E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρικιαστικό έγκλημα: Την βίασαν, την σκότωσαν και την έκαψαν

Τους εκτέλεσαν την ώρα της αναπαράστασης του εγκλήματος

Δημοσίευση 6/12/2019 | 09:36

Φρικιαστικό έγκλημα: Την βίασαν, την σκότωσαν και την έκαψαν

Η αστυνομία της Ινδίας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις άνδρες σήμερα οι οποίοι φέρονται να είναι οι δράστες του ομαδικού βιασμού μιας 27χρονης κτηνιάτρου την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη Χιντεραμπάντ. Οι τέσσερις άνδρες σκοτώθηκαν την ώρα της αναπαράστασης του εγκλήματος και αφού προσπάθησαν να δραπετεύσουν αρπάζοντας το όπλο ενός από τους αστυνομικούς.

«Το πρωί, περίπου στις 6 με 6:30, οι άνθρωποί μας είχαν έρθει για την αναπαράσταση στη σκηνή του εγκλήματος και οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να αρπάξουν τα όπλα τους. Σκοτώθηκαν από τα διασταυρούμενα πυρά. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν», επεσήμαινε ο Ν. Πράκας Ρέντι αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας της Σαμσαμπάντ. «Καλέσαμε ασθενοφόρο, όμως πέθαναν προτού φτάσει ιατρική βοήθεια», πρόσθεσε.

Οι τέσσερις άνδρες είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα για τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο μιας 27χρονης κτηνιάτρου, το πτώμα της οποίας έκαψαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν απαγάγει το θύμα στις 27 Νοεμβρίου το βράδυ την ώρα που έπαιρνε το μηχανάκι της για να επιστρέψει σπίτι της. Οι τέσσερις άνδρες τρύπησαν το ένα από τα λάστιχα του δικύκλου και στη συνέχεια της πρότειναν να την βοηθήσουν προσελκύοντας την σε έναν χώρο στάθμευσης φορτηγών. Το θύμα είχε πάρει τηλέφωνο τη μικρότερη αδελφή της για να της πει ότι είχε βλάβη το μηχανάκι της και μία ομάδα ανδρών της πρότεινε να την επιδιορθώσει, ενώ δήλωσε «τρομαγμένη», όπως κατέθεσε η κοπέλα στην αστυνομία. Στη συνέχεια η αδελφή της προσπάθησε να την ξαναπάρει τηλέφωνο, όμως αυτό ήταν πλέον κλειστό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το απανθρακωμένο πτώμα της 27χρονης εντοπίστηκε την επομένη το πρωί σε μία γέφυρα. Οι άνδρες είχαν τοποθετήσει το πτώμα της γυναίκας πάνω σε μια κουβέρτα και μετά το περιέλουσαν με βενζίνη για να το κάψουν.


Παρά την άμεση σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων, η υπόθεση προκάλεσε για μία ακόμη φορά αγανάκτηση στην κοινή γνώμη της Ινδίας, μίας χώρας όπου σeξουαλικά εγκλήματα εναντίον γυναικών βρίσκονται τακτικά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά τον ομαδικό βιασμό το 2012 μιας φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί.


Το Σάββατο η αστυνομία χρειάστηκε να διαλύσει κάνοντας χρήση βίας εκατοντάδες διαδηλωτές που προσπάθησαν να εισέλθουν στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν οι τέσσερις άνδρες.
Στο κοινοβούλιο η βουλευτής Τζάγια Μπασάν, πρώην ηθοποιός, δήλωσε ότι οι κατηγορούμενοι θα έπρεπε «να λιντσαριστούν δημόσια». Ένας άλλος συνάδελφός της πρότεινε τον ευνουχισμό των βιαστών.

Η ανακοίνωση του θανάτου των τεσσάρων έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην Χιντεραμπάντ, όπου εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο του περιστατικού ρίχνοντας φωτοβολίδες και λουλούδια στους αστυνομικούς.

«Είμαι χαρούμενη που οι τέσσερις κατηγορούμενοι σκοτώθηκαν», δήλωσε η αδελφή του θύματος σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. «Το περιστατικό αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα. Ευχαριστώ την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης για τη στήριξή τους».
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία, περισσότεροι από 33.000 βιασμοί καταγράφηκαν στην Ινδία το 2017, με περισσότερους από 10.000 να αφορούν ανήλικα κορίτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Champions League: Τρομερή Μπόντο Γκλιμτ έριξε 3άρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Αθλητικά Νέα Χτες
Τελικό αποτέλεσμα 3-1 στη Νορβηγία

Εξαφάνιση Λόρα: Έρευνες των γερμανικών αρχών στο Βερολίνο μετά από μαρτυρία

Κόσμος Χτες
Οι ελληνικές αρχές ζητούν βιντεοληπτικό υλικό από τις γερμανικές για την εξαφάνιση της Λόρα - Τι είπε Ελληνίδα σε νέα μαρτυρία

Βόμβα από τη FIFA: Πιθανή ακόμη και η αποβολή της Σενεγάλης από το Μουντιάλ 2026

Αθλητικά Νέα Χτες
Έρχεται τιμωρία για όσα έγιναν στον τελικό του Κόπα Αφρικα

Κακοκαιρία: Ποια ώρα αναμένεται να πέσει βροχή ενός μήνα στην Αττική

Καιρός Χτες
Πού θα χιονίσει, η πρόβλεψη Τσατραφύλλια

Δολοφονία στο Αγρίνιο: Γιατί μπορεί να καταρριφθεί ο ισχυρισμός του δράστη περί «αυτοάμυνας»

Ελλάδα Χτες
Ο 44χρονος καθ` ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στο Αγρίνιο θα απολογηθεί αύριο

Απρόθυμη η Αθήνα για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης που στήνει ο Τραμπ

Πολιτική Χτες
Στο «όχι» κλίνουν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πλην Όρμπαν

Ερχεται νέα μείωση φόρου στα ενοίκια

Οικονομία Χτες
Κεντρικό ρόλο στο όλο εγχείρημα θα παίξει το Μητρώο Ακινήτων, καθώς θα αποκαλύψει κρυφά ενοίκια και αδρανή ακίνητα.

«Βόμβα» Δούκα στο ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική μας απέτυχε

Πολιτική Χτες
Ανησυχώ και για το κόμμα μας, είπε ο δήμαρχος Αθηναίων

Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που βρέθηκε μόνη να περπατάει στα συντρίμμια

Κόσμος Χτες
Σκοτώθηκαν οι γονείς και ο αδελφός της

Μαθητής γυμνασίου πήγε στο σχολείο με πιστόλι στη Ζάκυνθο

Ελλάδα Χτες
Προσήχθη μαζί με τον πατέρα του

ΕΟΦ: Απαγορεύει συμπλήρωμα διατροφής

Ελλάδα Χτες
Το προϊόν, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, περιέχει φυτική ουσία που δεν είναι εγκεκριμένη για τρόφιμα

Ένας χρόνος Τραμπ: Τα 25 πράγματα που άλλαξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Έναν χρόνο μετά την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, η εικόνα της Αμερικής και του κόσμου έχει αλλάξει δραματικά. To Politico συνόψισε τις 25 μεγάλες αλλαγές που έφερε η εκλογή του 47ου προέδρου των ΗΠΑ