E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρει η περιγραφή δράστη για τη δολοφονία της συζύγου

Την τεμάχισε και την πέρασε από μηχανή κιμά

Δημοσίευση 22/11/2019 | 15:11

Σοκάρει η περιγραφή δράστη για τη δολοφονία της συζύγου

Η δίκη για τη δολοφονία της Τζεμιλέ Ερτούρκογλου, πέρσι στις 28 Νοεμβρίου, η οποία βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, ξεκίνησε στη Μερσίνα σήμερα. Το δικαστήριο «πάγωσε» όταν ο ύποπτος δήλωσε πως μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, την τεμάχισε και την πέρασε από μηχανή κιμά.

Με απόλυτη ψυχραιμία ανέφερε στο δικαστήριο όλες τις λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του τον απάτησε, στη συνέχεια την κάλεσε στο σπίτι με την ευκαιρία της επετείου του γάμου τους για να της δώσει δώρο, της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι, την τεμάχισε και την έριξε σε μηχανή του κιμά. Ένα μέρος του πτώματος το έριξε στα σκουπίδια και άλλο το έθαψε στο κοιμητήριο της πόλης, όπως είπε.

Ο δικαστής δήλωσε πως και εκείνος ενοχλήθηκε από αυτά που άκουσε, ενώ η αδελφή του θύματος είπε πως ζητά να επιβληθεί η πιο βαριά ποινή στον δράστη.

Φίλη της Τζεμιλέ κατέθεσε ότι η άτυχη γυναίκα ήθελε να χωρίσει επειδή ο σύζυγός της ασκούσε βία εναντίον της, αλλά και λόγω χρεών. Στη δίκη συμμετείχαν 40 γυναίκες δικηγόροι, εκπροσωπώντας δικηγορικά γραφεία που στηρίζουν τα δικαιώματα γυναικών.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία κράτησε τέσσερις ώρες και θα συνεχιστεί στις 4 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οργή στην Ιταλία με το ριψοκίνδυνο άλμα Αμερικανού influencer ‑ «Η λίμνη Κόμο δεν είναι λούνα παρκ»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Δημόσια έκκληση από τους κατοίκους του Νέσσο για τον «επικίνδυνο τουρισμό» που προωθούν διάφοροι influencers - «Σεβαστείτε τα μέρη, σεβαστείτε όσους ζουν εκεί»

Δεν ήταν φάουλ, λέει ο Τραμπ για την κόκκινη στον Μπαλογκάν και... τα ρίχνει στον διαιτητή

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
«Ήταν δύο παίκτες που έτρεχαν με πλήρη ταχύτητα και απλώς συγκρούστηκαν» - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας ότι η φάση δεν δικαιολογούσε την κόκκινη κάρτα

Οδηγός ταξί κατέβασε τους πελάτες και έφυγε με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ για να μην δουν τις πινακίδες του, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Οι νεαροί που έκαναν την καταγγελία έχουν καταγράψει στο κινητό τους τηλέφωνο όλον τον διάλογο με τον επαγγελματία - Αναμένεται ανακοίνωση από το ΣΑΤΑ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γαλλίας Μπερνάρ Αρνό καλείται να πληρώσει 22,5 εκατ. ευρώ σε φόρους

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του ομίλου πολυτελών προϊόντων LVMH, θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης

Αφαίρεση βαθμών σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
«Καμπάνα» 7 αγωνιστικών σε Τζόουνς και 2 σε Ναν

Ποιο τουρκικό δημοσίευμα «αποκαλύπτει» υπόγεια οχυρά στα νησιά του Αιγαίου και τι ισχυρίζεται

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η τουρκική εφημερίδα Sözcü επιχειρεί να παρουσιάσει τη νόμιμη θωράκιση των ελληνικών νησιών ως «σκοτεινή επιχείρηση» με υπόγεια οπλοστάσια.

ΕΚΠΟΙΖΩ: «Παράνομη η επιβολή μηνιαίας χρέωσης 0,80 ευρώ στους καταθετικούς και της Alpha Bank» – Τι απαντά η τράπεζα

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Σύμφωνα με την Alpha Bank «η απόφαση δεν επηρεάζει την ισχύ των συμβατικών σχέσεων των πελατών που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν το myAlpha Benefit Base, ούτε αμφισβητεί τη δυνατότητα παροχής του συγκεκριμένου πακέτου υπηρεσιών»

Νετανιάχου κατά F‑35 στην Τουρκία: Τι είπε για την ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι η ενίσχυση της τουρκικής αεροπορίας με αμερικανικά μαχητικά θα απειλήσει τη στρατηγική ισορροπία στην περιοχή.

Τουρκία: 5,1 εκατομμύρια συνταξιούχοι δεν φτάνουν ούτε στο όριο της πείνας

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Σύμφωνα με επίσημα κυβερνητικά στοιχεία, 5,1 εκατομμύρια συνταξιούχοι στην Τουρκία λαμβάνουν κατώτατη παροχή που υπολείπεται δραματικά από το επίσημο όριο της πείνας.

H Ελληνίδα επιστήμονας που αμφισβητεί ό,τι ξέραμε για την εξέλιξη του ανθρώπινου κρανίου

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Νέα μελέτη με επικεφαλής την παλαιοανθρωπολόγο Κατερίνα Χαρβάτη αναθεωρεί την επικρατέστερη θεωρία για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και τη μείωση του προσώπου στο γένος Homo.