E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έπιασαν τον ληστή που είχε κλέψει Rolex αξίας 440.000 από μαγαζί της Αθήνας

Η ληστεία είχε γίνει πριν από ένα χρόνο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/12/2019 | 19:19

Έπιασαν τον ληστή που είχε κλέψει Rolex αξίας 440.000 από μαγαζί της Αθήνας

Τον Μολδαβό άνδρα που είχε κλέψει ρολόγια μεγάλης αξίας από κατάστημα της Rolex στην οδό Βουκουρεστίου πριν από έναν χρόνο, συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές. Η ληστεία είχε λάβει χώρα πριν από σχεδόν έναν χρόνο, στις 17 Δεκεμβρίου του 2018.

Αρχικά, ο άνδρας από τη Μολδαβία παρίστανε τον πελάτη, και αφού συνομίλησε για λίγη ώρα με τους εργαζόμενους, έβγαλε περίστροφο, και με την απειλή του όπλου τους ανάγκασε να τοποθετήσουν μέσα στην τσάντα του 38 ρολόγια, συνολικής χρηματικής αξίας 439.600 ευρώ.

Μετά από έρευνες ελληνικών και διεθνών Αρχών, ο άνδρας εντοπίστηκε στην οικία του στο Αιγάλεω, στην οποία βρέθηκαν και τα ρόλογια που είχε αποσπάσει από το κατάστημα. Συγκεκριμένα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 από τα επώνυμα ρολόγια, ένα περίστροφο κρότου με πέντε αβολύδωτα φυσίγγια και πέντε στιλέτα.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα, προέκυψε ότι ο αδελφός του δράστη, ο οποίος αναζητείται, διέθεσε στο εξωτερικό, όπου διαμένει, ένα από τα αφαιρεθέντα ρολόγια. Το συγκεκριμένο ρολόι δεσμεύτηκε και μέσω της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φόβοι ότι το 2027 θα είναι η πιο καυτή χρονιά στα χρονικά λόγω Ελ Νίνιο

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Προειδοποίηση για «ισχυρής έντασης» επεισόδιο Ελ Νίνιο

Στο «κόκκινο» ξανά ΗΠΑ και Ιράν – «Η εκεχειρία παραμένει σε ισχύ» λέει ο Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Αμερικανικά πλήγματα στα Στενά του Ορμούζ και νέες αλληλοκατηγορίες με την Τεχεράνη δοκιμάζουν την εύθραυστη συμφωνία

Φορολογικές δηλώσεις: Μέχρι πότε μπορείτε να κερδίσετε τη μέγιστη έκπτωση φόρου

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Λίγες μέρες απομένουν για την εξασφάλιση της μέγιστης έκπτωσης φόρου, ύψους 4%, με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Τι αλλάζει από σήμερα στο Instagram: Η νέα ρύθμιση που θα δούμε στα DMs μας

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Η ρύθμιση που έχει ήδη «σηκώσει» αντιδράσεις

Συναγερμός στην Αργεντινή: Φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά το «σημείο μηδέν» του χανταϊού

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Το υπουργείο Υγείας της Αργεντινής ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει ελέγχους

«Ο παράδεισος κέρδισε έναν άγγελο»: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του Νικήτα μετά την κηδεία

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
«Καλό ταξίδι στο φως ζωή μου, που έφυγες και με άφησες εδώ μόνη μου» έγραψε επίσης η νεαρή σε ανάρτησή της στο Facebook.

Τροχαίο με πατίνι στον Ασπρόπυργο: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 12χρονος που νοσηλεύεται στο Αγλαΐα Κυριακού

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Μετά από πολύωρα χειρουργεία, μάχη για τη ζωή του δίνει στη ΜΕΘ ο 12χρονος που είχε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο.

Δύο Αυστραλές, σύζυγοι τζιχαντιστών, κατηγορούνται για κράτηση σκλάβας στη Συρία

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Επέστρεψαν στην Αυστραλία μετά από δέκα χρόνια σε συριακό καταυλισμό-φυλακή.

Χανταϊός: Εφιαλτική πρόβλεψη ΠΟΥ για ραγδαία αύξηση κρουσμάτων ‑ Τα συμπτώματα

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Συνολικά πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού έχουν προκαλέσει συναγερμό ενώ τρείς άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους

Πατίνια εκτός ελέγχου: Βίντεο με ταχύτητες 120 χλμ στη Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Πλήρης ασυδοσία και έλλειψη μέτρων ασφαλείας

Επέλαση αφρικανικής σκόνης και λασποβροχές

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Να πλύνεις το αυτοκίνητό σου ή όχι;