E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συναγερμός στο Λονδίνο: Πυροβολισμοί στη London Bridge

Πληροφορίες για έναν νεκρό

Δημοσίευση 29/11/2019 | 16:26

Συναγερμός στο Λονδίνο: Πυροβολισμοί στη London Bridge

Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας - Αποκλεισμένη η περιοχή - Αναφορές στα social media για τραυματίες - Πληροφορίες για ένα νεκρό

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στη Γέφυρα του Λονδίνου έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς σε λεωφορείο. Όπως αναφέρουν χρήστες του Τwitter, στην περιοχή επικρατεί πανικός, ενώ η αστυνομία δίνει εντολή στον κόσμο να απομακρυνθεί από την περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΛονδίνο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί πυροβολούν τον δράστη 29/11/2019

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ακούστηκαν πυροβολισμοί, και έτσι αποφασίστηκε ο πλήρης αποκλεισμός της περιοχής και η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί ερευνούν και ένα λευκό βαν που βρέθηκε εκεί, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένας νεκρός.

Οπως μεταδίδει η «Mirror», επικαλούμενη μάρτυρες, ακούστηκαν περίπου 10 πυροβολισμοί. Ενας άλλος μάρτυρας υποστήριξε ότι άκουσε πέντε ή έξι πυροβολισμούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και «όλοι έτρεχαν ουρλιάζοντας για έναν άντρα με μαχαίρι».

«Είμαστε στα αρχικά στάδια της αντιμετώπισης ενός επεισοδίου στη Γέφυρα του Λονδίνου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία. Ένας εκπρόσωπος δήλωσε: «Φαίνεται πως κάποιος πυροβολήθηκε».

Σύμφωνα με το BBC, υπήρξαν δύο πυροβολισμοί. Φωτογραφία στο Twitter δείχνει ένα φορτηγό σταθμευμένο στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ο ανταποκριτής του BBC John McManus είπε στο BBC News ότι άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς στη γέφυρα του Λονδίνου. «Λίγα λεπτά πριν περπατούσα στη Γέφυρα του Λονδίνου στη νότια όχθη προς τη βόρεια. Φαίνεται ότι έγινε ένας καβγάς στην άλλη μεριά της γέφυρας με άντρες να επιτίθενται σε έναν άντρα».

Μάρτυρες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 πυροβολισμούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άλμα στα 6,05μ.

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Τουρκία: Αιματηρός καυγάς δύο οικογενειών στη Χατάι – 3 νεκροί και 25 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Η σύρραξη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της γιορτής Eid al-Fitr και κλιμακώθηκε γρήγορα σε μάχη με πέτρες, μαχαίρια και πυροβόλα όπλα.

Ναύαρχος Παυλόπουλος: «Η αποβατική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν είναι ήδη σε εξέλιξη»

Κόσμος Χτες
Ο επίτιμος αρχηγός Στόλου εκτιμά ότι οι Αμερικανοί διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού μέσω στρατηγικής παραπλάνησης, ενώ αποκλείει πρακτικά κάθε κίνδυνο για την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά: Ακριβότερο το πετρέλαιο κίνησης από την αμόλυβδη

Οικονομία Χτες
Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε την αντίστοιχη της αμόλυβδης

Ισραήλ για Νατάνζ: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς» – Πληροφορίες για αμερικανικές βόμβες bunker buster

Κόσμος Χτες
Αξιωματούχοι του IDF αρνήθηκαν οποιαδήποτε ισραηλινή εμπλοκή στην επίθεση κατά της πυρηνικής εγκατάστασης, ενώ ισραηλινό δίκτυο επικαλείται πηγές που «δείχνουν» τις ΗΠΑ.

Καταγγελία από Λόλα Νταϊφά: «Ο Τσαγκαράκης πουλούσε τα κλεμμένα μου κοσμήματα στην εκπομπή του»

Ελλάδα Χτες
Η έφοδος του ελληνικού FBI στην αποθήκη του στο Ελληνικό αποκάλυψε εκτεταμένο κύκλωμα πλαστογράφησης έργων τέχνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και υπάλληλος της γκαλερί του.

Χαλκιδική: Εξελίξεις με το διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα ‑ «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή»

Ελλάδα Χτες
Πατέρας αγνοούμενης ισχυρίζεται πως η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με την κόρη του

Τρεις εβδομάδες πολέμου με αντιφατικά μηνύματα από Τραμπ: «Δεν θέλω εκεχειρία» αλλά… μείωση επιχειρήσεων

Κόσμος Χτες
Μόνο το 7% των Αμερικανών υποστηρίζουν την πραγματοποίηση χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν

Μερομήνια 2026: Τι προβλέπουν για το Πάσχα ‑ Πώς θα σουβλίσουμε φέτος

Καιρός Χτες
Η ψυχρή και ασταθής εκκίνηση της άνοιξης δημιουργεί ερωτήματα

7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο στη Βέροια

Ελλάδα Χτες
Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας» για τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη