E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καιρός: Νέα επιδείνωση με κρύο και χιόνια

Η ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου

Δημοσίευση 6/12/2019 | 10:12

Καιρός: Νέα επιδείνωση με κρύο και χιόνια

Ο Σάκης Αρναούτογλου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους χιονοπτώσεις σε περιοχές και με σχετικά χαμηλά υψόμετρα στη βόρεια χώρα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ από την Τρίτη μετά το μεσημέρι θα ξεκινήσει η επιδείνωση του καιρού.

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου
Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών αναμένονται σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια. Άνεμοι έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στο Αιγαίο.Πιο αναλυτικά, αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες αναμένονται σε όλη τη χώρα. Ασθενείς πρόσκαιρες βροχές ενδέχεται να σημειωθούν κατά τόπους στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 8 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκα από -2 έως 10, στη Θεσσαλία από 3 έως 13, στην Ήπειρο και στη Στερεά Ελλάδα από 5 έως 15, στην Πελοπόννησο από 5 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 13, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 15 (στα Δωδεκάνησα έως 17 με 18) και στην Κρήτη από 11 έως 16.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και στον Πατραϊκό Κόλπο 4 έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Βάρης‑Βούλας‑Βουλιαγμένης

Ελλάδα 22.01.2026
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ισχύσει έως και τις 21 Απριλίου 2026

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι στο Νταβός ‑ Κράτησε λιγότερο από μία ώρα

Ελλάδα 22.01.2026
Ο Ουκρανός πρόεδρος έφτασε σήμερα στην ελβετική πόλη για να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του

Στουρνάρας: Έτος καμπής για την ελληνική οικονομία το 2026 – Απαιτείται πολιτική σταθερότητα

Οικονομία 22.01.2026
Μία σειρά από αρνητικές εξελίξεις στο εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να περιορίσουν τις ελληνικές εξαγωγές

ΗΠΑ: Η ICE συνέλαβε πεντάχρονο αγόρι που επέστρεφε σπίτι του

Κόσμος 22.01.2026
Πατέρας και γιος συνελήφθησαν ενώ βρισκόντουσαν στην είσοδο του σπιτιού τους

11 απεγκλωβισμοί πολιτών από πλημμυρισμένα σπίτια στην Αττική

Ελλάδα 22.01.2026
Εκατοντάδες κλήσεις για παροχή βοήθειας και πλημμύρες στην Αμεση Δράση

Έλον Μασκ: «Σε 10 έως 20 χρόνια, η εργασία θα είναι προαιρετική και τα χρήματα άχρηστα»

Tech + Science 22.01.2026
Ο Έλον Μασκ λέει ότι σε 10 έως 20 χρόνια, η εργασία θα είναι προαιρετική και τα χρήματα θα είναι άχρηστα χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τη ρομποτική

Η Δανία ανοιχτή σε διάλογο για τον «Χρυσό Θόλο» μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ

Κόσμος 22.01.2026
«Είναι καλό και φυσικό η ασφάλεια στην Αρκτική να αποτελεί αντικείμενο συνομιλιών μεταξύ του γγ του ΝΑΤΟ και του προέδρου των ΗΠΑ» δήλωσε σήμερα Μέτε Φρεντέρικσεν - «Κόκκινη γραμμή» η εδαφική κυριαρχία της Δανίας