E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έπιασαν τον ληστή που είχε κλέψει Rolex αξίας 440.000 από μαγαζί της Αθήνας

Η ληστεία είχε γίνει πριν από ένα χρόνο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/12/2019 | 19:19

Έπιασαν τον ληστή που είχε κλέψει Rolex αξίας 440.000 από μαγαζί της Αθήνας

Τον Μολδαβό άνδρα που είχε κλέψει ρολόγια μεγάλης αξίας από κατάστημα της Rolex στην οδό Βουκουρεστίου πριν από έναν χρόνο, συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές. Η ληστεία είχε λάβει χώρα πριν από σχεδόν έναν χρόνο, στις 17 Δεκεμβρίου του 2018.

Αρχικά, ο άνδρας από τη Μολδαβία παρίστανε τον πελάτη, και αφού συνομίλησε για λίγη ώρα με τους εργαζόμενους, έβγαλε περίστροφο, και με την απειλή του όπλου τους ανάγκασε να τοποθετήσουν μέσα στην τσάντα του 38 ρολόγια, συνολικής χρηματικής αξίας 439.600 ευρώ.

Μετά από έρευνες ελληνικών και διεθνών Αρχών, ο άνδρας εντοπίστηκε στην οικία του στο Αιγάλεω, στην οποία βρέθηκαν και τα ρόλογια που είχε αποσπάσει από το κατάστημα. Συγκεκριμένα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 από τα επώνυμα ρολόγια, ένα περίστροφο κρότου με πέντε αβολύδωτα φυσίγγια και πέντε στιλέτα.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα, προέκυψε ότι ο αδελφός του δράστη, ο οποίος αναζητείται, διέθεσε στο εξωτερικό, όπου διαμένει, ένα από τα αφαιρεθέντα ρολόγια. Το συγκεκριμένο ρολόι δεσμεύτηκε και μέσω της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιορεντίνα – ΑΕΚ 0‑1: Δικέφαλο... πέταγμα προς τους «8»!

Αθλητικά Νέα 28.11.2025
Προσπέρασε τους «βιόλα» η Ένωση

Ελλάδα – Ρουμανία 91‑64: Περίπατος στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες

20χρονος μπασκετμπολίστας πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τον τραυματισμό του σε κολεγιακό αγώνα

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπέστη κάποιας μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αττική

Ελλάδα Χτες
Η ΡΑΑΕΥ εισηγήθηκε θετικά την κήρυξη καθεστώτος έκτακτης ανάγκης για την Αττική και το Μεγανήσι Λευκάδας

Euroleague: Οριστική απόφαση για άμεση επιστροφή των αγώνων στο Ισραήλ

Αθλητικά Νέα Χτες
Τέλος η εξορία για Μακάμπι και Χάποελ

Κεραμεικός: Ανδρας έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό»

Απογραφή ανελκυστήρων: Ζητούν δίμηνη παράταση ‑ Ο λόγος

Ελλάδα Χτες
Αίτημα δίμηνης παράτασης της προθεσμίας απογραφής των ανελκυστήρων από την ΠΟΜΙΔΑ

Nεκρός στα 30 του από challenge υπερφαγίας fitness coach ‑ Έτρωγε 10.000 θερμίδες την ημέρα

Κόσμος Χτες
Ο 30χρονος γυμναστής από τη Ρωσία έτρωγε καθημερινά μισή τούρτα, ζυμαρικά με μαγιονέζα, ένα μπέργκερ και δύο μικρές πίτσες