E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δομοκός: Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε ερημική περιοχή

Εικάζεται ότι ήταν για μήνες στο σημείο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2019 | 13:39

Δομοκός: Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε ερημική περιοχή

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με το πτώμα που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη το μεσημέρι του Σαββάτου (07/12) στο χωριό Μαντασιά, στον Δομοκό. Διερχόμενοι αισθάνθηκαν μια έντονη δυσοσμία, που προερχόταν από το σπίτι ενός 72χρονου, και πλησίασαν για να κοιτάξουν από το παράθυρο. Στη συνέχεια, χτύπησαν την πόρτα, που ήταν κλειδωμένη.

Έτσι, ειδοποίησαν το ΑΤ Δομοκού και οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα. Από τον νεκρό είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκαλα του και κομμάτια από τα ρούχα του. Λόγω της κατάστασης του πτώματος ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί αν πρόκειται για τον 72χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και ελήφθη βιολογικό υλικό για την ταυτοποίησή του, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νεκρός πρέπει να βρισκόταν εκεί πιθανόν από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν τον είχε αναζητήσει. Δίπλα του υπήρχε και η κυνηγετική του καραμπίνα, στοιχείο που παρέπεμπε σε αυτοκτονία, αλλά περισσότερα θα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα.
Η μαρτυρία που περιπλέκει την υπόθεση στον Δομοκό

Μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης συνήθιζε να εξαφανίζεται για μεγάλα διαστήματα από το σπίτι του και όλοι πίστευαν ότι κι αυτή τη φορά είχε συμβεί κάτι ανάλογο.

Ωστόσο μια μαρτυρία περιπλέκει την υπόθεση, καθώς αναφέρει πως ο 72χρονος είχε θεαθεί στη Λαμία τον περασμένο μήνα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να είναι δική του η σορός, καθώς -λόγω της κατάστασης- εκτιμάται ότι ήταν μέσα στο σπίτι για μήνες.

Απάντηση και σε αυτό το ερώτημα, όπως και για τα αίτια θανάτου, αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές αναλύσεις οι οποίες παραγγέλθηκαν από το ΑΤ Δομοκού που ανέλαβε την προανάκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ομόνοια: Κατάστημα τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στο σημείο έσπευσαν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα

Φωτιά στο Μενίδι: Πυρκαγιά σε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα επιχειρούν άμεσα στο σημείο

Ανακαίνιση Κατοικίας: Ξεκίνησε ο έλεγχος επιλεξιμότητας – Ποιοι μπορούν να πάρουν έως 36.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Επιδότηση που αγγίζει το 95% για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών

Ο Κυρανάκης για το Athens Pride στο Μετρό: «Πρέπει ντε και καλά να μπουν αφίσες;»

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Ο γραμματέας της ΝΔ αναρωτήθηκε δημόσια αν είναι «υποχρεωτικό» να διαφημίζεται το Pride στο Μετρό, αποφεύγοντας να σχολιάσει ουσιαστικά την καταγγελία του Athens Pride κατά της ΣΤΑΣΥ.

Η τραγική ιστορία των αδερφών που απανθρακώθηκαν στην Κόνιτσα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Τέσσερις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά μέσα στο κοντέινερ που κατοικούσαν από τον καταστροφικό σεισμό της Κόνιτσας το 1996.

Αίγιο: Ο Ιταλός θα ζητήσει να αποφυλακιστεί ‑ Ισχυρίστηκε ότι η 54χρονη σκότωσε τον γιο της

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στο 16σέλιδο απολογητικό του υπόμνημα, ο 65χρονος υποστήριξε ότι η 54χρονη ήταν εκείνη που σκότωσε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε

ΗΠΑ‑Ιράν: Στη Γενεύη οι υπογραφές για τη συμφωνία – Τα 14 σημεία του deal

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το άνοιγμα του Ορμούζ, η παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων και το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή

Nέο νομοσχέδιο ‑ Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί, 72 δόσεις και επιστροφή ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ψηφίζεται έως τις 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει επίδομα παιδιού, ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις και διεύρυνση της επιστροφής ενοικίου.

Έμπολα στο Κονγκό: Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία για την εξάπλωση της επιδημίας

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Με 676 κρούσματα και 136 θανάτους, ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι ο αριθμός των ασθενών σχεδόν διπλασιάζεται κάθε εβδομάδα, ενώ παραπληροφόρηση και ένοπλη βία παρεμποδίζουν την αντιμετώπιση.

«Παράθυρο» εξοικονόμησης για όσους έχουν στεγαστικό – Τι αλλάζει στα step up δάνεια

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Η μετατροπή των step up δανείων σε τοκοχρεωλυτικά με σταθερό επιτόκιο 3% μπορεί να εξοικονομήσει στους δανειολήπτες έως και 90.800 ευρώ, με το συνολικό όφελος να αγγίζει το 41%.

Τραγωδία στη Βραζιλία: Ο γνωστός τραγουδιστής Oliver Tree σκοτώθηκε στη σύγκρουση των ελικοπτέρων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το βράδυ της Κυριακής 14/6 συγκρούστηκαν στον αέρα δύο ελικόπτερα