E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλυσε τη σιωπή της η 18χρονη που μίσθωσε σπίτι παγιδευμένο με κρυφή κάμερα

Οι ερωτήσεις του ιδιοκτήτη λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα, προκάλεσαν στην 18χρονη φοιτήτρια έκπληξη

Δημοσίευση 11/12/2019 | 09:36

Έλυσε τη σιωπή της η 18χρονη που μίσθωσε σπίτι παγιδευμένο με κρυφή κάμερα

Η υπόθεση προκαλεί πολλές συζητήσεις τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στους κόλπους του διαδικτύου. Μια φοιτήτρια ανακάλυψε ότι στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού που νοίκιασε από επιχειρηματία, υπήρχε κρυφή κάμερα που κατέγραφε εν αγνοία της, τα πάντα. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος προσπάθησε να κουκουλώσει το όλο θέμα αλλά η φοιτήτρια επέμεινε και αποκάλυψε την αλήθεια.

Tο διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ο επιχειρηματίας το μίσθωνε στη φοιτήτρια από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη. Η νεαρή, κάποια στιγμή, διαπίστωσε ότι πάνω από την κρεβατοκάμαρα, εξείχε ένα εξάρτημα, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα στον τοίχο.

«Εντός του διαμερίσματος και συγκεκριμένα εντός της κρεβατοκάμαρας, υπήρχε εγκατεστημένη μία συσκευή λευκού χρώματος, η οποία έβλεπε προς το κρεβάτι. Σε σχετική μου ερώτηση προς τον ιδιοκτήτη, για την ύπαρξη της συσκευής, μου δήλωσε ότι πρόκειται για σύστημα συναγερμού, το οποίο πλέον είναι εκτός λειτουργίας» δήλωσε στον ΑΝΤ1, η 18χρονη.

Τις επόμενες ημέρες, όπως δήλωσε και στην αστυνομία η φοιτήτρια, παρατήρησε ότι στη συσκευή αναβόσβηνε ένα κόκκινο φωτάκι ενώ τα συχνά τηλεφωνήματα που δεχόταν από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, την ανησύχησαν ακόμα περισσότερο.

«Μου δημιουργήθηκαν υποψίες διότι ο ιδιοκτήτης με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε πόσες μέρες θα λείψω από το διαμέρισμα στις επικείμενες γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς επίσης και κάθε πότε βρίσκομαι σπίτι.

Η μητέρα μου και η θεία μου ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και στις σχετικές ερωτήσεις τους εκείνος απάντησε ότι όντως είναι συσκευή κάμερας, αλλά δεν είναι συνδεδεμένη, είναι εκτός λειτουργίας και είχε τοποθετηθεί για να προσέχει τη μητέρα του που έμενε εκεί παλαιότερα» λέει η 18χρονη.

Η νεαρή κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη, ο οποίος αρνείται ότι την παρακολουθούσε. Είναι η δεύτερη τέτοια περίπτωση που βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς πριν από λίγο καιρό, μία νεαρή στη Θεσσαλονίκη είχε βρει και εκείνη κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Ελλάδα Χτες
Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα ‑ Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό