E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δομοκός: Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε ερημική περιοχή

Εικάζεται ότι ήταν για μήνες στο σημείο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2019 | 13:39

Δομοκός: Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε ερημική περιοχή

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με το πτώμα που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη το μεσημέρι του Σαββάτου (07/12) στο χωριό Μαντασιά, στον Δομοκό. Διερχόμενοι αισθάνθηκαν μια έντονη δυσοσμία, που προερχόταν από το σπίτι ενός 72χρονου, και πλησίασαν για να κοιτάξουν από το παράθυρο. Στη συνέχεια, χτύπησαν την πόρτα, που ήταν κλειδωμένη.

Έτσι, ειδοποίησαν το ΑΤ Δομοκού και οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα. Από τον νεκρό είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκαλα του και κομμάτια από τα ρούχα του. Λόγω της κατάστασης του πτώματος ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί αν πρόκειται για τον 72χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και ελήφθη βιολογικό υλικό για την ταυτοποίησή του, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νεκρός πρέπει να βρισκόταν εκεί πιθανόν από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν τον είχε αναζητήσει. Δίπλα του υπήρχε και η κυνηγετική του καραμπίνα, στοιχείο που παρέπεμπε σε αυτοκτονία, αλλά περισσότερα θα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα.
Η μαρτυρία που περιπλέκει την υπόθεση στον Δομοκό

Μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης συνήθιζε να εξαφανίζεται για μεγάλα διαστήματα από το σπίτι του και όλοι πίστευαν ότι κι αυτή τη φορά είχε συμβεί κάτι ανάλογο.

Ωστόσο μια μαρτυρία περιπλέκει την υπόθεση, καθώς αναφέρει πως ο 72χρονος είχε θεαθεί στη Λαμία τον περασμένο μήνα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να είναι δική του η σορός, καθώς -λόγω της κατάστασης- εκτιμάται ότι ήταν μέσα στο σπίτι για μήνες.

Απάντηση και σε αυτό το ερώτημα, όπως και για τα αίτια θανάτου, αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές αναλύσεις οι οποίες παραγγέλθηκαν από το ΑΤ Δομοκού που ανέλαβε την προανάκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Ελλάδα Χτες
Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα ‑ Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό