E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφυγε από τη ζωή ο «πατέρας» της Serenata και της Amaretti

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο ιδρυτής του ομίλου Bingo, Άγγελος Ντάβος

Δημοσίευση 11/12/2019 | 10:40

Έφυγε από τη ζωή ο «πατέρας» της Serenata και της Amaretti

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών την Τρίτη το πρωί ο ιδρυτής του ομίλου Bingo, Άγγελος Ντάβος. Ήταν ο «πατέρας» της Serenata, των Amaretti, της Koukouroukou και πολλών ακόμη προϊόντων.

Η είδηση του θανάτου του Άγγελου Ντάβου σκόρπισε θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας. Η εξόδιος ακολουθία του Άγγελου Ντάβου θα τελεστεί την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη.

Η εταιρεία

Το 1970 ιδρύεται στην Αγία Ζώνη στην Κυψέλη η BINGO A.E.B.E. ως βιοτεχνία, με αντικείμενο την παραγωγή γκοφρετών. Το 1976 η BINGO μετεξελίσσεται σε βιομηχανία και μεταφέρεται στη σημερινή έδρα της στον Γέρακα Αττικής, σε υπερσύχρονες εγκαταστάσεις για τα δεδομένα της εποχής.

Το 1981 η TOTTIS FOODS INTERNATIONAL Α.Ε. ιδρύεται στη Βιομηχανική Περιοχή Φλώρινας με την έναρξη της πρώτης γραμμής παραγωγής chips. Το 1993 η BINGO A.E.B.E. ξεκινά τη συνεργασία της με τις εταιρείες TOTTIS. Η TOTTIS FOODS INTERNATIONAL Α.Ε. αναπτύσσεται με την έναρξη της πρώτης γραμμής παραγωγής πραλίνας.

Το 1994 ξεκινά η γραμμή παραγωγής σοκολάτας, ενώ την επόμενη χρονιά ξεκινά αντιστοίχως η γραμμή παραγωγής κρουασάν και παραγωγής σνακ. Το 1996 η BINGO A.E.B.E. εντάσσεται στις εταιρείες TOTTIS. Μετά από δύο χρόνια γίνεται η έναρξη της 2ης γραμμής παραγωγής κρουασάν και της νέας γραμμής παραγωγής σοκολατοειδών.

Ο 21ος αιώνας ξεκινά δυναμικά για την εταιρεία, καθώς το 2001 η TOTTIS PACK Α.Ε. εγκαινιάζει ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής και μεταποίησης κυματοειδούς χαρτονιού. Το 2016 η BINGO A.E.B.E. μετονομάζεται σε TOTTIS-BINGO A.E.B.E.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ θέλει να ξανανοίξει τις φυλακές του Αλκατράζ

Κόσμος Χτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά 152 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να μετατρέψει ξανά το ιστορικό Αλκατράζ σε υπερσύγχρονη φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες της NASA από τη Σελήνη που κόβουν την ανάσα

Κόσμος Χτες
Η δεύτερη εικόνα παρουσιάζει τη Γη ως μια «γαλάζια κουκκίδα»

Δώρο Πάσχα: Τι δικαιούνται μισθωτοί και απολυμένοι – Το περιθώριο για την καταβολή

Οικονομία Χτες
Τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση μη καταβολής από τον εργοδότη

20χρονος ψαράς βούτηξε και έσωσε λευκό καρχαρία στην Καλιφόρνια

Κόσμος Χτες
Είχε μπλεχτεί στην πετονιά του

Εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: «Λουκέτο» στο συσκευαστήριο που δούλευε η 40χρονη

Ελλάδα Χτες
Αναρρώνει εκτός κινδύνου η γυναίκα - Nέες πληροφορίες για το συμβάν

Με τι καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός αρκετές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Ανασχηματισμός: Η ψυχική υγεία στον Αδωνι Γεωργιάδη μετά την παραίτηση Βαρτζόπουλου

Ελλάδα Χτες
Ο Αδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον απερχόμενο υφυπουργό Υγείας

Artemis II: Πρόβλημα στην διαστημική τουαλέτα έφερε... αναστάτωση

Κόσμος Χτες
Το κέντρο ελέγχου της αποστολής της έδωσε οδηγίες για την επίλυση του προβλήματος

Χάκαραν το Ουφίτσι: «Μπήκαν παντού» και τώρα ζητούν «λύτρα» από το μουσείο

Κόσμος Χτες
Οι χάκερ απειλούν να πουλήσουν τις πληροφορίες που έχουν κλαπεί, στο dark web

Ένα πρόβλημα που γνωρίζει κάθε εργαζόμενος εμφανίστηκε στo Artemis II

Tech + Science Χτες
H πρώτη τεχνική δυσλειτουργία δεν αφορούσε το σκάφος ή τα συστήματα πλοήγησης, αλλά κάτι πολύ πιο απλό