E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάρισα: Φυλακίστηκε 46χρονος κτηνοτρόφος που αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του

Ο 46χρονος πρώην δημοτικός σύμβουλος από χωριό της Καρδίτσας, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξης

Δημοσίευση 21/11/2019 | 11:47

Λάρισα: Φυλακίστηκε 46χρονος κτηνοτρόφος που αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του

Την πόρτα των φυλακών θα διαβεί σήμερα ένας 46χρονος κτηνοτρόφος, πρώην δημοτικός σύμβουλος από χωριό της Καρδίτσας, ο οποίος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, διότι αποδείχθηκε πως αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του.

Το οικογενειακό αυτό δρά­μα εκτυλίχθηκε σε μια περιοχή του γειτονικού νο­μού στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2012. Εκείνη την περίοδο η αδερφή του κτηνοτρόφου με την οικογένειά της βρισκόταν στο σπίτι, όπου έμενε ο αδερφός τns, ενώ σε κοντινή απόσταση διατηρούσε την κτηνοτροφική του μονάδα. Κάποια στιγμή ζήτησε να χου πάει κάποιος κάποια σκεύη που χρειαζόταν. Αυτή που το έκανε ήταν η 17χρονη τότε ανιψιά του.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, εκείνος της έδειχνε το μέρος και κατά τη διάρκεια τns «ξενάγησής» ζήτησε να καθίσει στα πόδια του, ενώ την άγγιζε και τη δάγκωνε σε διάφορα σημεία του σώματός τns. Η νεαρή αντέδρασε και πήγε να φύγει.

Ο θείος της, με το ένα χέρι την κρατούσε και το άλλο προσπαθούσε να τns βγάλει το παντελόνι. Τότε τον χτύπησε ακόμα και στα γεννητικά του όργανα για να ξεφύγει, ενώ το οξύμωρο είναι πως πήγε στο αυτοκίνητό του όπου και απαίτησε να την επιστρέψει στο σπίτι. Πράγμα που έγινε. Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Τόνισε πως είχε εξοργιστεί με την εμφάνισή τns στο χωριό, καθώς είχε ξυρίσει κατά έναν περίεργο τρόπο το κεφάλι τηs και δεν άρμοζε αυτό ειδικά σε μια εκ­δήλωση όπως ήταν η εκταφή του πατέρα του και παππού τns νεαρής. Μάλιστα για αυτόν τον λόγο ζήτησε αμέσως να φύγει από το σπίτι του. Ο ισχυρισμός του δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο έλαβε όπως φαίνεται πολύ σοβαρά υπόψη του το γεγονός πως λίγο διάστημα αργότερα η νεαρή κοπέλα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Στο πρώτο δικαστήριο (ΜΟΔ) ο κτηνοτρόφος είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια, όμως το δικαστήριο τότε έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και ως εκ τούτου απέφυγε τη φυλακή. Χθες, παρά το γεγονός ότι του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά οδηγήθηκε με ομόφωνη απόφαση στο Τμήμα Μεταγωγών των Δικαστηρίων τns Λάρισας, όπου και πέρασε το βράδυ, πριν πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρος: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Χάρη στην άμεση επέμβαση του Λιμενικού Σώματος αποφεύχθηκε μια ναυτική τραγωδία

Τσουνάμι συνταξιοδοτήσεων: Σπάει κάθε ρεκόρ το 2026

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Οι 4 λόγοι της μαζικής φυγής

Σε θάνατο καταδικάστηκε ο κούριερ που δολοφόνησε 7χρονη στο Τέξας

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
«Θα αντιμετωπίσεις την οργή του Θεού» του φώναξαν συγγενείς

Κρήτη: Συνελήφθη και η σύζυγος του 54χρονου για συνέργεια

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Καθόταν δίπλα του όταν εκείνος εκτέλεσε τον 20χρονο

Οργή στους αγρότες: Έλαβαν μαζικά ειδοποιητήρια για επιστροφή επιδοτήσεων

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Οι αιτιολογίες της ΑΑΔΕ και οι ενστάσεις των παραγωγών

Πέθανε ο παπά‑Τσάκαλος, ένας από τους πιο γνωστούς ιερείς στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα στο Καταφύλλι Αργιθέας Καρδίτσας

Δολοφονία στην Κρήτη: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης του 20χρονου στην Αμμουδάρα

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Ο 54χρονος δράστης έστησε ενέδρα στον 20χρονο, κλείνοντάς του το δρόμο με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια πυροβολώντας τον πισώπλατα

Meta: AI «φρουρός» ηλικίας σε Facebook και Instagram – Πώς εντοπίζονται ανήλικοι

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Διευκρινίζει ότι το εργαλείο δεν αποτελεί σύστημα αναγνώρισης προσώπου

Βίος και πολιτεία ο ντελιβεράς που πετούσε πέτρες στα βόρεια προάστια ‑ Τα «εφόδια» και το ιστορικό

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα διώκεται ο άνδρας πακιστανικής καταγωγής

Δολοφονία στο Ηράκλειο: Το μοιραίο τροχαίο και το χρονικό της εκδίκησης ‑ Οι χαροκαμένοι γονείς

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Το έγκλημα αυτό αποτελεί την τραγική κατάληξη ενός χρονικού που είχε ξεκινήσει με τον θάνατο του γιου του δράστη σε τροχαίο δυστύχημα το 2023

Ολυμπιακός – Μονακό 105‑82: Πρόκριση με περίπατο στο Final Four για 5η σερί χρονιά

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό Φενέρμπαχτσε ή Ζαλγκίρις