E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδαμάντιος Μαντής: «Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα»

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο και οι νέες αποκαλύψεις σοκάρουν.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/11/2019 | 20:29

Αδαμάντιος Μαντής: «Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα»

Νέα στοιχεία αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός αθλητής του πόλο Αδαμάντιος Μαντής βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Newsit.gr, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος αθλητής με τον φίλο του είναι σχεδόν άθικτο και φαίνεται πως εκείνο είναι που παρέσυρε λόγω της σύγκρουσης τον νεαρό στον θάνατο. Τελείως διαφορετική είναι η εικόνα του άλλου αυτοκινήτου το οποίο έπεσε πάνω στο σταματημένο Ι.Χ. τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Ναρκοπέδιο» το σημείο του δυστυχήματος

Σύμφωνα με τον μηχανολόγο – ηλεκτρολόγο μηχανικό και ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος εξέτασε σήμερα, Δευτέρα 04.11.2019, τα δύο οχήματα και πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος, η κίνηση του νεαρού πολίστα να κατέβει από το σταματημένο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας Ι.Χ. ήταν μοιραία.

«Το σημείο» ανέφερε o πραγματογνώμονας «είναι ναρκοπέδιο». Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί αν ο οδηγός του μικρού οχήματος είχε τη δυνατότητα να μετακινήσει το αυτοκίνητο στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, αφού δεν ήταν δυνατόν να ελεγχθεί το μηχανικό πρόβλημα που επικαλείται ο οδηγός του. 

Ο Αδαμάντιος Μαντής παρασύρθηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε

Ο ειδικός πραγματογνώμονας περιέγραψε στο newsit.gr ότι η κατάσταση του οχήματος που προσέκρουσε πάνω στο μικρό όχημα που οδηγούσε ο Αδαμάντιος Μαντής είναι χειρότερη. Αντιθέτως η καμπίνα του οχήματός του είναι σχεδόν απείραχτη. Αυτό σημαίνει ότι αν ο 21χρονος Αδαμάντιος Μαντής βρισκόταν μέσα στο Ι.Χ. σήμερα θα ήταν ζωντανός.

«Δεν παραμορφώθηκε καθόλου ο κλωβός του αυτοκινήτου» υπογράμμισε ο πραγματογνώμονας και συμπλήρωσε ότι «αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα». «Συγκριτικά με το μέγεθος με το μέγεθος και την έκταση των υφισταμένων βλαβών και των δύο οχημάτων, τις μεγαλύτερες βλάβες φέρει το δεύτερο όχημα» εξήγησε.

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, στάθηκε όπως φαίνεται διπλά άτυχος. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι το άλλο όχημα που προκάλεσε τον θάνατό του, αλλά το ίδιο το όχημα στο οποίο επέβαινε. Όπως είπε ο ειδικός πραγματογνώμονας ο 21χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητο και βρισκόταν στο μπροστά μέρος του. Πιθανόν ήθελε να ανοίξει το καπό για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή σημειώθηκε η πρόσκρουση. Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο φανάρι, στη μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου. Εκείνη τη στιγμή κι ενώ ήταν όρθιος ήρθε από πίσω το άλλο όχημα, χτύπησε το όχημά του και το μετακίνησε προς τα μπροστά. «Φαίνεται να έχει παρασυρθεί ο συνοδηγός από το όχημα στο οποίο επέβαινε» σημείωσε ο κ. Μαδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τερματοφύλακας του Ν.Ο. Χίου, Αδαμάντιος Μαντής, δεν σκοτώθηκε ακαριαία, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του το ξημέρωμα της Κυριακή στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Αντιθέτως ο φίλος του και οδηγός του οχήματος, όπως και ο νεαρός οδηγός του δεύτερου ΙΧ τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γαλλία: Αφησαν μωρό 18 μηνών μέσα στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα και πέθανε

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Δύο παιδιά, ηλικίας 2 και 4 ετών, βρέθηκαν νεκρά τη Δευτέρα μέσα στο αυτοκίνητο

Βενεζουέλα: Γυναίκα γέννησε στα ερείπια κτηρίου χωρίς ρεύμα ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Εθελοντές βοήθησαν και έφεραν το μωρό στον κόσμο με τη βοήθεια των ακτίνων των φακών τους

Τραμπ: Ανόητη παραβίαση της εκεχειρίας από το Ιράν ‑ Εκτόξευσε drones κατά πλοίων στο Ορμούζ, ζημιές σε τάνκερ

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Όπως υποστήριξε, ένα από τα drones έπληξε το κατάστρωμα μεγάλου φορτηγού πλοίου, προκαλώντας ζημιές, χωρίς ωστόσο να διακοπεί η πορεία του - Τα υπόλοιπα τρία, καταρρίφθηκαν

Βίντεο: Μικρό αεροπλάνο προσέκρουσε στον ψηλότερο ουρανοξύστη του Πεκίνου

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Αγνωστος μέχρι στιγμής ο συνολικός αριθμός των θυμάτων - Το κτίριο εκκενώθηκε

Μυστήριο στο Λος Αντζελες: Συλλογή hypercars αξίας έως 100 εκατ. δολαρίων βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο αεροδρόμιο

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Μια σπάνια συλλογή hypercars, με Ferrari LaFerrari, McLaren Speedtail, Porsche 918 Spyder και Koenigsegg, εντοπίστηκε σε χώρο του αεροδρομίου

Βίντεο που προκαλεί οργή: Μητέρα χαστουκίζει το παιδί της δυνατά και πέφτει στο οδόστρωμα

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Αμπελόκηπων

Apple: Ανακοίνωσε αυξήσεις τιμών σε iPad, Macbook και Mac

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Σημαντικές αυξήσεις τιμών σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της ανακοίνωσε η Apple

«Γιατί να μην ρίξουμε πυρηνικά;»: Σκληροπυρηνικοί καλούν τον Πούτιν να αφήσει τη διπλωματία και να κλιμακώσει στην Ουκρανία

Κόσμος 26.06.2026
Η οργή για ουκρανικά πλήγματα με drones βαθιά μέσα στη Ρωσία, σε στόχους σε Μόσχα και σε Αγία Πετρούπολη, φέρνει πίεση για στρατιωτική κλιμάκωση

Τραγικός θάνατος: Πατέρας δύο παιδιών αποκοιμήθηκε κατά λάθος πάνω σε μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Συνελήφθησαν τρία άτομα, μέχρι να αποκαλυφθεί το τραγικό ατύχημα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί high protein πουτίγκα με γεύση σοκολάτας

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Τι διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο του Φορέα Ελέγχου Τροφίμων - Η ανακοίνωση

Αλάσκα: Η στιγμή που αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε απομονωμένη περιοχή

Κόσμος 26.06.2026
Βίντεο που δημοσίευσε ο Μπρετ Φιλίπι, ένας από τους επιβάτες του αεροσκάφους, δείχνει την κατάσταση που επικράτησε μέσα στην καμπίνα, αλλά και τι συνέβη μετά την αναγκαστική προσγείωση

Σταυρούλα Λεβεντάκη: Συγγνώμη της συντρόφου του 43χρονου Σκοπιανού στην οικογένεια

Ελλάδα 26.06.2026
Ολόκληρη η δήλωση της συντρόφου του 43χρονου μέσω του δικηγόρου της