E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρίκαλα: Νεκρή 17χρονη, οι γιατροί της έλεγαν ότι έχει απλή ίωση

«Μου έλεγε "μαμά πονάω, διψάω, πεινάω"»

Δημοσίευση 3/12/2019 | 12:10

Τρίκαλα: Νεκρή 17χρονη, οι γιατροί της έλεγαν ότι έχει απλή ίωση

Πριν 9 μήνες μία 17χρονη έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο των Τρικάλων, μετά από ίωση, όπως είπαν οι γιατροί.

«Μαμά κοίτα, πρήζομαι. Όχι κορίτσι μου, δεν είναι τίποτα Βαγγελίτσα μου, θα περάσει, είναι από την ίωση». Ίωση μου λέγανε, ίωση έλεγα. Ποια είναι η τελευταία εικόνα που έχω; Όταν είχε πάει στην καρδιολογική μου έλεγε, "μαμά πονάω, διψάω, πεινάω". Αυτό θυμάμαι», αποκαλύπτει στο Star η μητέρα της 17χρονης.

Παρόλο που ο πυρετός της μαθήτριας είχε υποχωρήσει, οι τιμές των λευκών αιμοσφαιρίων παρέμεναν πολύ χαμηλές. Οι γιατροί, ωστόσο, ήταν καθησυχαστικοί προς τη μητέρα, λέγοντάς της ότι είναι απλά μία ίωση.

Με τη βοήθεια πραγματογνωμόνων ιατρών, έγινε αντιληπτό ότι για τρεις τέσσερις ημέρες δεν υπήρχε καμία εικόνα για τις κλινικές ενδείξεις της ασθενούς και για την πορεία της νόσου.

Μετά από επτά ημέρες νοσηλείας το κορίτσι απεβίωσε στο νοσοκομείο χωρίς να υπάρχει πλήρης εικόνα για τα αίτια του θανάτου της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

«Να προσέξουνε τους άλλους ανθρώπους»
«Πήγε πάρα πολύ αργά. Στην παθολογική δεν κάνανε τίποτα. Δεν είναι ότι θέλω να τιμωρηθούνε, απλώς θέλω να προσέξουνε και τα άλλα παιδιά και τους άλλους ανθρώπους» λέει η μητέρα της.

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, η 17χρονη παραπονέθηκε στη μητέρα της ότι πονάει η καρδιά της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην καρδιολογική κλινική, όπου οι γιατροί προσπάθησαν, αλλά η προσπάθειά τους απεδείχθη μάταια.

Το Star επικοινώνησε με το νοσοκομείο, προκειμένου να διατυπωθεί και η δική τους εκδοχή, ωστόσο δεν υπήρξε καμία απάντηση. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο δικηγόρος της οικογένειας αναμένεται να καταθέσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου προς το νοσοκομείο των Τρικάλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φρίκη στο Μενίδι: 14χρονη πήγε σε αστυνομικό τμήμα με νεκρό βρέφος σε σακούλα

Ελλάδα 28.11.2025
Τη χτύπησε άσχημα η μητέρα της και απέβαλε

«Είσαι ηλίθια;»: Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο

Κόσμος 28.11.2025
Αφορμή για τη νέα προσβολή του Αμερικανού προέδρου στάθηκε μία ερώτηση σχετικά με τους Αφγανούς στις ΗΠΑ

Συνελήφθη 55χρονος που έκανε παιδί με την κόρη του στη Ρόδο: Αποδείχτηκε μέσω DNA

Ελλάδα 28.11.2025
Η 31χρονη εξήγησε πως δεν αντιλήφθηκε αρχικά την πιθανότητα αιμομιξίας για το δεύτερο παιδί, καθώς εκείνη την περίοδο διατηρούσε σχέση με άλλον άνδρα

Γιατί η Αθήνα «πλημμύρισε» με 40 χιλιοστά βροχής

Καιρός 28.11.2025
Η ανάρτηση Κολυδά για το διπλό πέρασμα των καταιγίδων στην Αττική

Με… καρότσα μεταφέρουν τον κόσμο στο Μοσχάτο λόγω της πλημμύρας!

Ελλάδα 28.11.2025
Έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, ο όγκος του νερού είναι τόσο μεγάλος που η διέλευση των οχημάτων και των πεζών γίνεται με μεγάλη δυσκολία

Νέα φραστική επίθεση Τραμπ σε γυναίκα δημοσιογράφο: «Είσαι χαζή;»

Κόσμος 28.11.2025
Έσπευσε να τα... μαζέψει ο Λευκός Οίκος

Πειραιάς: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι ‑ Κολυμπώντας σώθηκε ο οδηγός

Ελλάδα 28.11.2025
Ο οδηγός είχε πάει στο λιμάνι του Πειραιά για να παραλάβει τη σύζυγό του

Black Friday 2025: Εκπτώσεις και στα αεροπορικά εισιτήρια – Τι πρέπει να γνωρίζεις για την καλύτερη ευκαιρία

Οικονομία 28.11.2025
Η Black Friday αποτελεί κάθε χρόνο μία από τις καλύτερες περιόδους για να εξοικονομήσεις χρήματα σε ταξίδια, και τα αεροπορικά εισιτήρια δεν αποτελούν εξαίρεση