E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδαμάντιος Μαντής: «Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα»

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο και οι νέες αποκαλύψεις σοκάρουν.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/11/2019 | 20:29

Αδαμάντιος Μαντής: «Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα»

Νέα στοιχεία αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός αθλητής του πόλο Αδαμάντιος Μαντής βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Newsit.gr, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος αθλητής με τον φίλο του είναι σχεδόν άθικτο και φαίνεται πως εκείνο είναι που παρέσυρε λόγω της σύγκρουσης τον νεαρό στον θάνατο. Τελείως διαφορετική είναι η εικόνα του άλλου αυτοκινήτου το οποίο έπεσε πάνω στο σταματημένο Ι.Χ. τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Ναρκοπέδιο» το σημείο του δυστυχήματος

Σύμφωνα με τον μηχανολόγο – ηλεκτρολόγο μηχανικό και ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος εξέτασε σήμερα, Δευτέρα 04.11.2019, τα δύο οχήματα και πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος, η κίνηση του νεαρού πολίστα να κατέβει από το σταματημένο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας Ι.Χ. ήταν μοιραία.

«Το σημείο» ανέφερε o πραγματογνώμονας «είναι ναρκοπέδιο». Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί αν ο οδηγός του μικρού οχήματος είχε τη δυνατότητα να μετακινήσει το αυτοκίνητο στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, αφού δεν ήταν δυνατόν να ελεγχθεί το μηχανικό πρόβλημα που επικαλείται ο οδηγός του. 

Ο Αδαμάντιος Μαντής παρασύρθηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε

Ο ειδικός πραγματογνώμονας περιέγραψε στο newsit.gr ότι η κατάσταση του οχήματος που προσέκρουσε πάνω στο μικρό όχημα που οδηγούσε ο Αδαμάντιος Μαντής είναι χειρότερη. Αντιθέτως η καμπίνα του οχήματός του είναι σχεδόν απείραχτη. Αυτό σημαίνει ότι αν ο 21χρονος Αδαμάντιος Μαντής βρισκόταν μέσα στο Ι.Χ. σήμερα θα ήταν ζωντανός.

«Δεν παραμορφώθηκε καθόλου ο κλωβός του αυτοκινήτου» υπογράμμισε ο πραγματογνώμονας και συμπλήρωσε ότι «αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα». «Συγκριτικά με το μέγεθος με το μέγεθος και την έκταση των υφισταμένων βλαβών και των δύο οχημάτων, τις μεγαλύτερες βλάβες φέρει το δεύτερο όχημα» εξήγησε.

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, στάθηκε όπως φαίνεται διπλά άτυχος. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι το άλλο όχημα που προκάλεσε τον θάνατό του, αλλά το ίδιο το όχημα στο οποίο επέβαινε. Όπως είπε ο ειδικός πραγματογνώμονας ο 21χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητο και βρισκόταν στο μπροστά μέρος του. Πιθανόν ήθελε να ανοίξει το καπό για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή σημειώθηκε η πρόσκρουση. Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο φανάρι, στη μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου. Εκείνη τη στιγμή κι ενώ ήταν όρθιος ήρθε από πίσω το άλλο όχημα, χτύπησε το όχημά του και το μετακίνησε προς τα μπροστά. «Φαίνεται να έχει παρασυρθεί ο συνοδηγός από το όχημα στο οποίο επέβαινε» σημείωσε ο κ. Μαδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τερματοφύλακας του Ν.Ο. Χίου, Αδαμάντιος Μαντής, δεν σκοτώθηκε ακαριαία, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του το ξημέρωμα της Κυριακή στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Αντιθέτως ο φίλος του και οδηγός του οχήματος, όπως και ο νεαρός οδηγός του δεύτερου ΙΧ τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι λέει ο CEO με το μαντρί στην ταράτσα στους Αμπελόκηπους ‑«Υπήρχε και κλιματισμός για το καλοκαίρι!»

Ελλάδα 02.04.2026
Απάντηση σε δημοσιεύματα που αφορούν τα ζώα που εντοπίστηκαν σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους δίνει εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη των ζώων

Η απάτη με τις «έξυπνες» κάμερες – Πώς να ξεχωρίσετε το αληθινό SMS από το Gov

Tech + Science 02.04.2026
Τι πρέπει να προσέξετε για να μην πέσετε θύματα επιτήδειων

Το σημείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 54χρονος, «βγήκε έξω και τον παρέσυρε το νερό», λέει φίλος του

Ελλάδα 02.04.2026
Eπιχείρησε να γαντζωθεί από τα κάγκελα στην αυλή του σπιτιού του

Διάγγελμα Τραμπ για πόλεμο στο Ιράν: «Πλησιάζει στο τέλος» – Προειδοποιεί για νέα σκληρά πλήγματα

Κόσμος 02.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος μιλά για «απαραίτητο πόλεμο» και ζητά από χώρες που εξαρτώνται από τα Στενά του Ορμούζ να «βρουν το θάρρος»

Artemis II: Ξεκίνησε η ιστορική αποστολή προς τη Σελήνη

Κόσμος 02.04.2026
Oι κρίσιμες δοκιμές της α` φάσης και το αναπάντεχο πρόβλημα στην τουαλέτα

Κακοκαιρία «Erminio»: Νεκρός άνδρας στη Νέα Μάκρη, σοβαρά προβλήματα στην Αττική

Καιρός 02.04.2026
Πού αναμένονται σήμερα ισχυρά φαινόμενα

Ξάνθη: 46χρονος έχασε τη ζωή του σε πτώση από τον τρίτο όροφο

Ελλάδα Χτες
Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Ο Γιαμάλ καταγγέλλει ρατσιστικά συνθήματα οπαδών

Αθλητικά Νέα Χτες
«Το ποδόσφαιρο είναι για να το απολαμβάνουμε, όχι για να προσβάλλουμε τους ανθρώπους»

Πάσχα 2026: Ποιες οι τιμές στο εορταστικό τραπέζι

Οικονομία Χτες
Πώς αλλάζουν οι αγορές των Ελλήνων - Ποιες οι τιμές σε αρνί, τσουρέκι και αυγά

Ταυτοποιήθηκαν δύο νεαροί που ανέβαζαν βίντεο με σούζες στα social media

Ελλάδα Χτες
Στο λιμάνι του Πειραιά εντοπίστηκαν δύο βαν, ένα εκ των οποίων αφίχθηκε από τη Ρόδο, εντός των οποίων βρέθηκαν οι μοτοσυκλέτες