E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο αλλοδαπό 11χρονο συμμαθητή της κόρης του

«Έπεσα κάτω και με κλώτσαγε στην κοιλιά» λέει ο 11χρονος μαθητής από τις Φιλιππίνες

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 11/12/2019 | 12:32

Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο αλλοδαπό 11χρονο συμμαθητή της κόρης του

Τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη πραγματικά στο σχολείο του στους Αμπελόκηπους δίνει ο 11χρονος μαθητής από τις Φιλιππίνες, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 53χρονο πατέρα συμμαθήτριάς του.

Ο μαθητής -που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση- μιλά στο protothema.gr για τις άσχημες στιγμές που έζησε, λίγο πριν επισκεφθει και πάλι τον γιατρό στο Νοσοκομείο Παίδων για να ελέγξει τα τραύματά του.

«Άρχισε να μου φωνάζει και με απειλούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά μου»

«Στο σχολείο, το μπουκάλι του φίλου μου ήταν ανοιχτό και καταλάθος έπεσε και έβρεξε τη συμμαθήτριά μου. Μετά εκείνη γύρισε θυμωμένη και με έβρεξε και αυτή. Της ζήτησα συγγνώμη χωρίς να φταίω κι αυτή νευρίασε και μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Όταν βγήκαμε στνο διάδρομο του σχολείου, με χτύπησε με ένα μπουκάλι, το οποίο ήταν γυάλινο και τότε το πήρα κι εγώ και το πέταξα κατά πάνω της.

»Την επόμενη ημέρα ήρθε ο πατέρας της ο οποίος άρχισε να μου φωνάζει και με απειλούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά μου. Τον έβρισα κι εγώ γιατί στεναχωρήθηκα που μιλούσε άσχημα για την οικογένειά μου.

»Τότε αυτός νευρίασε και άρχισε να με χτυπάει παντού κι εγώ έπεσα κάτω από τα χτυπήματά του. Και ενώ ήμουν κάτω στο πάτωμα, συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στην κοιλιά μου. Μετά προσπάθησα να σηκωθώ, αλλά ζαλιζόμουν πάρα πολύ και έπεσα πάλι κάτω. Αυτός είχε προλάβει και είχε φύγει» λέει ο 11χρονος.

Ο πατέρας του κοριτσιού είχε στήσει καρτέρι έξω από το σχολείο στον μαθητή

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία για το εάν έχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά, αφού ο πατέρας του κοριτσιού φέρεται να είχε στήσει καρτέρι έξω από το σχολείο στον μαθητή από τις Φιλιππίνες, τον οποίο και έδειρε προκαλώντας του κακώσεις.

Η διευθύντρια του σχολείου και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση κατά του 53χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων έχουν ζητήσει και την εξέταση του 11χρονου από ιατροδικαστή.

Εντωμεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών θα εξεταστούν και καταγγελίες από ανθρώπους του σχολικού περιβάλλοντος που ανέφεραν πως ο δράστης της επίθεσης είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ρατσιστικές απόψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ναυάγησε» η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό – Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για απόπειρα διάσπασης

Ελλάδα Χτες
«Παγώνει» ο διάλογος με ευθύνη της κυβέρνησης – Η στρατηγική των δύο ραντεβού δυναμίτισε το κλίμα, μιλούν για πολιτικό παιχνίδι με τα μπλόκα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον τραυματισμό γυναίκας από πτώση οροφής

Ελλάδα Χτες
Δικογραφία για παραβίαση κανόνων οικοδομικής και κοινώς επικίνδυνη βλάβη – Έλεγχοι σε όλα τα καταστήματα εστίασης

Fast track πόρισμα ζητά η κυβέρνηση για το μπλακ άουτ στο FIR

Ελλάδα Χτες
Σοβαρά ερωτήματα για τη βιασύνη της κυβέρνησης και την επιλογή να μη συμμετάσχει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ στη διερεύνηση

Μαρία Καρυστιανού: «Δεν θα ανεχθώ όποιον στηλιτεύει τον αγώνα μου» – Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στις εκλογές

Ελλάδα Χτες
Η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» δηλώνει έτοιμη να παραιτηθεί αν της ζητηθεί, απαντά στις εσωτερικές αντιδράσεις και επιβεβαιώνει τη δημιουργία πολιτικού κινήματος.

Μαρινάκης: Στόχος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη να αρθούν τα μπλόκα – «Δεν λειτουργούμε με τελεσίγραφα»

Ελλάδα Χτες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει ότι ο διάλογος με τους αγρότες θα γίνει χωρίς όρους και πιέσεις, με στόχο την αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στους δρόμους.

Σέρρες: «Δεν τον σκότωσα εγώ» επιμένει ο 16χρονος

Ελλάδα Χτες
Εμπλοκή δεύτερου ατόμου εξετάζουν οι Αρχές

Πέθανε ο θηλυκός χιμπατζής Ai σε ηλικία 49 ετών

Κόσμος Χτες
Χαρακτηρίστηκε «ιδιοφυΐα» λόγω υψηλού IQ

Βόλος: Θρίλερ με θάνατο βρέφους λίγο πριν τη γέννα ‑ Στο εδώλιο ο γιατρός

Ελλάδα Χτες
Ο γιατρός αρνείται οποιαδήποτε αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι ακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα ιατρικά πρωτόκολλα και προέβη σε όλες τις ενέργειες που όφειλε

Αγρια επίθεση καρχαρία σε γυναίκα στη Βραζιλία: «Ήξερα ότι με είχε δαγκώσει», δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Η επίθεση καταγράφηκε καρέ καρέ από υποβρύχια κάμερα με το θύμα τελικά να γλιτώνει με αρκετά ράμματα

Πιερία: Ξεκίνησε η δίκη της 34χρονης που σκότωσε κι έθαψε στην αυλή του σπιτιού της τον 58χρονο σύντροφό της

Ελλάδα Χτες
Για πέντε μήνες η 34χρονη προσποιούνταν πως τον αναζητούσε εναγωνίως, δίνοντας συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αγριος ελέφαντας σε αμόκ στην Ινδία: 20 νεκροί σε εννέα ημέρες, μεταξύ τους πατέρας με παιδιά 6 και 8 ετών

Κόσμος Χτες
Οι περισσότεροι θάνατοι συνέβησαν τη νύχτα, όταν οι κάτοικοι φυλάσσουν το ρύζι στα χωράφια και τις αποθήκες

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ελλάδα Χτες
Eμπορικοί σύλλογοι και ενώσεις καταναλωτών υπενθυμίζουν ότι οι εκπτώσεις πρέπει να είναι διαφανείς και αληθείς, με την αρχική και τη μειωμένη τιμή να αναγράφονται ξεκάθαρα στις ετικέτες, ώστε οι αγορές να είναι ασφαλείς και συμφέρουσες για όλους