E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνη: Ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της

Τροχαίο ή αυτοκτονία;

Δημοσίευση 18/11/2019 | 10:12

Κατερίνη: Ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της

Απαντήσεις σε πολλαπλά ερωτήματα περιμένει ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης από την Κατερίνη, οι οποίες εντοπίστηκαν νεκρές σε χαράδρα με το ΙΧ τους.

Τα ίχνη μητέρας και κόρης είχαν χαθεί από τις 8 Νοεμβρίου, ωστόσο εννέα ημέρες μετά οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο. Η 17χρονη και η μητέρα της βρέθηκαν νεκρές, με το ΙΧ που επέβαιναν να εντοπίζεται σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης-Ελασσόνας.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια». Σημειώνεται ότι η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και κυκλοφορούσε υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα.

Τροχαίο ή αυτοκτονία;

Την ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Οπως έγινε γνωστό, την ημέρα της εξαφάνισης η 17χρονη είχε τα γενέθλιά της και όπως είχε δηλώσει η γιαγιά της είχαν προηγηθεί οι ετοιμασίες προκειμένου να τα γιορτάσει. Συνεπώς, τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μιλώντας προ ημερών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η γιαγιά της 17χρονης περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν τις τελευταίες ημέρες. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω», φέρεται να είπε η 45χρονη. Σημειώνεται ότι το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η 45χρονη ήταν ένα τηλεφώνημα προς τον σύζυγό της. «Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της 17χρονης.

Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της. Οι έρευνες το επόμενο διάστημα αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του θανάτου της 17χρονης και της μητέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Σμαραγδής: Τιμήθηκε στη Νέα Υόρκη όπου έκανε παγκόσμια πρεμιέρα η ταινία του, «Καποδίστριας»

Ελλάδα 05.12.2025
Στο Museum of the Moving Image στην Αστόρια έγινε η πρώτη παγκόσμια προβολή της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή, «Καποδίστριας»

Κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα επέπλεαν σε δρόμους στον Αλιμο, απίστευτο βίντεο

Ελλάδα 05.12.2025
Bίντεο που αναρτήθηκαν στα social media ανέδειξαν το μέγεθος των προβλημάτων

Κακοκαιρία Byron: Έγκυος εγκλωβίστηκε σε πλημμυρισμένο σπίτι στη Νέα Πέραμο

Ελλάδα 05.12.2025
Εγκλωβισμένοι οι κάτοικοι στη Νέα Πέραμο από το νερό

Kακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Καιρός 05.12.2025
Διαδοχικά κύματα ισχυρών καταιγίδων εξακολουθούν να προκαλούν σημαντικά προβλήματα

Ξανά στο προσκήνιο ο θάνατος της «Ανθρώπινης Barbie»: Η οικογένεια μιλά για δολοφονία μετά την ιατροδικαστική εξέταση

Κόσμος 05.12.2025
Οι γονείς της influencer από το Βραζιλία και το Γραφείο του Εισαγγελέα υποστηρίζουν ότι τα στοιχεία δείχνουν ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Ανεστάλη η απεργία των ταξί λόγω της κακοκαιρίας Byron ‑ Κανονικά στους δρόμους

Ελλάδα 05.12.2025
Αποφασισμένο να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις το ΣΑΤΑ, τι λέει σε ανακοίνωσή του

Μαρουσάκης: Πού στρέφεται τώρα η κακοκαιρία Byron

Καιρός 05.12.2025
Δύσκολη μέρα με καταιγίδες και κίνδυνο για νέες πλημμύρες

Διαγραφές φοιτητών: Απεργία‑αποχή κήρυξαν οι υπάλληλοι των ΑΕΙ ‑ «Δεν είναι η δουλειά μας να διαγράφουμε τα παιδιά»

Ελλάδα 05.12.2025
Σοβαρή αναστάτωση έρχεται στα δημόσια πανεπιστήμια λόγω της διαγραφής φοιτητών

Συγκλονίζει ο επιβάτης που έσωσε 25 ζωές στο τροχαίο με το λεωφορείο

Ελλάδα 05.12.2025
Και ο πατέρας του οδηγού είχε πεθάνει πάνω στο τιμόνι

Βραβευμένη καθηγήτρια Καλλιτεχνικών έκανε σeξ με μαθητή της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου

Κόσμος 05.12.2025
Σύμφωνα με τη δικογραφία η εκπαιδευτικός έκανε «πολλές φορές» σeξ με τον μαθητή στο πίσω κάθισμα του τζιπ της

Γολγοθάς για 400 επιβάτες το ταξίδι με το Intercity: Ακίνητο το τρένο για 3 ώρες λόγω βλάβης

Ελλάδα 05.12.2025
Η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι διερευνά τα αίτια της βλάβης