στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του καθώς σήμερα το απορριμματοφόρο άργησε να περάσει από το σημείο λόγω βλάβης!

«Ήταν τυχερό στην ατυχία του. Η συγκεκριμένη περιοχή “σηκώνεται”από τις 5 το πρωί. Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν. Επίσης να πω ότι τα απορριμματοφόρα δεν μεταφέρουν, συμπιέζουν τα απορρίμματα», δήλωσε.

Σε καλή κατάσταση είναι το βρέφος, λέει ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας

Το βρέφος διακομίστηκεστο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και νοσηλεύεται σύμφωνα με τον διοικητή σε καλή κατάσταση στην παιδιατρική κλινική.

Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7:50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σεκαλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης.

Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται. Αναμένονται τααποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την χτύπησε με σιδερόβεργα και μετά της κατάφερε μαχαιριές στην πλάτη

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ο 16χρονος γιος της βρήκε τη μητέρα του αιμόφυρτη και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Σήμερα (16/06) διενεργείται ιατροδικαστική εξέταση και στους δύο.

Μουντιάλ 2026: Τέσσερις ισοπαλίες στη 5η ημέρα – Όλα τα γκολ και οι εκπλήξεις στα αμερικανικά γήπεδα

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Το Πράσινο Ακρωτήρι σταμάτησε την Ισπανία, η Σαουδική Αραβία πήρε βαθμό από την Ουρουγουάη και τέσσερις ισοπαλίες σημάδεψαν τη βραδιά

Ναύπλιο: Η άγνωστη ιστορία της νοσηλεύτριας που κατέρρευσε και πέθανε – Είχε χάσει το παιδί της

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Συγκλονιστικό περιστατικό με θύμα μια 55χρονη νοσηλεύτρια στο Ναύπλιο

Τραγωδία στην Εύβοια: 21χρονη έχασε τη ζωή της από τσίμπημα σφήκας

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Το ιατρικό προσωπικό αγωνίστηκε επί ώρες για να την ανασύρει, χωρίς αποτέλεσμα

«Δεν θυμόμαστε ποιος έπρεπε να δέσει το σχοινί»: Οργή μετά τον θάνατο 21χρονης σε ελεύθερη πτώση

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Οι υπεύθυνοι της δραστηριότητας κρατούν κοινή γραμμή απέναντι στις Αρχές

Ψηφιακοί έλεγχοι σε γάμους και βαπτίσεις: Ποιοι κλάδοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Η ΑΑΔΕ επεκτείνει το ψηφιακό πελατολόγιο σε κτήματα, αίθουσες δεξιώσεων και συνεργεία αυτοκινήτων, στοχεύοντας στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης χωρίς νέους φόρους.

Εκλογές στην Παλαιστίνη μετά από 22 χρόνια: Κάλπες σε Γάζα και Ανατολική Ιερουσαλήμ

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Οι βουλευτικές εκλογές προγραμματίζονται για τον Νοέμβριο του 2026

Τραμπ: Το Ιράν συμφώνησε να μην αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Υπογράψαμε ήδη ηλεκτρονικά το Μνημόνιο Συνεργασίας

Βόλος: Στην ψυχιατρική κλινική 45χρονος που τρομοκρατούσε γείτονες – Επεισόδια, απειλές και φθορές

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ο συνήγορος υπεράσπισης έχει ζητήσει την ψυχιατρική αξιολόγηση του 45χρονου

Στους δρόμους εργαζόμενοι σε τουρισμό και εστίαση – 24ωρη απεργία στις 24 Ιουνίου

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Στην Αθήνα το κεντρικό συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί έξω από το Υπουργείο Εργασίας

Κατέρρευσε μέσα στα Επείγοντα: Νοσηλεύτρια πέθανε εν ώρα υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Μια ιδιαίτερα αγαπητή επαγγελματίας υγείας με πολυετή προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας