E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γκάζι: «Μου ζήτησε να γδυθώ και έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία νεαρής γυναίκας για την εισβολή αστυνομικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι

Δημοσίευση 11/11/2019 | 17:34

Γκάζι: «Μου ζήτησε να γδυθώ και έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου»

Μικρές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών βρήκαν τελικά οι αστυνομικοί που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής, 10.11.2019, σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι προκαλώντας φυσικά πανικό στους εκατοντάδες νεαρούς θαμώνες. Οι καταγγελίες για τη συμπεριφορά των αστυνομικών είναι σοβαρές αφού σύμφωνα με όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό έχουν παραβιαστεί κατάφωρα δικαιώματα των ανθρώπων οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο για ναρκωτικά. Το newsit.gr επικοινώνησε με νεαρή η οποία διασκέδαζε την ώρα της εισβολής στο νυχτερινό κέντρο. Όσα περιγράφει προκαλούν σοκ.

«Μπήκα στο μαγαζί περίπου στις 2:00 πληρώνοντας την είσοδο των πέντε ευρώ» λέει στο newsit.gr η νεαρή κοπέλα της οποίας τα στοιχεία δεν αποκαλύπτουμε για ευνόητους λόγους. Λίγες ώρες μετά θα αντίκριζε το βίαιο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω στην τουαλέτα. Ενώ ήμουν μέσα, εμφανίζεται κάποια και μου ανοίγει την πόρτα. Φορούσε μπλε γάντια. Μου λέει “έφοδος της Αστυνομίας, γδυθείτε”. Φορούσε πολιτικά, όχι στολή. Την είχα δει και νωρίτερα στον χώρο του κλαμπ. Ήταν ώρα εκεί» αναφέρει η ίδια.


Γκάζι: «Έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου»

Εμφανώς οργισμένη περιγράφει στο newsit.gr όσα βίωσε από εκείνο το σημείο κι έπειτα: «Όταν μου είπε να γδυθώ αντέδρασα. Τη ρώτησα τι είναι αυτά που λέει. Μου απάντησε να σκάσω και να γδυθώ. Μ’ έπιασε πανικός. Συνέχισα να αντιδρώ και να της φωνάζω να με αφήσει. Μου ζήτησε να τελειώνω. Μου είπε “δεν θα καθίσουμε όλη την ώρα εδώ για εσένα, έχουμε και δουλειά”» αναφέρει συμπληρώνοντας ότι η αστυνομικός με τα πολιτικά την ανάγκασε να μείνει με τα εσώρουχα.

«Έμεινα με τα εσώρουχα. Έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου και με έπιασε από πίσω. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει στους άλλους χώρους του κλαμπ. Μόλις με αφήνει και ανεβαίνω από την τουαλέτα, βλέπω το μαγαζί γεμάτο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και όλο τον κόσμο πεσμένο κάτω. Προσπάθησα να πάω δίπλα στο αγόρι μου και στη φίλη μου που ήταν εκεί αλλά δεν με άφηναν» συνεχίζει η καταγγέλουσα για τα όσα συνέβησαν στο Γκάζι.

«Δεν έχουμε δημοκρατία»

«Ξαφνικά με σήκωσαν και με ξαναπήγαν στις τουαλέτες. Μου είπαν να βγάλω τον σκασμό και να μη μυξοκλαίω. Εκεί τρελάθηκα. Με σήκωσαν όρθια. Άρχισα να τους φωνάζω ότι έχουμε δικαιώματα. Μου φώναζαν να σκάσω. Είπα σε έναν άνδρα της ΟΠΚΕ ότι έχουμε δημοκρατία και μου απάντησε “κάνεις πολύ μεγάλο λάθος”. Επέμενε να μου φωνάζει να σταματήσω να μιλάω και αναρωτιόταν γιατί αντιδρώ αφού δεν είχα κάτι πάνω μου. Μέχρι τις 6:00 το πρωί ήταν ακόμη αστυνομικοί έξω από το μαγαζί και απ’ έξω υπήρχαν κλούβες. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν μέσα στο μαγαζί αστυνομικοί της Ασφάλειας. Έγινε κανονική επιδρομή» καταλήγει η ίδια.

Γκάζι: «Είχαν τα όπλα στραμμένα προς τους συλληφθέντες»

Συγκλονιστικά είναι όσα περιγράφει στο newsit.gr και ο Dj Γιώργος Απέργης. Ο ίδιος την ώρα της εισβολής δεν έπαιζε πια μουσική. Και εκείνος μαζί τους θαμώνες του κλαμπ είδε ξαφνικά τα φώτα να ανάβουν και δεκάδες αστυνομικούς να εισβάλλουν φωνάζοντας στον χώρο.

