E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνη: Ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της

Τροχαίο ή αυτοκτονία;

Δημοσίευση 18/11/2019 | 10:12

Κατερίνη: Ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της

Απαντήσεις σε πολλαπλά ερωτήματα περιμένει ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης από την Κατερίνη, οι οποίες εντοπίστηκαν νεκρές σε χαράδρα με το ΙΧ τους.

Τα ίχνη μητέρας και κόρης είχαν χαθεί από τις 8 Νοεμβρίου, ωστόσο εννέα ημέρες μετά οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο. Η 17χρονη και η μητέρα της βρέθηκαν νεκρές, με το ΙΧ που επέβαιναν να εντοπίζεται σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης-Ελασσόνας.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια». Σημειώνεται ότι η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και κυκλοφορούσε υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα.

Τροχαίο ή αυτοκτονία;

Την ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Οπως έγινε γνωστό, την ημέρα της εξαφάνισης η 17χρονη είχε τα γενέθλιά της και όπως είχε δηλώσει η γιαγιά της είχαν προηγηθεί οι ετοιμασίες προκειμένου να τα γιορτάσει. Συνεπώς, τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μιλώντας προ ημερών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η γιαγιά της 17χρονης περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν τις τελευταίες ημέρες. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω», φέρεται να είπε η 45χρονη. Σημειώνεται ότι το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η 45χρονη ήταν ένα τηλεφώνημα προς τον σύζυγό της. «Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της 17χρονης.

Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της. Οι έρευνες το επόμενο διάστημα αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του θανάτου της 17χρονης και της μητέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρω Κοντού: Τα νεότερα για την υγεία της

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Η ηθοποιός συμπληρώνει δύο εβδομάδες νοσηλείας

Πτώμα εντοπίστηκε σε φεγγίτη εμπορικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου

Καιρός: Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ημέρες εφιστά ο Μαρουσάκης ‑ Έρχεται κύμα καταιγίδων

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Περιορισμένη αστάθεια σήμερα με έντονη έξαρση προς το τέλος της εβδομάδας

«Κρατούσε τη γυναίκα από το λαιμό, εκείνη έκανε νόημα για βοήθεια»: Πώς ο αστυνομικός πυροβόλησε τη σύζυγό του στη Λεμεσό

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
«Φύγε, θα σε πυροβολήσω» είπε ο δράστης στον άνδρα που προσπάθησε να παρέμβει

Ντέιβι Τσέις: To AIDS ήταν η αιτία θανάτου της «Σαμάρα» του The Ring

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται επίσης ως σημαντικός επιβαρυντικός παράγοντας η χρόνια χρήση πολλαπλών ναρκωτικών ουσιών

Αθώος ο πρώην αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής για την υπόθεση κοκαΐνης

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ο πρώην αστυνομικός και γνωστός TikToker είχε αρνηθεί κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή ότι είχε σχέση με την κατασχεθείσα ποσότητα ναρκωτικών

Ανατροπή στον τουρισμό: Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκετε περισσότερες προσφορές για διακοπές φέτος

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Πιέσεις στις τιμές το καλοκαίρι, αισιοδοξία για το φθινόπωρο - Η Μύκονος δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η Σαντορίνη συνεχίζει να πιέζεται

Εκπνέει η προθεσμία για τα ασανσέρ – Πώς θα γλιτώσετε το πρόστιμο των 1000€

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Αντίστροφη μέτρηση για χιλιάδες ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων. Στις 30 Ιουνίου 2026, εκπνέει η τελική προθεσμία του Υπουργείου Ανάπτυξης για το Ψηφιακό Μητρώο Ανελκυστήρων. Δείτε τις κυρώσεις.

Μαρόκο ‑ Ολλανδία 3‑2 πεν. (1‑1 κ.δ., παρ.): Πρόκριση στους «16» για τα «Λιοντάρια» του Ελ Καμπί

Αθλητικά Νέα 30.06.2026
Ο Μπόνο ήρωας στα πέναλτι - οι Αφρικανοί πέρασαν στον επόμενο γύρο

Παραγουάη ‑ Γερμανία 4‑3 πεν. (1‑1 κ.α., παρ.): Νοκ‑άουτ τα Πάντσερ στην πρώτη έκπληξη των νοκ‑άουτ!

Αθλητικά Νέα 30.06.2026
Η Αλμπιρόχα αποκλείει τη Γερμανία στα πέναλτι και κλείνει θέση στους «16» για πρώτη φορά από το 2010

Οι σοκαριστικές μαρτυρίες ομήρων που επέζησαν από τη Χαμάς στα τούνελ της Γάζας

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για κλουβιά, βιασμούς και βασανιστήρια με σιδηρολοστούς που λυγίζουν την ανθρώπινη λογική

Λευκάδα: Βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι γυναίκας

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Η 52χρονη βρισκόταν στους καταρράκτες Νυδριού στη Λευκάδα