E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ: Η μητέρα της 12χρονης στα Γρεβενά και ο 45χρονος είχαν σχέση

Αποδοκιμάστηκαν από κατοίκους της περιοχής

Δημοσίευση 4/12/2019 | 10:43

Σοκ: Η μητέρα της 12χρονης στα Γρεβενά και ο 45χρονος είχαν σχέση

Η πρωτοφανής υπόθεση με την αρρωστημένη σχέση της ανήλικης με τον πλανόδιο οπωροπώλη από το χωριό Βατόλακκο των Γρεβενών έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της μακεδονικής πόλης. Ωστόσο, εκείνο που τους άφησε άφωνους ήταν η αποκάλυψη ότι η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού είχε και εκείνη ερωtική σχέση με τον 45χρονο ο οποίος είναι πατέρας… συμμαθήτριας της 12χρονης!

Ο 45χρονος έχει από την εν διαστάσει σύζυγό του έναν 21χρονο γιο και μία 13χρονη κόρη, που πηγαίνει στην ίδια τάξη με το 12χρονο κορίτσι το οποίο κακοποιούσε συστηματικά με τις... ευλογίες της μητέρας του, με την οποία είχε κάνει δεσμό πριν από δύο χρόνια όταν η 43χρονη έχασε τον σύζυγό της από καρκίνο. Οι δυο τους συναντιόντουσαν στο σπίτι της, στην άκρη της κοινότητας Σύδενδρο Γρεβενών, 21 χιλιόμετρα από το σπίτι του 45χρονου που πήγαινε κάθε εβδομάδα για να πουλήσει την πραμάτεια του.

Όμως, η γυναίκα που έχει άλλη μια μικρότερη κόρη, δεν δίστασε να «παραχωρήσει» την 12χρονη στον εραστή της, με αντάλλαγμα χρήματα! Στην κατάθεσή της, η ανήλικη περιγράφει πώς ο φίλος της μητέρας της την κολάκευε διαρκώς, ώσπου κατάφερε να τη ρίξει στα δίχτυα του, πριν από δυο μήνες όπως λέει: «Μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι… Την πρώτη φορά μου άρεσε, την δεύτερη δεν ήθελα».

Η αρρωστημένη σχέση του 45χρονου με την 33 χρόνια μικρότερή του συμμαθήτρια της κόρης του, αποκαλύφθηκε χάρη στους γείτονές του στο χωριό οι οποίοι είχαν αντιληφθεί ότι η 43χρονη άφηνε την κόρη της στο σπίτι του και πήγαινε λίγη ώρα μετά να την παραλάβει. Έτσι, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Γρεβενών, οι άνδρες της οποίας είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση τον πλανόδιο οπωροπώλη από το Μάρτιο και την περασμένη Πέμπτη τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω στο σπίτι του στον Βατόλακκο γuμνό, μαζί με το 12χρονο κορίτσι.

Ο 45χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη κατ' εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης που έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια ενώ και η μητέρα κατηγορείται για συνέργεια. Οι... «αγαθές προθέσεις» του οπωροπώλη που έταξε μέχρι και γάμο στο κορίτσι και επικαλέστηκε ότι «συμφωνούν τόσο οι δυο οικογένειες όσο και η 12χρονη», δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή οι οποίοι έδειξαν και στους δυο τον δρόμο για το κελί της φυλακής! Και οι δυο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Κατά την προσαγωγή και την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια, αποδοκιμάστηκαν από το συγκεντρωμένο πλήθος.

O εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, Χάρης Χάιδος σχολίασε για την προφυλάκιση των πρωταγωνιστών της αποπλάνησης που έχει αναστατώσει τα Γρεβενά:

«Η υπόθεση θα κριθεί στο ακροατήριο του δικαστηρίου στο οποίο θα παραπεμφθούν και εκεί θα παρουσιαστούν τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και όχι όπως τα παρουσιάζουν τα αναληθή και ανακριβή δημοσιεύματα μέχρι τώρα. Η μικρή κοινωνία των Γρεβενών είναι σοκαρισμένη με το περιστατικό και όχι άδικα και αυτό δεν άφηνε περιθώρια σε ανακριτή και εισαγγελέα να αποφανθούν διαφορετικά από την προφυλάκισή τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξαφάνιση Λόρας: Ανήλικοι εντόπισαν τη 16χρονη στην Αθήνα

Ελλάδα 14.01.2026
Βρέθηκε στίγμα του wifi της στην Ομόνοια

Αυτό είναι το κτίριο της «σούπερ‑πρεσβείας» της Κίνας στο Λονδίνο – Αντιδράσεις από ειδικούς στην ασφάλεια

Κόσμος 14.01.2026
Από εδώ το Πεκίνο «θα μπορούσε να κατασκοπεύει ολόκληρη την Ευρώπη» λένε οι επικριτές του σχεδίου

Η στιγμή της έκρηξης drone στο ελληνόκτητο τάνκερ «Delta Harmony» στη Μαύρη Θάλασσα: Βίντεο στο Telegram

Κόσμος 14.01.2026
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Telegram φέρεται να αποτυπώνεται η στιγμή που μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκρήγνυται πάνω στο κατάστρωμα του «Delta Harmony»

Θλίψη στην ΕΡΤ: Πέθανε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μητσιώνης ‑ Με λυγμούς η ανακοίνωση από τη Δουβαρά

Ελλάδα 14.01.2026
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του Δημήτρη Μητσιώνη ούτε το αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας

Σκάνδαλο στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας – Τι κρύβει το πόρισμα για το FIR

Ελλάδα 14.01.2026
Τι αναφέρει το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που διερευνούσε τα αίτια

Συναγερμός στην Ελλάδα: Κύμα γρίπης απειλεί έως 2 εκατομμύρια πολίτες

Ελλάδα 14.01.2026
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον εμβολιασμό. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 2.700.000 πολίτες έχουν ήδη εμβολιαστεί, αριθμός σημαντικός αλλά όχι επαρκής

Καταργείται το ΣΔΟΕ – Η νέα υπηρεσία που έρχεται να «ταράξει τα νερά»

Ελλάδα 14.01.2026
Νέα εποχή στους ελέγχους: Τι αλλάζει με την κατάργηση του ΣΔΟΕ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 22χρονος έτρεχε με 167 χιλιόμετρα στη Μουδανιών

Ελλάδα 14.01.2026
Ρίσκαρε ζωές για την αδρεναλίνη – Το ανώτατο όριο στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τα 90 χιλιόμετρα

Σαρωτικές αλλαγές στις κληρονομιές ‑ Ποιοι ευνοούνται και ποιοι χάνουν

Ελλάδα 14.01.2026
Κληρονομιές χωρίς χρέη, συγκρούσεις και κατακερματισμό

Μεσολόγγι: Νεκρός 70χρονος οδηγός τρακτέρ ‑ Το όχημά του ανετράπη σε ρέμα

Ελλάδα 14.01.2026
Το αγροτικό μηχάνημα ανετράπη σε δύσβατο σημείο και τα διασωστικά συνεργεία επιχείρησαν για την ανάσυρση του οδηγού, ο οποίος εντοπίστηκε δίχως τις αισθήσεις του

Νέα κυβερνητική σύσκεψη με αγρότες σήμερα – Κάθοδο με τρακτέρ στην Αθήνα βάζει στο τραπέζι το μπλόκο της Νίκαιας

Ελλάδα 14.01.2026
Στο επίκεντρο της συνάντησης προβλήματα που έχουν ανακύψει από την υποχρεωτική εφαρμογή ρυθμίσεων, όπως τα ΑΤΑΚ και τα ΚΑΕΚ

Λόρα: Πριν από 2 χρόνια προσπάθησε να εξαφανιστεί από σχολική εκδρομή στην Ισπανία

Ελλάδα 14.01.2026
Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τη Λόρα, που αγνοείται για έκτη μέρα