E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδαμάντιος Μαντής: «Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα»

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο και οι νέες αποκαλύψεις σοκάρουν.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/11/2019 | 20:29

Αδαμάντιος Μαντής: «Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα»

Νέα στοιχεία αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός αθλητής του πόλο Αδαμάντιος Μαντής βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Newsit.gr, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος αθλητής με τον φίλο του είναι σχεδόν άθικτο και φαίνεται πως εκείνο είναι που παρέσυρε λόγω της σύγκρουσης τον νεαρό στον θάνατο. Τελείως διαφορετική είναι η εικόνα του άλλου αυτοκινήτου το οποίο έπεσε πάνω στο σταματημένο Ι.Χ. τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Ναρκοπέδιο» το σημείο του δυστυχήματος

Σύμφωνα με τον μηχανολόγο – ηλεκτρολόγο μηχανικό και ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος εξέτασε σήμερα, Δευτέρα 04.11.2019, τα δύο οχήματα και πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος, η κίνηση του νεαρού πολίστα να κατέβει από το σταματημένο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας Ι.Χ. ήταν μοιραία.

«Το σημείο» ανέφερε o πραγματογνώμονας «είναι ναρκοπέδιο». Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί αν ο οδηγός του μικρού οχήματος είχε τη δυνατότητα να μετακινήσει το αυτοκίνητο στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, αφού δεν ήταν δυνατόν να ελεγχθεί το μηχανικό πρόβλημα που επικαλείται ο οδηγός του. 

Ο Αδαμάντιος Μαντής παρασύρθηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε

Ο ειδικός πραγματογνώμονας περιέγραψε στο newsit.gr ότι η κατάσταση του οχήματος που προσέκρουσε πάνω στο μικρό όχημα που οδηγούσε ο Αδαμάντιος Μαντής είναι χειρότερη. Αντιθέτως η καμπίνα του οχήματός του είναι σχεδόν απείραχτη. Αυτό σημαίνει ότι αν ο 21χρονος Αδαμάντιος Μαντής βρισκόταν μέσα στο Ι.Χ. σήμερα θα ήταν ζωντανός.

«Δεν παραμορφώθηκε καθόλου ο κλωβός του αυτοκινήτου» υπογράμμισε ο πραγματογνώμονας και συμπλήρωσε ότι «αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα». «Συγκριτικά με το μέγεθος με το μέγεθος και την έκταση των υφισταμένων βλαβών και των δύο οχημάτων, τις μεγαλύτερες βλάβες φέρει το δεύτερο όχημα» εξήγησε.

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, στάθηκε όπως φαίνεται διπλά άτυχος. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι το άλλο όχημα που προκάλεσε τον θάνατό του, αλλά το ίδιο το όχημα στο οποίο επέβαινε. Όπως είπε ο ειδικός πραγματογνώμονας ο 21χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητο και βρισκόταν στο μπροστά μέρος του. Πιθανόν ήθελε να ανοίξει το καπό για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή σημειώθηκε η πρόσκρουση. Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο φανάρι, στη μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου. Εκείνη τη στιγμή κι ενώ ήταν όρθιος ήρθε από πίσω το άλλο όχημα, χτύπησε το όχημά του και το μετακίνησε προς τα μπροστά. «Φαίνεται να έχει παρασυρθεί ο συνοδηγός από το όχημα στο οποίο επέβαινε» σημείωσε ο κ. Μαδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τερματοφύλακας του Ν.Ο. Χίου, Αδαμάντιος Μαντής, δεν σκοτώθηκε ακαριαία, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του το ξημέρωμα της Κυριακή στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Αντιθέτως ο φίλος του και οδηγός του οχήματος, όπως και ο νεαρός οδηγός του δεύτερου ΙΧ τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Δύο την χτυπούσαν, μία «τραβούσε» βίντεο ‑ Αγρια επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Οι δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν, ενώ η τρίτη αναζητείται

Γιόζεφ Μένγκελε: Ανοίγουν μετά από δεκαετίες μυστικά αρχεία για τον ναζί σαδιστή γιατρό του Αουσβιτς

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Ο αποκαλούμενος «Αγγελος του Θανάτου» του διαβόητου στρατοπέδου συγκέντρωσης μπορεί να βρέθηκε κρυφά στην Ελβετία μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν συνελήφθη ποτέ και η ζωή του μετά τον πόλεμο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου

Έρχεται υποχρεωτική απόσυρση ‑ Ποια αυτοκίνητα κινδυνεύουν

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Το «πιστοποιητικό ζωής» που αλλάζει τα πάντα

Νέα μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Νέο μπαμ στον ΠΑΟΚ της εποχής Μυστακίδη

Χάος σε γάμο στην Πολωνία: Η νύφη σύρθηκε στη φυλακή με νυφικό για τον ξυλοδαρμό της μητέρας της

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Στη νύφη απαγορεύτηκε η επικοινωνία με τη μητέρα για δύο εβδομάδες έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα

Στο εδώλιο παιδίατρος για την απώλεια όρχεος 16χρονου ‑ Σε μόνιμη υπογονιμότητα ο έφηβος

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Ο γιατρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια μετά από μήνυση των γονιών

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με 20 άτομα σε ποντιακό γλέντι στα δυτικά ‑ Δύο τραυματίες από γυάλινα μπουκάλια

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Περίπου 20 άτομα πιάστηκαν στα χέρια - Στο νοσοκομείο ο ένας τραυματίας

Από φέρετρο μέχρι... βάρκα στα σκουπίδια της Θεσσαλονίκης: Τα πιο παράξενα αντικείμενα που μάζεψε ο δήμος

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Στον δήμο Θεσσαλονίκης το 2025 συγκεντρώθηκαν 12.500 τόνοι ογκωδών από όλες τις γειτονιές ενώ για τους πρώτους 4,5 μήνες του 2026 η «συγκομιδή» ανέρχεται στους 5.000 τόνους

Αστυνομικός έσωσε γυναίκα και τα δύο παιδιά της από φλεγόμενο σπίτι ‑ Viral το βίντεο από τη bodycam

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να βγάλει έξω με απόλυτη ασφάλεια τη μητέρα και τον 10χρονο γιο

Μήνυμα Τραμπ προς Ταϊβάν: «Μην προχωρήσετε σε επίσημη ανεξαρτησία από την Κίνα»

Κόσμος 16.05.2026
Ξεκάθαρο σήμα κατά μιας επίσημης ανακήρυξης ανεξαρτησίας

Προσήχθη ο 50χρονος σύντροφος της 24χρονης που σκοτώθηκε στον Πειραιά

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Έπεσε από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στον Πειραιά