E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΗΠΑ: Γυναίκα δικαστής απαιτούσε από δικηγόρους να κάνουν... τρίο στο γραφείο της

Απίστευτες κατηγορίες για την 38χρονη που βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2019 | 14:09

ΗΠΑ: Γυναίκα δικαστής απαιτούσε από δικηγόρους να κάνουν... τρίο στο γραφείο της

Μια δικαστής στο Κεντάκι των ΗΠΑ κατηγορείται για ερωτικά τρίο στο γραφείο της, ενώ επέτρεπε στους υπαλλήλους της να καταναλώνουν αλκοόλ εν ώρα εργασίας. Η Dawn Gentry, δικαστής που χειρίζονταν υποθέσεις οικογενειακών αντιδικιών,  φέρεται να προσέφερε προνομιακή μεταχείριση σε δικηγόρους εάν αυτοί προηγουμένως ικανοποιούσαν τις σeξουαλικές της επιθυμίες. 

Η 38χρονη βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπη με εννέα κατηγορίες.

Σύμφωνα με έρευνα της Επιτροπής Δικαστικής Συμπεριφοράς του Κεντάκι, η δικαστής φλέρταρε με δικηγόρους μέσω Snapchat, ασκούσε πίεση σε αυτούς για να κοιμηθούν μαζί της και, σε μια περίπτωση, ζήτησε από μια γυναίκα δικηγόρο να συμμετάσχει σε τρίο μαζί με εκείνη και τον πρώην πάστορα της που μετατράπηκε σε... εραστή της. Σε μια από τις περιπτώσεις, λέγεται ότι έκανε τρίο μαζί με τον πάστορα και τη γραμματέα της.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που κατατέθηκαν στην επιτροπή, η δικαστής χρησιμοποιούσε το δικαστήριο ως τόπο διασκέδασης για να κάνει σeξ με τον πρώην πάστορα, Stephen Penrose, με τον οποίο συμμετείχαν σε μια μουσική μπάντα. Με βάση όσα ανέφερε ο πρώην σύζυγός της, η δικαστής διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον πάστορα. Μάλιστα, στη συνέχεια η Gentry έδωσε δουλειά στον πάστορα στο δικαστήριο και στη συνέχεια προσπαθούσε να εμπλέξει δικηγόρους στην ερωτική της ζωή.

Στο μεταξύ, μια γυναίκα δικαστής, η Katherine Schulz, που ήταν στην ίδια σύνθεση δικαστηρίου με την Gentry για υποθέσεις που σχετίζονταν με κακοποιημένα παιδιά, ανέφερε πως η «αχόρταγη» δικαστής της ζήτησε να φλερτάρει με τον άντρα της, ώστε να τη βοηθήσει να εμφανίσει αποδεικτικά στοιχεία για την έκδοση δικαστηρίου. Αργότερα, της ζήτησε να συμμετέχει σε τρίο μαζί με εκείνη και τον πάστορα, ωστόσο η απάντηση της και τις δυο φορές ήταν αρνητική, με συνέπεια η σχέση τους να «χαλάσει» και λίγο καιρό μετά, η Schulz παραιτήθηκε από το κοινό πάνελ.

Ένα άλλο μέλος του δικαστηρίου, ο Mike Hummel ανέφερε πως αντικαταστάθηκε από κάποιον που προχώρησε σε σημαντική δωρεά στην καμπάνια επανεκλογής της Gentry, η οποία περιμένει, πλέον, την πειθαρχική ακρόαση, η οποία θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες. Η κατηγορούμενη δικαστής έχει αρνηθεί όλες τις σε βάρος της κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Ελλάδα 11.04.2026
Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού