E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γηρυόνης: Ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής ‑ Ανεμοι ως 9 μποφόρ

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/11/2019 | 20:52

Γηρυόνης: Ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής ‑ Ανεμοι ως 9 μποφόρ

Νεφώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, αρχικά με βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, αναμένονται την Κυριακή. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες θα ενταθούν τοπικά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ενώ σημαντική επιδείνωση του καιρού θα υπάρξει από αργά το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά με ισχυρότατες βροχές και καταιγίδες.

Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει από το βράδυ για τα νοτιότερα τμήματα της χώρας. Πολύ θυελλώδεις άνεμοι θα επικρατήσουν από αργά το βράδυ στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 13 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 16, στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 10 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες στα 6 με 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σημαντική ενίσχυση αργά το βράδυ σε θυελλώδεις 8 μποφόρ και τη νύχτα τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8 με 9 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες από το απόγευμα. Τις νυχτερινές ωστόσο ώρες προς τη Δευτέρα, θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδευτούν από πολύ ενισχυμένους ανέμους και ενδεχομένως πρόσκαιρες χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και από αργά το βράδυ νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 12 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από αργά το απόγευμα και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απίστευτες στιγμές σε πτήση: Γέννησε 30 λεπτά πριν την προσγείωση – «Η μαμά ήταν ροκ σταρ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μαρτυρίες επιβατών κάνουν λόγο για μια «σουρεαλιστική» εμπειρία

«Χείμαρρος» η Ειρήνη Μουρτζούκου: Είχα σχέση με τη μαμά του Παναγιωτάκη, ήθελε να τον πουλήσει

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Ζητούσε να εργαστώ ακόμα και να εκπορνευτώ για να της πηγαίνω χρήματα»

38χρονη επιβάτης έπεσε από ύψος 15 μέτρων σε αεροδρόμιο και πέθανε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η γυναίκα έπεσε από ύψος περίπου 15 μέτρων

Ηράκλειο: Έπινε τσάμπα σε ξενοδοχείο και στο τέλος τους κατηγόρησε για κλοπή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μία υπόθεση που απασχόλησε τους αστυνομικούς του Ηρακλείου για γέλια και για κλάματα

Κυψέλη: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα σε σπίτι ‑ Χειροπέδες σε 3 άτομα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 20 ετών

Κέρκυρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα και γιο ‑ Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος και διασφαλίζουν την ομαλή κυκλοφορία στην περιοχή

Αίγυπτος: Τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού ‑ Μπήκε μέσα στο παντελόνι του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο άνδρας παρουσίασε έντονα συμπτώματα δηλητηρίασης και του έγινε ανάνηψη

Γυναίκα γέννησε δίδυμα με διαφορετικούς πατέρες ‑ Η σπάνια περίπτωση που κατέγραψαν επιστήμονες

E-Daily 2.TopNews Χτες
H γυναίκα ήθελε να επιβεβαιώσει την πατρότητα των δίδυμων παιδιών της, ωστόσο ανακάλυψε πως τα παιδιά είχαν δύο διαφορετικούς πατέρες

Κρήτη: Μυστήριο με τα μηνύματα του αγνώστου «Γιώργου» στον πρώην σύντροφο της Ελευθερίας Γιακουμάκη

Ελλάδα Χτες
Στο επίκεντρο της έρευνας έχουν μπει μηνύματα που φέρεται να εστάλησαν στον 40χρονο από άγνωστο άνδρα με το όνομα «Γιώργος»

Καιρός Πρωτομαγιάς: «Θα κοιμηθούμε με άνοιξη, θα ξυπνήσουμε με χειμώνα» ‑ Η πρόγνωση Καλλιάνου

Καιρός Χτες
Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο «θα παραμείνει ο άστατος καιρός και το Σαββατοκύριακο»

Φρίκη στη Χίο: Οικιακή βοηθός χτυπούσε στο κεφάλι και τράβαγε από τα μαλλιά 98χρονο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 98χρονος κύριος Παναγιώτης έφυγε πριν μερικές μέρες από τη ζωή, αλλά οι τελευταίες του ημέρες ήταν μαρτυρικές στα χέρια της 70χρονης οικιακής βοηθού με καταγωγή από τη Ρουμανία