E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ: Η μητέρα της 12χρονης στα Γρεβενά και ο 45χρονος είχαν σχέση

Αποδοκιμάστηκαν από κατοίκους της περιοχής

Δημοσίευση 4/12/2019 | 10:43

Σοκ: Η μητέρα της 12χρονης στα Γρεβενά και ο 45χρονος είχαν σχέση

Η πρωτοφανής υπόθεση με την αρρωστημένη σχέση της ανήλικης με τον πλανόδιο οπωροπώλη από το χωριό Βατόλακκο των Γρεβενών έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της μακεδονικής πόλης. Ωστόσο, εκείνο που τους άφησε άφωνους ήταν η αποκάλυψη ότι η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού είχε και εκείνη ερωtική σχέση με τον 45χρονο ο οποίος είναι πατέρας… συμμαθήτριας της 12χρονης!

Ο 45χρονος έχει από την εν διαστάσει σύζυγό του έναν 21χρονο γιο και μία 13χρονη κόρη, που πηγαίνει στην ίδια τάξη με το 12χρονο κορίτσι το οποίο κακοποιούσε συστηματικά με τις... ευλογίες της μητέρας του, με την οποία είχε κάνει δεσμό πριν από δύο χρόνια όταν η 43χρονη έχασε τον σύζυγό της από καρκίνο. Οι δυο τους συναντιόντουσαν στο σπίτι της, στην άκρη της κοινότητας Σύδενδρο Γρεβενών, 21 χιλιόμετρα από το σπίτι του 45χρονου που πήγαινε κάθε εβδομάδα για να πουλήσει την πραμάτεια του.

Όμως, η γυναίκα που έχει άλλη μια μικρότερη κόρη, δεν δίστασε να «παραχωρήσει» την 12χρονη στον εραστή της, με αντάλλαγμα χρήματα! Στην κατάθεσή της, η ανήλικη περιγράφει πώς ο φίλος της μητέρας της την κολάκευε διαρκώς, ώσπου κατάφερε να τη ρίξει στα δίχτυα του, πριν από δυο μήνες όπως λέει: «Μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι… Την πρώτη φορά μου άρεσε, την δεύτερη δεν ήθελα».

Η αρρωστημένη σχέση του 45χρονου με την 33 χρόνια μικρότερή του συμμαθήτρια της κόρης του, αποκαλύφθηκε χάρη στους γείτονές του στο χωριό οι οποίοι είχαν αντιληφθεί ότι η 43χρονη άφηνε την κόρη της στο σπίτι του και πήγαινε λίγη ώρα μετά να την παραλάβει. Έτσι, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Γρεβενών, οι άνδρες της οποίας είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση τον πλανόδιο οπωροπώλη από το Μάρτιο και την περασμένη Πέμπτη τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω στο σπίτι του στον Βατόλακκο γuμνό, μαζί με το 12χρονο κορίτσι.

Ο 45χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη κατ' εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης που έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια ενώ και η μητέρα κατηγορείται για συνέργεια. Οι... «αγαθές προθέσεις» του οπωροπώλη που έταξε μέχρι και γάμο στο κορίτσι και επικαλέστηκε ότι «συμφωνούν τόσο οι δυο οικογένειες όσο και η 12χρονη», δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή οι οποίοι έδειξαν και στους δυο τον δρόμο για το κελί της φυλακής! Και οι δυο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Κατά την προσαγωγή και την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια, αποδοκιμάστηκαν από το συγκεντρωμένο πλήθος.

O εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, Χάρης Χάιδος σχολίασε για την προφυλάκιση των πρωταγωνιστών της αποπλάνησης που έχει αναστατώσει τα Γρεβενά:

«Η υπόθεση θα κριθεί στο ακροατήριο του δικαστηρίου στο οποίο θα παραπεμφθούν και εκεί θα παρουσιαστούν τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και όχι όπως τα παρουσιάζουν τα αναληθή και ανακριβή δημοσιεύματα μέχρι τώρα. Η μικρή κοινωνία των Γρεβενών είναι σοκαρισμένη με το περιστατικό και όχι άδικα και αυτό δεν άφηνε περιθώρια σε ανακριτή και εισαγγελέα να αποφανθούν διαφορετικά από την προφυλάκισή τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουτράκι: Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή ότι τη θώπευσε – Τι λέει μετά το σάλο που προκάλεσε

Ελλάδα 24.11.2025
Νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη συμπεριφορά της 55χρονης δασκάλας στο Λουτράκι - Διατάχθηκε ΕΔΕ εις βάρος της και μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνες απομακρύνθηκε από το σχολείο

Ταυτοποιήθηκε 79χρονος που απείλησε διαδικτυακά πολιτικό πρόσωπο

Ελλάδα 24.11.2025
Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα

Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο: Ο δράστης «είχε κόψει την αναπνοή» στο θύμα

Ελλάδα 24.11.2025
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου

Προσωπικός Αριθμός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης έκδοσης ‑ Τι να κάνετε εάν δεν τον έχετε λάβει

Ελλάδα 24.11.2025
Σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, 9.311.529 πολίτες διαθέτουν πλέον προσωπικό αριθμό

Αυστραλία: Ακροδεξιά γερουσιαστής εμφανίστηκε με μπούρκα ζητώντας την απαγόρευσή της

Κόσμος 24.11.2025
«Αν δεν θέλουν να φοράω μπούρκα, ας την απαγορεύσουν», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας την ενδυμασία «καταπιεστική» και «κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

Τροχαία: Νέοι σαρωτικοί έλεγχοι για μεθυσμένους οδηγούς στην Αττική – 12 συλλήψεις και 387 παραβάσεις σε αλκοτέστ

Ελλάδα 24.11.2025
Η Τροχαία πραγματοποίησε συνολικά 22.800 ελέγχους το τελευταίο τετραήμερο και βεβαιώθηκαν 387 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Κασσελάκης: «Κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού» το βιβλίο Τσίπρα

Ελλάδα 24.11.2025
«Η Ιθάκη του Τσίπρα θα καταλήξει «Τιτανικός» για το πανάκριβο rebranding του», διαμηνύει ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο γιος του Μάνου Χατζιδάκι βάζει «φρένο» στην παγκόσμια περιοδεία των Μποφίλιου ‑ Χαρούλη

Ελλάδα 24.11.2025
Οι δύο ερμηνευτές έχουν προγραμματίσει παγκόσμια περιοδεία με έργα του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη σε 9 χώρες και 22 πόλεις

Αλιμος: Ανδρας επιτίθεται και παρενοχλεί γυναίκες – «Με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε» λέει ένα από τα θύματά του

Ελλάδα 24.11.2025
Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει επιτεθεί σε ακόμα δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου

Οργή από τους Ουκρανούς στρατιώτες στο μέτωπο για το ειρηνευτικό σχέδιο – «Απολύτως εξευτελιστικό»

Κόσμος 24.11.2025
Όσα υποστηρίζουν για τις εγγυήσεις ασφαλείας και την παραχώρηση εδαφών

Ρουμάνοι επιβάτες τρέχουν να προλάβουν την πτήση τους στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και συλλαμβάνονται

Κόσμος 24.11.2025
Οι δύο Ρουμάνοι έσπασαν το γυαλί συναγερμού έκτακτης ανάγκης και έτρεχαν στον διάδρομο του αεροδρομίου κάνοντας νόημα στον πιλότο να περιμένει

Ο Αδόλφος Χίτλερ της Ναμίμπια έτοιμος να επανεκλεγεί στις εκλογές της 26ης Νοεμβρίου

Κόσμος 24.11.2025
Ο πολιτικός Adolf Hitler Uunona εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2020 με μεγάλη διαφορά και ετοιμάζεται για νέα εκλογική επιτυχία