E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνη: Εξαφάνιση μάνας και κόρης ‑ Τι είπε η μητέρα πριν χαθούν τα ίχνη τους

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών της Κατερίνης για τη διπλή εξαφάνιση μιας μητέρας και της κόρης της που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/11/2019 | 09:56

Κατερίνη: Εξαφάνιση μάνας και κόρης ‑ Τι είπε η μητέρα πριν χαθούν τα ίχνη τους

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης κοπέλας από την Κατερίνη. Το κορίτσι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή. Η εξαφάνιση των δύο έγινε γνωστή μέσω της ανακοίνωσης του «Χαμόγελου του παιδιού».

Το κορίτσι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Λίγο πριν χαθεί έφυγε για βόλτα με το αυτοκίνητο με την μητέρα της.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά η γιαγιά της 17χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω» είπε η μητέρα της 17χρονης, όπως ανέφερε η γιαγιά της ανήλικης.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, η μητέρα της μαθήτριας Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη 17 χρόνων την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Και από εκεί και πέρα σιωπή και ανησυχία.

Ο πατέρας και σύζυγος μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους καυγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε στο «Τούνελ». Απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές όποιος δει το αυτοκίνητο να ενημερώσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό του “Χαμόγελου του Παιδιού” και συντονίστρια στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000, Σια Κακαρούμπα, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, ο οργανισμός δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας, αλλά ύστερα από τέσσερις ημέρες.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» προέβη στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών. Η μαθήτρια έχει ύψος 1.55, ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και χρησιμοποιεί περιπατητήρα, γνωστό ως «Π», χρώματος μπλε.

Στο «Τούνελ» δόθηκε μια νέα αφίσα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου όπως το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Ο σύζυγος και πατέρας διευκρίνισε ότι το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί την πρώτη μέρα της εξαφάνισης στον παλιό δρόμο που οδηγούσε στην Ελασσόνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Δεν ξέραμε ότι ήταν ΑμεΑ»: Τι λέει η μητέρα του 25χρονου για τον άγριο ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
«Δεν ξέραμε ότι ήταν ΑΜΕΑ, ούτε τίποτα. Όταν σου έρχεται μια μπουνιά είναι λογικό να αντιδράσεις»

Μαθήτριες στο Ηράκλειο πετούσαν αυγά σε σπίτια καθηγητών τους

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Ανησυχία προκαλεί σειρά περιστατικών σε σχολεία του Ηρακλείου, όπου μαθήτριες πέταξαν αυγά σε σπίτια καθηγητών, ακόμα και γειτόνων τους

Αστυπάλαια: Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Η απόφαση κρίθηκε αναγκαία εξαιτίας της δραματικής μείωσης των αποθεμάτων νερού

Συνελήφθη o Πακιστανός ντελιβεράς που πετούσε πέτρες και τραυμάτιζε γυναίκες στην Κηφισιά

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Στη δημοσιότητα ήρθαν βίντεο και ντοκουμέντα

Χανταϊός: Έλληνας στο «κρουαζιερόπλοιο του θανάτου» ‑ Η εταιρεία δημοσίευσε τη λίστα επιβατών

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Μέσα στο MV Hondius: Τρεις νεκροί από χανταϊό, δυο βαριά άρρωστοι στην «κρουαζιέρα του θανάτου»

Κρήτη: Σκηνές τρόμου έξω από μπαρ στο Ηράκλειο ‑ Αγρια επίθεση σε 57χρονο πορτιέρη

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Tρεις νεαροί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 57χρονο πορτιέρη έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Ηράκλειο μετά από άρνηση εισόδου

Επίσημο: Ερχονται 1.000 κάμερες στους δρόμους – Τέλος στο «σβήσιμο» των κλήσεων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο διεθνής διαγωνισμός προκηρύχθηκε, τα χρονοδιαγράμματα είναι δεσμευτικά και ο πρωθυπουργός μίλησε ανοιχτά για το τέλος των ανεπίσημων ακυρώσεων κλήσεων ΚΟΚ

Ζελένσκι: Απέρριψε την πρόταση για κατάπαυση πυρός την 9η Μαΐου

Κόσμος Χτες
Διήμερη κατάπαυση του πυρός με την Ουκρανία για τις 8-9 Μαΐου κήρυξε η Μόσχα

Κρήτη: Σκηνές τρόμου έξω από μπαρ στο Ηράκλειο ‑ Αγρια επίθεση σε 57χρονο πορτιέρη

Ελλάδα Χτες
3 νεαροί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 57χρονο πορτιέρη έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Ηράκλειο μετά από άρνηση εισόδου

Αστυπάλαια: Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας

Ελλάδα Χτες
Παράταση του μέτρου για την Πάτμο