E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάρισα: Φυλακίστηκε 46χρονος κτηνοτρόφος που αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του

Ο 46χρονος πρώην δημοτικός σύμβουλος από χωριό της Καρδίτσας, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξης

Δημοσίευση 21/11/2019 | 11:47

Λάρισα: Φυλακίστηκε 46χρονος κτηνοτρόφος που αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του

Την πόρτα των φυλακών θα διαβεί σήμερα ένας 46χρονος κτηνοτρόφος, πρώην δημοτικός σύμβουλος από χωριό της Καρδίτσας, ο οποίος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, διότι αποδείχθηκε πως αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του.

Το οικογενειακό αυτό δρά­μα εκτυλίχθηκε σε μια περιοχή του γειτονικού νο­μού στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2012. Εκείνη την περίοδο η αδερφή του κτηνοτρόφου με την οικογένειά της βρισκόταν στο σπίτι, όπου έμενε ο αδερφός τns, ενώ σε κοντινή απόσταση διατηρούσε την κτηνοτροφική του μονάδα. Κάποια στιγμή ζήτησε να χου πάει κάποιος κάποια σκεύη που χρειαζόταν. Αυτή που το έκανε ήταν η 17χρονη τότε ανιψιά του.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, εκείνος της έδειχνε το μέρος και κατά τη διάρκεια τns «ξενάγησής» ζήτησε να καθίσει στα πόδια του, ενώ την άγγιζε και τη δάγκωνε σε διάφορα σημεία του σώματός τns. Η νεαρή αντέδρασε και πήγε να φύγει.

Ο θείος της, με το ένα χέρι την κρατούσε και το άλλο προσπαθούσε να τns βγάλει το παντελόνι. Τότε τον χτύπησε ακόμα και στα γεννητικά του όργανα για να ξεφύγει, ενώ το οξύμωρο είναι πως πήγε στο αυτοκίνητό του όπου και απαίτησε να την επιστρέψει στο σπίτι. Πράγμα που έγινε. Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Τόνισε πως είχε εξοργιστεί με την εμφάνισή τns στο χωριό, καθώς είχε ξυρίσει κατά έναν περίεργο τρόπο το κεφάλι τηs και δεν άρμοζε αυτό ειδικά σε μια εκ­δήλωση όπως ήταν η εκταφή του πατέρα του και παππού τns νεαρής. Μάλιστα για αυτόν τον λόγο ζήτησε αμέσως να φύγει από το σπίτι του. Ο ισχυρισμός του δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο έλαβε όπως φαίνεται πολύ σοβαρά υπόψη του το γεγονός πως λίγο διάστημα αργότερα η νεαρή κοπέλα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Στο πρώτο δικαστήριο (ΜΟΔ) ο κτηνοτρόφος είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια, όμως το δικαστήριο τότε έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και ως εκ τούτου απέφυγε τη φυλακή. Χθες, παρά το γεγονός ότι του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά οδηγήθηκε με ομόφωνη απόφαση στο Τμήμα Μεταγωγών των Δικαστηρίων τns Λάρισας, όπου και πέρασε το βράδυ, πριν πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπουργείο Παιδείας: Τα 8 νέα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία που θα λειτουργήσουν από το 2026‑2027

Ελλάδα 24.12.2025
Τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως συνδεδεμένα Γυμνάσια και Λύκεια σε τέσσερις περιφέρειες της χώρας

Τουρκία: Σενάρια δολιοφθοράς – Βάζουν στο κάδρο Ελλάδα και Ισραήλ για την πτώση του Falcon 50

Κόσμος 24.12.2025
H τουρκική πλευρά εξετάζει το ενδεχόμενο οργανωμένης επίθεσης πίσω από τη συντριβή του λιβυκού αεροσκάφους

Χριστούγεννα 2025: Τα δρομολόγια των ΜΜΜ στην Αθήνα

Ελλάδα 24.12.2025
Πώς θα κινηθούν μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ και λεωφορεία

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050

Tech + Science 24.12.2025
Υπάρχει υποκατάστατο;

Τραγωδία στη Βραζιλία: Κοριτσάκι 2 χρονών έπεσε σε λίμνη και το κατασπάραξαν τα πιράνχας

Κόσμος 24.12.2025
Στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό συμβάν δεν υπήρχαν προστατευτικά κιγκλιδώματα

«Τα λόγια τους είναι σαν ήχος από κούφιο ντενεκέ»: «Πυρά» Ερντογάν κατά Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Ελλάδα 24.12.2025
«Δεν παγιδευτήκαμε και δεν θα παγιδευτούμε. Δεν υποκύψαμε στις προκλήσεις και δεν θα υποκύψουμε»

Πάτρα: Παιδιά είπαν τα κάλαντα και πληρώθηκαν με IRIS

Ελλάδα 24.12.2025
Παρά τις καιρικές συνθήκες

Σοβαρά τραυματισμένη 14χρονη που βγήκε για να πει τα κάλαντα

Ελλάδα 24.12.2025
Όπως περιέγραψε η ίδια έπεσε από πατίνι που εντόπισε ενεργοποιημένο σε πεζοδρόμιο

Με «υπεργρίπη» το 50% των περιστατικών στο Παίδων ‑ Τα συμπτώματα και πώς το αντιμετωπίζουμε

Ελλάδα 24.12.2025
Η «υπεργρίπη» έχει υψηλότερη μεταδοτικότητα - Τι είπε παιδίατρος για το νέο στέλεχος

Πυκνό χιόνι στο Καϊμακτσαλάν: Ανοιξε το χιονοδρομικό κέντρο ‑ Το έστρωσε για τα καλά

Ελλάδα 24.12.2025
Το πυκνό χιόνι που έπεσε στο Καϊμακτσαλάν είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το χιονοδρομικό κέντρο - Χιόνια και στο Ανήλιο Μετσόβου

Ιερέας προτείνει… «κοινωνική κάθαρση» για τον Βινίσιους μετά την επίμαχη χειρονομία

Αθλητικά Νέα 24.12.2025
O Πατέρας Ανχελ, μιλώντας στο ραδιόφωνο στην εκπομπή «El Larguero», αναφέρθηκε στην επίμαχη χειρονομία του Βραζιλιάνου προς τον Αλόνσο και στην αντικατάστασή του