E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνη: Ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της

Τροχαίο ή αυτοκτονία;

Δημοσίευση 18/11/2019 | 10:12

Κατερίνη: Ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της

Απαντήσεις σε πολλαπλά ερωτήματα περιμένει ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης από την Κατερίνη, οι οποίες εντοπίστηκαν νεκρές σε χαράδρα με το ΙΧ τους.

Τα ίχνη μητέρας και κόρης είχαν χαθεί από τις 8 Νοεμβρίου, ωστόσο εννέα ημέρες μετά οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο. Η 17χρονη και η μητέρα της βρέθηκαν νεκρές, με το ΙΧ που επέβαιναν να εντοπίζεται σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης-Ελασσόνας.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια». Σημειώνεται ότι η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και κυκλοφορούσε υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα.

Τροχαίο ή αυτοκτονία;

Την ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Οπως έγινε γνωστό, την ημέρα της εξαφάνισης η 17χρονη είχε τα γενέθλιά της και όπως είχε δηλώσει η γιαγιά της είχαν προηγηθεί οι ετοιμασίες προκειμένου να τα γιορτάσει. Συνεπώς, τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μιλώντας προ ημερών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η γιαγιά της 17χρονης περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν τις τελευταίες ημέρες. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω», φέρεται να είπε η 45χρονη. Σημειώνεται ότι το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η 45χρονη ήταν ένα τηλεφώνημα προς τον σύζυγό της. «Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της 17χρονης.

Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της. Οι έρευνες το επόμενο διάστημα αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του θανάτου της 17χρονης και της μητέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μη ασφαλείς φορτιστές και παιδικά παιχνίδια με χημικά πουλάει η Temu: Τεράστιο πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Πολλά από τα προϊόντα αποτυγχάνουν στους ελέγχους ασφαλείας

Πρόστιμο 200 εκατομμυρίων ευρώ στην κινεζική Temu για παράνομα προϊόντα επέβαλε η Κομισιόν

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Πρόστιμο 200 εκατομμυρίων ευρώ στη γιγάντια κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Temu επειδή προσφέρει στην πλατφόρμα της παράνομα προϊόντα επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση

Επιστροφή εισφορών ύψους 433.000 ευρώ σε επαγγελματίες ‑ Ποιοι θα πάρουν χρήματα πίσω

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Στην 9η διαδοχική καταβολή επιστροφών αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών σε έμμισθους δικηγόρους, μισθωτούς μηχανικούς και υγειονομικούς προχωρά η Διοίκηση του e-Ε.Φ.Κ.Α.

YouTube: Η νέα καινοτομία που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Το YouTube επιδιώκει να διευκολύνει τους χρήστες να ξεχωρίζουν αν ένα βίντεο έχει δημιουργηθεί με τη χρήση εργαλείων παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης (generative AI)

Ελβετία: Ανδρας επιτέθηκε σε περαστικούς σε σιδηροδρομικό σταθμό – Φώναζε «Αλλάχου Ακμπαρ»

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Σύμφωνα με την εφημερίδα 20 Minuten, την ώρα της επίθεσης ομάδα μαθητών περνούσε από τον σταθμό

Κωνσταντινούπολη: Ταύρος έσπασε βιτρίνα και μπήκε σε κομμωτήριο

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Βίντεο κατέγραψε τις στιγμές αναστάτωσης μέσα στην επιχείρηση

Ο Τραμπ κατέθεσε εκ νέου αγωγή δυσφήμισης ύψους 10 δισ. δολ. κατά της WSJ για την υπόθεση Επστάιν

Κόσμος 28.05.2026
Προηγούμενη εκδοχή της προσφυγής είχε απορριφθεί από δικαστήριο λόγω νομικών κενών και ελλείψεων

Γιώργος Μυλωνάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Βελτιώθηκε η υγεία του

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Τι λένε οι τελευταίες εκτιμήσεις

Αδωνις Γεωργιάδης: Μόνο σε κώμα δεν θα πάω στο δικαστήριο για τη μήνυση Ανδρουλάκη

Πολιτική 28.05.2026
«Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι το όνομα ΕΛΑΣ περνάει από τον Αρειο Πάγο» σημείωσε για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

Ανατροπή με τον Κώστα Παπαδόπουλο: Είχε προσφέρει δουλειά στον 14χρονο διαρρήκτη που τον κατηγορεί

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Οι απειλές από τον καταυλισμό, η άρνηση του γνωστού ζαχαροπλάστη και το παρασκήνιο που «καίει»!