E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε τους γονείς 12χρονου παιδιού

Καταδικάστηκε η οδηγός

Δημοσίευση 17/12/2019 | 10:06

Κρήτη: Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε τους γονείς 12χρονου παιδιού

Οι εφιαλτικές μνήμες του φοβερού τροχαίου ζωντάνεψαν ξανά. Οι γονείς της 12χρονης επέστρεφαν στο σπίτι τους, όταν το νήμα της ζωής τους κόπηκε πρόωρα και άδικα.

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στη νεαρή οδηγό που κρίθηκε ένοχη για τους θανάτους του Μανόλη Τζομπανάκη και της Φανής Τεριζάκη, οι οποίοι έφυγαν άδικα και πρόωρα, αφήνοντας πίσω το 12χρονο κοριτσάκι τους, ορφανό.

Το φοβερό τροχαίο είχε σημειωθεί στις 4 Απριλίου του 2014, στο δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών, στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας. Ο Μανόλης βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ η Φανή τον ακολούθησε μια εβδομάδα αργότερα.

Χθες (16-12-2019), το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκρινε ένοχη χωρίς ελαφρυντικό την κατηγορούμενη, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορο της και της επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή.

Σήμερα πλέον το κοριτσάκι βρίσκεται υπό την επιτροπεία των παππούδων του και προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες.


Οι γονείς της επέστρεφαν με τη μηχανή από το Ηράκλειο στις Μοίρες όπου διέμεναν και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος, μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Ελλάδα 03.02.2026
Συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε» ‑ «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

Πολιτική 03.02.2026
Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε»

FT: Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ συμφώνησαν σε σχέδιο για επιβολή εκεχειρίας με τη Ρωσία – Η τριπλή αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης

Κόσμος 03.02.2026
Το σχέδιο συζητήθηκε μεταξύ Ουκρανών, Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων και προβλέπει πολυεπίπεδη αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης μιας ενδεχόμενης ανακωχής

Επέστρεψε σπίτι του ο 5χρονος Λίαμ που είχε συλλάβει η ICE

Κόσμος 03.02.2026
Πατέρας και γιος φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί έξω από το σπίτι τους με μια πινακίδα που έγραψε «ευχαριστούμε για τις προσευχές σας»

Τέλος στις κρυφές λαβές στις πόρτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Auto + Moto 03.02.2026
Το σύστημα που έγινε δημοφιλές από τα Tesla του Έλον Μασκ βρίσκεται στο επίκεντρο ελέγχων έπειτα από μία σειρά θανατηφόρων συμβάντων

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Σίνδο, απεγκλωβίστηκε σώος ο οδηγός

Ελλάδα 03.02.2026
Kατευθυνόταν προς την έναρξη του δρομολογίου του

Χωρίς ταξί για δύο μέρες η Αττική

Ελλάδα 03.02.2026
Ξεκίνησε η απεργία του ΣΑΤΑ

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Δεν είχε πειράξει κανέναν»

Ελλάδα 03.02.2026
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την απαγωγή και τη δολοφονία 27χρονου επιχειρηματία - Η μητέρα του ζητά δικαιοσύνη και απαντήσεις για το έγκλημα

Καιρός εβδομάδας: Καταιγίδες, λασποβροχές, αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός 03.02.2026
4-6 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά -για την εποχή- επίπεδα