E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γκάζι: «Μου ζήτησε να γδυθώ και έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία νεαρής γυναίκας για την εισβολή αστυνομικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι

Δημοσίευση 11/11/2019 | 17:34

Γκάζι: «Μου ζήτησε να γδυθώ και έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου»

Μικρές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών βρήκαν τελικά οι αστυνομικοί που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής, 10.11.2019, σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι προκαλώντας φυσικά πανικό στους εκατοντάδες νεαρούς θαμώνες. Οι καταγγελίες για τη συμπεριφορά των αστυνομικών είναι σοβαρές αφού σύμφωνα με όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό έχουν παραβιαστεί κατάφωρα δικαιώματα των ανθρώπων οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο για ναρκωτικά. Το newsit.gr επικοινώνησε με νεαρή η οποία διασκέδαζε την ώρα της εισβολής στο νυχτερινό κέντρο. Όσα περιγράφει προκαλούν σοκ.

«Μπήκα στο μαγαζί περίπου στις 2:00 πληρώνοντας την είσοδο των πέντε ευρώ» λέει στο newsit.gr η νεαρή κοπέλα της οποίας τα στοιχεία δεν αποκαλύπτουμε για ευνόητους λόγους. Λίγες ώρες μετά θα αντίκριζε το βίαιο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω στην τουαλέτα. Ενώ ήμουν μέσα, εμφανίζεται κάποια και μου ανοίγει την πόρτα. Φορούσε μπλε γάντια. Μου λέει “έφοδος της Αστυνομίας, γδυθείτε”. Φορούσε πολιτικά, όχι στολή. Την είχα δει και νωρίτερα στον χώρο του κλαμπ. Ήταν ώρα εκεί» αναφέρει η ίδια.


Γκάζι: «Έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου»

Εμφανώς οργισμένη περιγράφει στο newsit.gr όσα βίωσε από εκείνο το σημείο κι έπειτα: «Όταν μου είπε να γδυθώ αντέδρασα. Τη ρώτησα τι είναι αυτά που λέει. Μου απάντησε να σκάσω και να γδυθώ. Μ’ έπιασε πανικός. Συνέχισα να αντιδρώ και να της φωνάζω να με αφήσει. Μου ζήτησε να τελειώνω. Μου είπε “δεν θα καθίσουμε όλη την ώρα εδώ για εσένα, έχουμε και δουλειά”» αναφέρει συμπληρώνοντας ότι η αστυνομικός με τα πολιτικά την ανάγκασε να μείνει με τα εσώρουχα.

«Έμεινα με τα εσώρουχα. Έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου και με έπιασε από πίσω. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει στους άλλους χώρους του κλαμπ. Μόλις με αφήνει και ανεβαίνω από την τουαλέτα, βλέπω το μαγαζί γεμάτο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και όλο τον κόσμο πεσμένο κάτω. Προσπάθησα να πάω δίπλα στο αγόρι μου και στη φίλη μου που ήταν εκεί αλλά δεν με άφηναν» συνεχίζει η καταγγέλουσα για τα όσα συνέβησαν στο Γκάζι.

«Δεν έχουμε δημοκρατία»

«Ξαφνικά με σήκωσαν και με ξαναπήγαν στις τουαλέτες. Μου είπαν να βγάλω τον σκασμό και να μη μυξοκλαίω. Εκεί τρελάθηκα. Με σήκωσαν όρθια. Άρχισα να τους φωνάζω ότι έχουμε δικαιώματα. Μου φώναζαν να σκάσω. Είπα σε έναν άνδρα της ΟΠΚΕ ότι έχουμε δημοκρατία και μου απάντησε “κάνεις πολύ μεγάλο λάθος”. Επέμενε να μου φωνάζει να σταματήσω να μιλάω και αναρωτιόταν γιατί αντιδρώ αφού δεν είχα κάτι πάνω μου. Μέχρι τις 6:00 το πρωί ήταν ακόμη αστυνομικοί έξω από το μαγαζί και απ’ έξω υπήρχαν κλούβες. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν μέσα στο μαγαζί αστυνομικοί της Ασφάλειας. Έγινε κανονική επιδρομή» καταλήγει η ίδια.

Γκάζι: «Είχαν τα όπλα στραμμένα προς τους συλληφθέντες»

Συγκλονιστικά είναι όσα περιγράφει στο newsit.gr και ο Dj Γιώργος Απέργης. Ο ίδιος την ώρα της εισβολής δεν έπαιζε πια μουσική. Και εκείνος μαζί τους θαμώνες του κλαμπ είδε ξαφνικά τα φώτα να ανάβουν και δεκάδες αστυνομικούς να εισβάλλουν φωνάζοντας στον χώρο.

«Υπάρχει στοχευμένη επίθεση σε όσους ακούν ηλεκτρονική μουσική. Η επίθεση ήταν τρομοκρατική. Έβαλαν τον κόσμο να γονατίσει και να βάλει τα χέρια στο κεφάλι επί μία ώρα. Η εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι συνταρακτική. Μπήκαν μέσα ξαφνικά και άρχισαν να φωνάζουν “σκάστε, βουλώστε το, κάτω όλοι, τα χέρια στο κεφάλι ρε κ.ά”» περιγράφει επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που θέλει αστυνομικούς πιθανόν της Ασφάλειας να βρίσκονταν ώρα πριν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι.

«Ήταν ήδη μέσα αστυνομικοί με πολιτικά απλωμένοι στο μαγαζί. Χαμήλωσαν τη μουσική και άναψαν φώτα σε χρόνο ρεκόρ» λέει και καταλήγει: «και έξω από το μαγαζί γινόταν χαμός. Είχε καμιά πενηνταριά αστυνομικούς. Κρατούσαν αυτόματα όπλα, στραμμένα προς τα παιδιά που είχαν στήσει στον τοίχο. Φαντάζομαι ότι κάτι θα είχαν βρει πάνω τους. Είχαν ήδη ανθρώπους μέσα και ήξεραν τι γίνεται. Μπήκαν μέσα λες κι έμπαιναν σε γιάφκα. Όποιος προσπαθούσε να πει κάτι του επιτίθονταν. Ο κόσμος δεν αντιστάθηκε καθόλου. Ας έψαχναν, αλλά με σεβασμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα 16.01.2026
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα 16.01.2026
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος 16.01.2026
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος 16.01.2026
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα 16.01.2026
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science 16.01.2026
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα 16.01.2026
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα 16.01.2026
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011