E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στην Ιθάκη: Νέα στοιχεία στο ερωtικό θρίλερ

«Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω»

Δημοσίευση 21/11/2019 | 08:21

Έγκλημα στην Ιθάκη: Νέα στοιχεία στο ερωtικό θρίλερ

Νέα στοιχεία για το ερωtικό θρίλερ στην Ιθάκη, τα οποία ενδεχομένως να προκαλέσουν ακόμη και την ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 40χρονου εραστή από τον 54χρονο σύζυγο, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη, δήλωσε ότι ο 40χρονος Βρετανός έζησε για αρκετές ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του από τον απατημένο σύζυγο και μάλιστα βρέθηκε με ένα μπουκάλι κονιάκ δίπλα του. Τόνισε, δε, πως περιμένει την ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν ο 40χρονος εραστής της 42χρονης γυναίκας, κατέληξε από τα χτυπήματα του 54χρονου ή από κάποια άλλη αιτία. Ο δε 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που του πήραν συνέντευξη.

Ο δικηγόρος του 54χρονου, Θάνος Αμπατζής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τονίζοντας: «Από ότι προκύπτει από τη δικογραφία έζησε για αρκετές ώρες. Μάλιστα βρέθηκε με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’ αυτό και θα πρέπει να μας πει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 54χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του, γνώριζε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό και δεν είχε αντιδράσει στο διαφαινόμενο διαζύγιο. Αντέδρασε, ωστόσο, όταν ο Βρετανός εραστής απείλησε να πάρει στην Αγγλία και την 8χρονη κόρη του ζευγαριού, μαζί με τη 42χρονη Νοτιοαφρικανή.

«Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες», δήλωσε ο 54χρονος σύζυγος.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα 02.01.2026
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα 02.01.2026
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα 02.01.2026
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος 02.01.2026
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν

Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του στα Γιάννενα και συνελήφθη

Ελλάδα 02.01.2026
Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα και τον ανήλικο

Διεγράφησαν από τα πανεπιστήμια 308.605 μη ενεργοί φοιτητές με την είσοδο της νέας χρονιάς

Ελλάδα 02.01.2026
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκκαθάρισης των φοιτητικών καταλόγων

15χρονη Ελληνίδα αγνοείται μετά την τραγωδία στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Ελλάδα 02.01.2026
Οι συγγενείς της ζητούν από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την τύχη της να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές

Κραν Μοντάνα: Τα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία ‑ Αυτή είναι η σερβιτόρα που έκαψε το μοιραίο κλαμπ

Κόσμος 02.01.2026
Οι επιζώντες περιέγραψαν σκηνές φρίκης μέσα στο κλαμπ