E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ετεροθαλή αδέλφια έκαναν έξι παιδιά και σκότωσαν τα δυο

Μια απίστευτη ιστορία

Δημοσίευση 12/11/2019 | 18:44

Ετεροθαλή αδέλφια έκαναν έξι παιδιά και σκότωσαν τα δυο

Δυο ετεροθαλή αδέλφια όχι μόνο έκαναν σχέση και απέκτησαν έξι παιδιά αλλά σκότωσαν τα δυο από αυτά. Η 35χρονη Σάρα Μπάρας και ο 39χρονος Μπράντον Μάτσιν από το Σέφιλντ καταδικάστηκαν από το δικαστήριο σε ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 35 ετών.

Οι δυο τους χαρακτηρίστηκαν από το δικαστήριο ως «διαβολικοί» ενώ σχεδίαζαν την άγρια δολοφονία και των άλλων τεσσάρων τους παιδιών. Κι όλα αυτά ενώ είχαν σκοτώσει δυο γιους τους, τον 13χρονο Τρίσταν και τον 14χρονο Μπλέικ.

Πιο συγκεκριμένα, η 35χρονη προσπάθησε να δηλητηριάσει τα παιδιά αλλά δεν τα κατάφερε. Για αυτό το λόγο στραγγάλισε τους γιους της. Μάλιστα, οι δυο τους για να σιγουρευτούν ότι τα παιδιά θα πεθάνουν, τους «φόρεσαν» πλαστικές σακούλες στο κεφάλι.

Η μητέρα παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως είχε κάνει ακόμα πέντε απόπειρες αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στη δίκη το ζεύγος σκότωνε τα κατοικίδια για διασκέδαση.

Η αδίστακτη 35χρονη είχε απειλήσει στο παρελθόν τα παιδιά της λέγοντας τους: «εγώ σας έδωσα ζωή, μπορώ και να σας την πάρω». Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο, σε μία από τις απόπειρες δολοφονίας των παιδιών της, ανάγκασε τα ανήλικα να πάρουν χάπια!

Η σύγχρονη Μήδεια αποκάλυψε ότι για αυτήν ο φόνος είναι σα να τρως «πατατάκια».

Τα παιδάκια εντοπίστηκαν νεκρά πριν από πέντε μήνες και η ανατριχιαστική υπόθεση προκάλεσε σοκ στη Μεγάλη Βρετανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή των δύο διαδοχικών εκρήξεων στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα

Ελλάδα 02.07.2026
Στο οπτικό υλικό διακρίνεται η λάμψη της πρώτης έκρηξης ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα σημειώνεται μια δεύτερη, πολύ πιο ισχυρή, με τη φωτιά να καίει τα οχήματα που βρίσκονταν στην πιλοτή

Βάγια Νέστορα: Η συνταρακτική περιγραφή του συζύγου της για τον θάνατό της

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Με τρεμάμενη φωνή, ο Παναγιώτης Νέστορας περιέγραψε τα όσα έζησε τη νύχτα που δολοφονήθηκε η σύζυγός του, Βάγια Νέστορα, κατά την εμπρηστική επίθεση

Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η φωτιά ξεκίνησε από την εσωτερική μονάδα κλιματιστικού και επεκτάθηκε στο σαλόνι, με δύο ενοίκους να μεταφέρονται προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

Ελλάδα 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

Ελλάδα 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.

Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ενοίκια: Πότε ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας ζητήσει αύξηση – Δείτε τι λέει ο νόμος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι οι αυξήσεις στα ενοίκια επιτρέπονται μόνο όταν προβλέπονται ρητά από τη σύμβαση ή τη νομοθεσία, καλώντας ενοικιαστές και ιδιοκτήτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των μισθώσεών τους.

Η οικογενειακή τραγωδία της Αφροδίτης Νέστορα: Είχε χάσει και την αδερφή της το 2021

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί ένα τόσο βαρύ προσωπικό πένθος

Πώληση ακινήτου ακόμη και με χρέη στην εφορία: Οι νέοι κανόνες για τις μεταβιβάσεις

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Το νέο πλαίσιο μεταβιβάσεων ακινήτων αλλάζει τα δεδομένα για κατασχέσεις, κληρονομιές και γονικές παροχές, με κεντρικό ρόλο για τον συμβολαιογράφο.

Φρικτό τέλος: Νεκρό από λύσσα 11χρονο αγόρι ‑ Είχε ξυπνήσει με νυχτερίδα πάνω του

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Ένα 11χρονο αγόρι από τον Καναδά έχασε τη ζωή του από λύσσα, αφού ξύπνησε με νυχτερίδα πάνω στη μύτη και το στόμα του χωρίς η οικογένειά του να αναζητήσει άμεσα ιατρική βοήθεια.

ΗΠΑ ‑ Βοσνία 2‑0: Πρόκριση στους «16» με δέκα παίκτες

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ κατέκτησε την πρώτη της νίκη σε νοκ άουτ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου εδώ και 24 χρόνια, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 64`