«Υπάρχει στοχευμένη επίθεση σε όσους ακούν ηλεκτρονική μουσική. Η επίθεση ήταν τρομοκρατική. Έβαλαν τον κόσμο να γονατίσει και να βάλει τα χέρια στο κεφάλι επί μία ώρα. Η εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι συνταρακτική. Μπήκαν μέσα ξαφνικά και άρχισαν να φωνάζουν “σκάστε, βουλώστε το, κάτω όλοι, τα χέρια στο κεφάλι ρε κ.ά”» περιγράφει επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που θέλει αστυνομικούς πιθανόν της Ασφάλειας να βρίσκονταν ώρα πριν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι.

«Ήταν ήδη μέσα αστυνομικοί με πολιτικά απλωμένοι στο μαγαζί. Χαμήλωσαν τη μουσική και άναψαν φώτα σε χρόνο ρεκόρ» λέει και καταλήγει: «και έξω από το μαγαζί γινόταν χαμός. Είχε καμιά πενηνταριά αστυνομικούς. Κρατούσαν αυτόματα όπλα, στραμμένα προς τα παιδιά που είχαν στήσει στον τοίχο. Φαντάζομαι ότι κάτι θα είχαν βρει πάνω τους. Είχαν ήδη ανθρώπους μέσα και ήξεραν τι γίνεται. Μπήκαν μέσα λες κι έμπαιναν σε γιάφκα. Όποιος προσπαθούσε να πει κάτι του επιτίθονταν. Ο κόσμος δεν αντιστάθηκε καθόλου. Ας έψαχναν, αλλά με σεβασμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Νάντια Φαρές βρέθηκε αναίσθητη στον πάτο πισίνας ‑ Νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα

Κόσμος 15.04.2026
Η Νάντια Φαρές φέρεται να παρέμεινε αρκετά λεπτά κάτω από το νερό – Δύο λουόμενοι την ανέσυραν και της έκαναν ΚΑΡΠΑ

Αγριος ξυλοδαρμός γνωστού Έλληνα παρουσιαστή σε κλαμπ της Νάξου τις ημέρες του Πάσχα

Ελλάδα 15.04.2026
Ο παρουσιαστής ενεπλάκη σε καβγά με άλλο μέρος της παρέας του με αποτέλεσμα να τον διώξουν από το μαγαζί

Οργή στην Ταϊλάνδη για νεαρό ζευγάρι Γάλλων που έκαναν σeξ σε παραλία: «Ήταν σαν ζώα»

Κόσμος 15.04.2026
Ο 24χρονος Αλαν και η συνομήλική του Νάντια συνελήφθησαν, παραδέχθηκαν την πράξη τους και τους επιβλήθηκε πρόστιμο

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιώργος Μυλωνάκης, διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο

Ελλάδα 15.04.2026
Στο νοσοκομείο αναμένεται να μεταβεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Κληρονομιές: Πώς αλλάζουν οι ιδιόγραφες διαθήκες

Ελλάδα 15.04.2026
Πότε απαιτείται έλεγχος γνησιότητας

Τα ενοίκια «καταπίνουν» τους μισθούς ‑ Στο 93,6% του εισοδήματος η κατοικία στην Αθήνα

Οικονομία 15.04.2026
Το κόστος στέγασης έχει φτάσει σε επίπεδα που προσεγγίζουν ή ακόμη και υπερβαίνουν έναν ολόκληρο μισθό

Market Pass: Τι ισχύει για το voucher τροφίμων και ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Οικονομία 15.04.2026
Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για να στηριχθούν ευάλωτα νοικοκυριά

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχή και νοτιάδες

Καιρός 15.04.2026
Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι αποπνικτική

Νέο κύμα απολύσεων στη Disney

Κόσμος 15.04.2026
Καταργούνται περίπου 1.000 θέσεις εργασίας

Αεροπορικές εταιρείες: SOS για έλλειψη καυσίμων και αύξηση του κόστους

Κόσμος 15.04.2026
Εν μέσω αποκλεισμού του Ορμούζ από τις ΗΠΑ - Η Ούρσουλα στην κοσμάρα της

Πάτρα: Έκλεψε μηχανή «με εντολή Θεού» – Συνελήφθη μετά από… ιεραποστολή μέχρι τα Καλάβρυτα

Ελλάδα 15.04.2026
Μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών