E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορδελιό: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 14χρονης ‑ Την πρόδωσαν οι αντιφάσεις

Οι αστυνομικοί άρχισαν ψύχραιμα να συμπληρώνουν το παζλ της υπόθεσης...

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/11/2019 | 17:22

Κορδελιό: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 14χρονης ‑ Την πρόδωσαν οι αντιφάσεις

Ψευδής αποδείχθηκε τελικά η καταγγελία 14χρονης από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η οποία ισχυρίστηκε ότι το βράδυ της Παρασκευής (15/11) έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άντρα. Η Αστυνομία εκτιμά ότι το νεαρό κορίτσι επινόησε την ιστορία του βιασμού για να δικαιολογήσει στους γονείς της την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η 14χρονη, εξιστορώντας το γεγονός του υποτιθέμενου βιασμού, υπέπεσε σε αντιφάσεις. Οι αστυνομικοί που μίλησαν με την 14χρονη κατάλαβαν εξαρχής ότι το συμβάν του βιασμού ήταν κατασκεύασμα της φαντασίας της.

Μια από τις αντιφάσεις της κατάθεσης της ανήλικης ήταν ότι αρχικώς ανέφερε πως δέχτηκε την επίθεση σε υπό ανέγερση κτίριο, ενώ στη συνέχεια δήλωνε πως όλα έγιναν στην είσοδο του σπιτιού της.

Αμέσως μετά την καταγγελία η 14χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική. Υποβλήθηκε σε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις.

«Εξετάστηκε από τους παιδιάτρους του νοσοκομείου. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Δεν χρειάστηκε να κληθεί ιατροδικαστής. Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και σήμερα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής (15-11-2019). Η 14χρονη από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι ο υποτιθέμενος δράστης, ένας εύσωμος νεαρός όπως είπε, τον οποίο δεν γνώριζε, την πλησίασε και κάλυψε το στόμα και τη μύτη της με βαμβάκι. Εκείνη ζαλίστηκε.

Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της βρισκόταν σε ένα υπό ανέγερση κτίριο περικυκλωμένη από ομάδα νεαρών. Ξεκίνησε να περπατά για να φύγει από εκεί. Δεν την εμπόδισε κανείς.

Τη στιγμή που περνούσε έξω από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού, επί της οδού Μακεδονομάχων, έπεσε κάτω. Κάποιοι μαθητές που την είδαν, έτρεξαν να την βοηθήσουν. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ και πρόσφεραν στο κορίτσι καφέ, επειδή θεώρησαν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Τότε την άκουσαν να λέει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.

Μερτς: «Αν ο Πούτιν κατακτούσε την Ουκρανία, θα έβαζε στο στόχαστρο την ΕΕ»

Κόσμος Χτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς έκανε λόγο για «πραγματική τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας».

Θεσσαλονίκη: Δίχρονο παιδί περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους – Συνελήφθη ο θείος που το άφησε μόνο

Ελλάδα Χτες
Στη Θεσσαλονίκη, περαστικοί βρήκαν ένα ανήλικο παιδί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, προκαλώντας σοκ με το αδιανόητο περιστατικό

Η τεταμένη στιγμή ανάμεσα στον Τζέικομπ Ελόρντι και φωτογράφο: Μου το κάνετε πραγματικά πολύ δύσκολο να ζήσω

Αθλητικά Νέα Χτες
«Τζέικομπ, σε αγαπάμε», είπε παπαράτσι στον ηθοποιό με εκείνον να απαντά «Εγώ δεν σας αγαπώ»

Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος

Κόσμος Χτες
Πώς εξηγείται η δημοφιλία του δανέζικου ή λεγόμενου «σπέρματος των Βίκινγκ» και χρειάζεται τελικά αυστηρότερος έλεγχος του κλάδου, αναρωτιέται το BBC

Αγρια επεισόδια στην Ινδία: Οπαδοί τα έκαναν γης μαδιάμ επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε μόνο για λίγα λεπτά

Κόσμος Χτες
Καταγγέλλουν ότι είχαν πληρώσει έναν μισθό για να δουν τον Αργεντίνο σταρ που έμεινε μόνο για 20 λεπτά στο γήπεδο

Καιρός ‑ Τσατραφύλλιας: «Σκληρό καρύδι ο αντικυκλώνας»

Καιρός Χτες
Τι προβλέπει για τα Χριστούγεννα