E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Περιστατικό λιποθυμίας μαθητή από αλκοόλ σε Λύκειο

Χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/11/2019 | 22:01

Βόλος: Περιστατικό λιποθυμίας μαθητή από αλκοόλ σε Λύκειο

Νέο περιστατικό λιποθυμίας μαθητή, αυτή τη φορά από χρήση αλκοόλ σε Λύκειο του Βόλου. Για τον μαθητή κλήθηκε ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες ιατρικές βοήθειες, πήρε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στον χώρο σχολικού γυμναστηρίου, που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει μαθητικό πάρτι, όπως ζήτησε το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του Λυκείου από τη διεύθυνση του σχολείου. Στόχος ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή των μαθητών της γ’ τάξης του Λυκείου και να ενισχυθεί οικονομικά ο νεαρός Γιάγκος που έπασχε από καρκίνο (ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να γίνει η εκδήλωση).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας του παιδιού ήταν καθηγητής στο συγκεκριμένο σχολείο, το οποίο από την πρώτη στιγμή ευαισθητοποιήθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Η διεύθυνση του σχολείου άναψε πράσινο φως για τη διοργάνωση του βραδινού πάρτι στο σχολικό γυμναστήριο, έθεσε όμως όρους, απαγορευόταν το αλκοόλ και επιβαλλόταν η παρουσία καθηγητών και γονέων.

Παρά την περιφρούρηση της εκδήλωσης από καθηγητές, αλλά και ορισμένους γονείς, στο πάρτι δεν συμμετείχαν μόνο μαθητές του σχολείου και του όμορου Γυμνασίου, αλλά και εξωσχολικοί.

Μάλιστα παρά τη ρητή απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ, κάποιοι μαθητές φαίνεται να το έφεραν μαζί τους. Τα μεσάνυκτα κι ενώ το πάρτι ήταν σε εξέλιξη στο σχολικό γυμναστήριο, μαθητής λιποθύμησε μετά από χρήση αλκοόλ.

Το συμβάν σήμανε συναγερμό. Κλήθηκε και επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του παιδιού στο Νοσοκομείο, που μετά τις φροντίδες των γιατρών πήρε άμεσα εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.

Χθες, το 15μελές κλήθηκε από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος απηύθυνε συστάσεις στους μαθητές και συζήτησαν το πρόβλημα που προκλήθηκε, προκειμένου να μην επαναληφθεί.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μητσοτάκης: Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στοχοποιήθηκαν και διασύρθηκαν χωρίς να έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του έθεσε στο επίκεντρο παρεμβάσεις σε υποδομές, υγεία, ασφάλιση και οικονομία

Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση της Ρωσίας από την αρχή του πολέμου: Πάνω από 40 πύραυλοι και 120 drones κατά της Ουκρανίας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Σφοδρό σφυροκόπημα με στόχο κυρίως την ουκρανική πρωτεύουσα, τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες - Το Κίεβο ζητά «συντριπτική πίεση» στη Μόσχα

Τι συμβαίνει με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ‑ τα στοιχεία που προκαλούν ανησυχία

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Πάνω από 125.000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί από το 2019, με τον κλάδο να αντιμετωπίζει την πιο βαθιά αναδιάρθρωση των τελευταίων δεκαετιών.

Τραγωδία στα Χανιά: Ασθενοφόρο ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στη λεωφόρο Μουρνιών

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο ασθενής που μεταφερόταν κατέληξε από ανακοπή, ενώ οι δύο διασώστες νοσηλεύονται με τραυματισμούς - η οδηγός του ΙΧ είναι νοσηλεύτρια που επέστρεφε από νυχτερινή βάρδια.

Θεσσαλονίκη: 66χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον εαυτό του για βιασμό

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο άνδρας ομολόγησε ότι βίασε την 60χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της και συνελήφθη επί τόπου.

Ιράν εναντίον ΗΠΑ: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην αμερικανική βάση στην Ιορδανία

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η CENTCOM επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτικών από ιρανική πυραυλική επίθεση, ενώ οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέα αεροπορικά πλήγματα εναντίον του Ιράν.

Καύσωνας 4 ημερών: Ποιες περιοχές θα «καούν» με 43 βαθμούς και πότε έρχεται η ανάσα δροσιάς

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η κορύφωση της ζέστης αναμένεται Δευτέρα και Τρίτη, με τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα να «χτυπούν» κόκκινο, ενώ από την Πέμπτη το θερμόμετρο θα πέσει κατά 8–10 βαθμούς.

Ευρωπαϊκό Κ18: Η 17χρονη που έφερε την Ελλάδα στην κορυφή και δάκρυσε στον Εθνικό Ύμνο

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η Ελένη Ιακωβάκη κατέκτησε το χρυσό στα 400μ. εμποδίων με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 52.38 και συγκίνησε στην απονομή.

Μαμντάνι εναντίον Νετανιάχου: «Είναι εγκληματίας πολέμου, η θέση του είναι στη Χάγη ‑ πρέπει να συλληφθεί»

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης δηλώνει ότι εξετάζει τη νομική δυνατότητα σύλληψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού τον Σεπτέμβριο, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Ισραηλινού πρέσβη στον ΟΗΕ.

Γαλλία ‑ Αγγλία: Ο μικρός τελικός που έγραψε ιστορία με δέκα γκολ

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η Αγγλία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας 6-4 της Γαλλίας σε έναν αγώνα με τεράστιες ανατροπές, χατ τρικ Σάκα και δέκα γκολ Μπαπέ στο τουρνουά.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.